Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija96
    22. Travanj 2024. 17:10

ivonab2306

Marija96

Da se nadovezem samo moj ginekolog je poluprivatnik pa svaki drugi put platim 25e. I super mi je sto ima bas naprednu tehnologiju dok gore u bolnici nemaju. Sve se vidi dobijem po 3 4 slike svaki put. Cak se i crte lica vide sto mi je odlicno.
    Super na odlicnom pregledu 🥰
    Tako i moja, poluprivatna pa svaki put platim 20eura, ali joj je isto ultrazvuk odlican i sve se vidi.
    Prosli put je htjela dati 3d sliku, ali beba nije htjela suradjivati, stalno je imala ruke na licu 😂

Doriis

Marija96

Pregled je prosao super. 🩵 I dalje govori decko sto posto, 18+2 po kalendaru, a veliko je za 18+5. 282g :) sve je vidio mjerio… Sve paše.. Iduci za 4tj, 20.5.
    Super, bas mi je drago! Samo tako i dalje neka bude 😊

Doriis

Da vas pitam, da li i dalje radite sve normalno kao i prije trudnice ili? Ja pazim da ne dizem nesto tesko ali kucanske poslove kao npr ciscenje kupaone, usisvanje i slicno radim ali sporije. U petak sam bila na veceri gdje se plesalo i plesala sam ali malo sporije i mirnije nego inace. Nadam se da to nije utjecalo na bebicu, nebi smjelo mislim…

Hvala curke. I sto se tice ovog, kad je dragi kraj mene onda njemu kazem daj mi ovo odnesi donesi, npr kosaru sa rubljem a kad sam sama onda guram nogom ili nesto da si olaksam. A sto se tice plesanja ili neceg takvog ja stvarno imam takvo misljenje da se bar oko toga trebamo ponasat kao da nista nije. Normalno da ces pazit ali nismo bolesne pa kretnje i sve su normalne. Jos san ja danas njega pitala, reko mozd glupo pitanje ali jel ja smijem sta popit imam svatove 😂😂 pa je rekao smijes, nemoj se nalit. Haha, tak da mislim da sve te neke stvari u umjerenosti nisu na odmak. Ja pazim ipak npr necu necakinju od 4 godine dizat al si gledam sta da imam svoje dijete tko bi me pitao. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96
    22. Travanj 2024. 17:15

Ja si stvarno gledam tako da ili je trudnoca uredna ili nije. Netko pazi sve bas pa opet ne ispadne dobro, dok znam zenskicu koja je svako malo bila u birtiji pila svaki dan po pivo mozd i vise mala zdrava, prohodala prije godinu. Ne kazem da se to treba raditi da ne bude, treba se paziti ali nekad sto vise pazis to gore u smislu ak je nest lose lose je. Ako se sve pri oplodnji dobro spojilo se. I ja sam pazila na sve u prvoj trudnoći pa imala spontati tako da. Nadam se da kuzite sto zelim reci.

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

ivona2306
    22. Travanj 2024. 17:17

Ma bas tako, ja isto izbjegavam neke stvari raditi ako ne moram, ali isto tako se i ponasam normalno ukoliko mi ledja i stomak dozvole 😂 zadnjih dana me zna zabolit odredjeni pokret, kako se to sve siri i rasteze. Ali onda malo odmorim i dobro je.
    Sve u granicama normale je ok, nista bebi nece biti 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Melodie
    22. Travanj 2024. 17:25

MiNi1324

Ja sam rekla da su ti testovi 50-50 i da mi je to i sama ginekologica potvrdila. Kao što je Melodierekla svoje iskustvo, tako sam ja čitala i iskustva drugih. Jedna moja poznanica je napravila nifty test i pokazalo je da dijete ima 100% down sindrom i pomirili su se sa time, istraživali i pripremali se za dijete, da bi ona nakraju rodila skroz zdravo. Ima jako puno slučajeva gdje su pogriješili i gdje su pogodili. Zato su ti testovi 50-50. Ne želim otvarati raspravu i raspravljati sa vama. Samo sam vam rekla svoje mišljenje i iskustvo drugih. 😃

tako je . to su po meni statisticki testovi vjerojatnosti, koji bi u mom slucaju samo napravili pomutnju i za mene je stvarno bolje da uopce nisam pristala na to jer luda glava mirno ne spava :D a ovako idem dalje totalno neopterecena pa cemo vidit:) 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Melodie
    22. Travanj 2024. 17:34

Marija96

Ja si stvarno gledam tako da ili je trudnoca uredna ili nije. Netko pazi sve bas pa opet ne ispadne dobro, dok znam zenskicu koja je svako malo bila u birtiji pila svaki dan po pivo mozd i vise mala zdrava, prohodala prije godinu. Ne kazem da se to treba raditi da ne bude, treba se paziti ali nekad sto vise pazis to gore u smislu ak je nest lose lose je. Ako se sve pri oplodnji dobro spojilo se. I ja sam pazila na sve u prvoj trudnoći pa imala spontati tako da. Nadam se da kuzite sto zelim reci.

Apsolutno se slazen s ovin!!! Istog san misljenja. Ja znam cura sta su saznali nakon dva tri miseca da su trudne , lokale putovale, isle u solarije po petnajs minuta svako dva dana pa dica normalna i zdrava(stara san pa stvarno iman oko sebe jedno pedesetak poznanica koje su se naradale ovih petnajs godina haha pa san puna prica njihovih)  A opet znam i curu koja je sve po pe esu odradivala i nezelin niti pricat o njenoj nesrici... to je jednostavno tako. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Kejti0000
    22. Travanj 2024. 18:07

Marija96

Pregled je prosao super. 🩵 I dalje govori decko sto posto, 18+2 po kalendaru, a veliko je za 18+5. 282g :) sve je vidio mjerio… Sve paše.. Iduci za 4tj, 20.5.

Super 🤞🏻🥰

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Kejti0000
    22. Travanj 2024. 18:15

Ja pripazim da ne podižem preteško i da se ne saginjem ako nije baš nužno, a ako moram nešto podignuti, onda to radim iz čučnja. Kad idem u šetnje, nastojim da to nije neka velika udaljenost i kilometri. Ne bih si mogla oprostiti da zbog moje nepažnje nešto bude. Ne perem kiselinama nego alkoholnim octom i sl. Funkcioniram normalno, ali nekako mislim da ni u čemu ne treba pretjerivati. Bolje je biti malo i na oprezu nego žaliti kad bude kasno. 
    Moja mama je imala spontani jer je prenosila drva s hrpe na hrpu da oslobodi ulaz kad su istovarili drva. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Doriis
    22. Travanj 2024. 18:15

Pa da, slazem se da treba raditi sve sto mozemo i dok nas nista ne boli. Ne treba pretjerivati u nekim stvarima...ali nismo sad bolesne samo smo u drugom stanju 🙈

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• sanya123
    22. Travanj 2024. 19:00

Kejti0000

Ja pripazim da ne podižem preteško i da se ne saginjem ako nije baš nužno, a ako moram nešto podignuti, onda to radim iz čučnja. Kad idem u šetnje, nastojim da to nije neka velika udaljenost i kilometri. Ne bih si mogla oprostiti da zbog moje nepažnje nešto bude. Ne perem kiselinama nego alkoholnim octom i sl. Funkcioniram normalno, ali nekako mislim da ni u čemu ne treba pretjerivati. Bolje je biti malo i na oprezu nego žaliti kad bude kasno.
    Moja mama je imala spontani jer je prenosila drva s hrpe na hrpu da oslobodi ulaz kad su istovarili drva.

Ja sam možda napravila glupost i ne znam gdje mi je bila pamet, podigla sam i nosila nešto jako teško. Trebalo je to maknut i nisam imala koga zamoliti. Mislim da neću moć spavat do drugog pregleda. Razmišljam napraviti privatno pregled samo da budem mirna. 

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• MiNi1324
    22. Travanj 2024. 21:45

Hjooj Doriss, ja bih najradije da ne moram stalno dizat svoju curicu od godinu dana koja ima 10kg i da ju ne moram nositi po pola sata da ju uspavam. Ali moram, samo mene želi za spavanje. Nekad je upalilo u krevetu, ali toliko udara nogicama da me strah da ne udari u trbuh, pa ju radije nosim. No, partner će uskoro uzet GO pa će ju on svaki dan uspavat koliko god će to trajati, jer kasnije neću moći više. Zasad mogu jer nemam ogroman trbuh i trudnoća je hvala bogu uredna. Osim nje, radim baš sve jednako. Jedino, nisam ni u prvoj teudnoći, ne čistim ništa što ima agresivne sastojke. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.