Ja cu taman biti 20tj do pregleda pa onda bih valjda to bilo to..
Ako je cura cura je
Dok nebude 100% sta je ne kupujem nista 😆
A gle, znaju se oni zeznuti za spol, mojoj kući rekli prvo dečko, pa cura, pa dečko 🤣 na kraju su kupili sve neutralnoj, ispala na kraju cura 🙈🤣 jedino kak možeš biti sigurna u spol ti je da napraviš neki NIPT test, pa iz krvi doznate spol 😊😘 u svakom slučaju nek bude živo i zdravo 😘❤️
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Bila na pregledu . Sljedeci je 13.5. Sve je trenutno bas savrseno. Dobila san opet slikicu i bas je razlike od prosle slike anbilivibl. Razvijaju se ruke i noge. Trudnoca odgovara 10+3 . Termin 8.11. Odbila sam testove prijbira. Sljedeci put je anomaly scan. I to je to. Ali sam tuzna, umrla nam je sinoc baka, mog muza, kojoj smo taman danas trebali ic rec vijest, dosad nismo tili jer eto da u slucaju spontanog bakici nebude jos gore, a samo je to cekala. I sad je na kraju otisla s ovog svita bez da zna da sam trudna. Sad sebe krivin i trenutno suza suzu goni. :( ali sam sritna sta je s bebon sve u redu.
Drago mi je da je sve u redu a ovo ajoj. Bas mi je zao i znm da srbe grizes i mozda jos hormoni jos vise, ali nemoj. Ja te u potpunosti razumijem da niste htjeli rec u pocetku i da ste cekali a na neke ovak stvari ne mozes predvidjeti. Ona sad zna da cekas bebicu i da bi bila prabaka i cuva vas sve odozgora♥️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Mene danas sve umara 😂 prvo, ujutro odnosno oko 10 kad sam se ustala idem za grad na stepenicama se spotaknem nez ni sama kako sta, valjda sam krivo nagazila padnem, ali nije strasno malo sam si nogu ogulila, docekala sam se na ruke. Ne mogu hodat dugo, stajat umara me uzasno, moram bas onako duboko disat da bi uhvatila zraka. I prije sam se dost umarala.. Tlak mi je dobar, jedino me malo glava boli. 🫤
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Marija i ja jučer isto pala i to stavljali smo tendu na terasi i išla sam po mop brzo da obrišem da možemo van i i kako mi je bilo zakrćeno oko tog mopa pala sam preko neke kutije plastične zapela sam ogulila sam si nogu i malo sam se i u trbuhu udarila ali sa strane nije strašno 😣 nespretno i umaram se jako
Sada gledam u magicbaby su popusti do -50% mislila sam da si uzmem gnijezdo i onu vreću za kolica e sad ne znam koliko ću to koristiti 🙈
Sada gledam u magicbaby su popusti do -50% mislila sam da si uzmem gnijezdo i onu vreću za kolica e sad ne znam koliko ću to koristiti 🙈
Krivo svijet beba 😓😓😓😓😅😅😅😅 trudnićki mozak
Ja si razmisljam zadnjih dana kako sam se nesto par dana za redom osjecala bas fino, i jutros me tako sastavila mucnina i povracanje da sam dusu ispustila povracanjem, a cijeli dan mi se nastavlja evo mucnina..
Bolje da se ne cudim vise kad imam bolje dane, jer ove mucnine kao da cuce iza ugla i samo cekaju da se pozalim kako sam dobro🤣
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ja si razmisljam zadnjih dana kako sam se nesto par dana za redom osjecala bas fino, i jutros me tako sastavila mucnina i povracanje da sam dusu ispustila povracanjem, a cijeli dan mi se nastavlja evo mucnina..
Bolje da se ne cudim vise kad imam bolje dane, jer ove mucnine kao da cuce iza ugla i samo cekaju da se pozalim kako sam dobro🤣
Tako je i meni bilo, taman kad bi pomislila da je dobro, onda bi krenilo opet… 😅
Ali evo zadnja dva tjedna je napokon prestalo i osjecam se puno bolje, energicnije. Ima nade da ce biti bolja situacija 😉
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav mamice,nazalost kod mene kao sto i mislili trudnoca se nije odrazala,nisu mogli cuti otkucaje,beta pocela opadati i to je to…Po M 10+1 tj,a po sonogramu 7+3 tj…Zapocela sma ciscenje sa tabletama pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati….Kad se oporavim probat cemo ponovo nadam se da iduci put ce biti bolje….💪💪💪💪
Zao mi je😞
Drzi se, brz oporavak ti zelim, pa onda u nove pobjede 😘
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Miško123, jako mi je žao, budi hrabra i snažna i drži se! Oporavak što prije pa u nove pobjede. Meni je nakon situacije slične tvojoj, trebalo 8-9 mjeseci da sve posložim i odvažim se pokušati opet (nevjerojatno, ali datum zadnje M mi je točno godinu dana od spontanog) i ako skupiš hrabrosti, nemoj toliko čekati, nego posloži se, ojačaj fizički i psihički, kratko tugovanje je poželjno da ne bude potisnutih emocija, ali nemoj predugo!
Cure, ja sam vam isto na dane, prošli tjedan mi je bio fenomenalan, aktivan pa sam jučer od bolova u maternici (nisu bili preintenzivni, više kao upozorenje) na kraju preležala prekrasan dan. Danas je opet bolja situacija.
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Sortiraj odgovore
Najstariji