Uh grasias cure, odma mi je lakse. 💜 Moran jos nesto sta se tice imena rec, da su kod mene sve neka nesvakidasnja, ne zato jer zelin bit posebna nego svako uobicajeno ime koje mi se na moment svidi me podsjeti na real life osobu tog imena koja mi je 'oslobodi boze' i tako smo dosli na sva neka neokolinska imena. Naprimjer na popisu mi je bila Polyiana, volila sam jednu Disneyevu pricu iz stare Disney knjige i stari film istog imena ali moja majka je stavila x veto na to ime 😂😂 jer ' Boze sacuvaj ko da je poli parizer' pa smo eto to prekrizili pa ih je deset ostalo za curicu . Zanimaju me vasa iskustva okolone i vas samih u kojem tjednu ste saznali spol a da nije preko onih nipt krvnih pretraga nego ultrazvukom? Ja sam se nadala da cu sljedeci put mozda znat jer cu bit u 15om tjednu, ali mi mi moji oko mene govore da ce to prije bit 19i 20i tj pregled nakon sljedeceg.
16 tjedan i nisu mi rekli spol kaze ne vidi.
Nadam se za 20 dana kad bude anomaly da ce mi znati reci spol
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Naše ako je dečko će biti po djedu, samo malo modernije, a ako bude cura, bit će neko kršćansko ili biblijsko i zvučno, imamo listu od par imena pa kad suzimo izbor, nakon anomaliyja, javim vam :)) baš me zanima hoće li napokon konačno potvrditi spol.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Mi imamo par imena koja nam se svidaju i za curicu i za decka. Ali cekamo da saznamo spol pa se nadam da cemo onda uspit odlucit 😅😅
[/url
Drage mame, da li je neka od vas imala možda krvarenje nakon spolnog odnosa?
Naime nakon odnosa imala sam svijetlo rozi iscjedak odmah, i sad sam bas jako zabrinuta jer imam mali hematom.
Naime nakon odnosa imala sam svijetlo rozi iscjedak odmah, i sad sam bas jako zabrinuta jer imam mali hematom.
Kod postojanja hematoma ginekolozi savjetuju izbjegavanje odnosa.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Uh grasias cure, odma mi je lakse. 💜 Moran jos nesto sta se tice imena rec, da su kod mene sve neka nesvakidasnja, ne zato jer zelin bit posebna nego svako uobicajeno ime koje mi se na moment svidi me podsjeti na real life osobu tog imena koja mi je 'oslobodi boze' i tako smo dosli na sva neka neokolinska imena. Naprimjer na popisu mi je bila Polyiana, volila sam jednu Disneyevu pricu iz stare Disney knjige i stari film istog imena ali moja majka je stavila x veto na to ime 😂😂 jer ' Boze sacuvaj ko da je poli parizer' pa smo eto to prekrizili pa ih je deset ostalo za curicu . Zanimaju me vasa iskustva okolone i vas samih u kojem tjednu ste saznali spol a da nije preko onih nipt krvnih pretraga nego ultrazvukom? Ja sam se nadala da cu sljedeci put mozda znat jer cu bit u 15om tjednu, ali mi mi moji oko mene govore da ce to prije bit 19i 20i tj pregled nakon sljedeceg.
Ista stvar, i mene sva uobičajena imena podsjećaju na nekoga tko je upitan. 🤣
Odlučila sam da je bolje da svojima uopće ne govorim ime prije samog kraja, svakom se imenu iščuđavaju i izruguju, samo mi ga ogade…
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Kod postojanja hematoma ginekolozi savjetuju izbjegavanje odnosa.
A znam i ja sad to nakon šta sam pročitala iako mi ginekologica to nije rekla
Melodiemeni ti je tako bilo od 12 do 17tt, ko da nisam uopce trudna 😂 sve dok se beba nije pocela okretati i ritati.. i sad mi nekad bude skroz miran tjedan kad zaboravim da sam trudna i onda sljedeci me sve boli i steze
Ja se većinu vremena ne osjećam trudno. Srećom mi rastu stomak i grudi. Kad me počne nešto zatezat i boluckat, onda se uznemirim jer mi je to strana pojava.
Dobra je stvar što osjećam bebine pokrete pa me to smiruje. Međutim, ako ih ne osjetim često koliko bih htjela, onda se opet malo brinem.
Sutra imam pregled kod svoje gin. pa ću je upitati detaljnije kakvo je stanje, mogu li neke lagane vježbe uvesti, koliko dugo smijem šetati i sl. Prije nekih mjesec i pol mi se povukao hematom pa nisam odmah htjela s tim pitanjima.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Kod postojanja hematoma ginekolozi savjetuju izbjegavanje odnosa.A znam i ja sad to nakon šta sam pročitala iako mi ginekologica to nije rekla
Je li ti ginekologica uvela neku terapiju, duphastone ili nešto slično? Ako te brine, najbolje da ju kontaktiraš.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
U prošloj trudnoci sam imala hematom i ginekolog mi je moj zabranio da imam odnose zbog njega
Tako da bolje prekinuti odnose za svaki slucaj
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji