Misko123 zao mi je,drzim fige za sto brzi oporavak i da vam sto prije uspije.Melodie moja sućut zbog bake.Ja sam danas bila na pregledu,sve je ok. Mjerio je cerviks i danas je malo duze gledao bebu, mjerio glavu, bedrenu kost, gledao unutarnje organe. Također mi je potvrdio da sad i na uzvu vidi da je musko. Slušali smo i kucanje srca.Iduci pregled kod mog ginekologa mi je 06.05, 29.04. imam anomaly scan.
It's a boy 💙
Hvala curke svima. Spavala san cilo popodne prvi put da osjecan neki umor. Mozda ima veze i ta tuga i stres danasnji.
ikica_90 a i ostale cure, kakav trudnicki jastuk da uzmem? Ja nisan imala pojma da to ima vise oblika velicina. Znan samo da bi nesto mekse. Prvenstveno sad za mene kad pocne rast trbuh, jer ja iman i problema sa zelucem pa mi je nekadntesko disat na boku pa mi je moja doktorica opce prakse rekla da najbolje da kupim trudnicki jastuk i da se baziran na one sta su za trbuh . Ja sam gledala na internetu i nekako mi nema smislanuzet onaj sta izgleda kao dugo slovo I. Cini mi se najkorisniji onaj bur kifla😂😂 a iman mista jer iman ogroman krevet 220x200 jer vidila sam po forumima da su cure odustajale od tog U jastuka samo jer je velik. Moja prijateljica mi je htjela posudit svoj ali je osmah rekla da je skroz tvrd a to mi neigra ulogu.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Ja ti imam najobičniji iz Lidla, ravne dužine cca 140 i onda ga u po noći prebacujem sa strane na stranu, gotovo već i nesvjesno, kako se okrećem, samo i njega povučem. Dala sam šivati navlaku za njega, sve ukupno jastuk plus navlaka niti 20 EUR, a mekan je i prilagodljiv po obliku, možeš ga zaviti. Sjećam se da su cure kupovale svakakve zanimljive, ja da u ovom momentu gledam za kupiti, mislim da bih isto bacila oko na taj baš obostrani po cijeloj dužini jer meni je najbitnije da mi je jastuk nekako izmedju nogu i blizu trbuha koji je svakim danom sve veći.
P.S.drži se i moja sućut ❤️
Arianne, super za pregled, meni je anomaly 3.5. baš si me maloprije podsjetila da zovem za termin 😊
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Melodie, ja ti imam iz baby centera ovaj theralineov:https://www.babycenter.hr/theraline-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-original-190-cm-bamboo-bear-878117.htmlMeni se on pokazao super jer unutra su neke kuglice, nije vata tak da ti se neće uleći od stalnog korištenja kao obični jastuci 😊 ja ću svoj koristiti i u ovoj trudnoći 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sanya123, nemoj se opterećivati koliko će beba biti sa vama u sobi, to će ti sve ovisiti o tome kak ćeš biti nakon poroda, hoće li spavati s tobom u krevetu ili u svojem, kako će često jesti, hoće li moći u komadu odspavati noć ili bar neki dobar period, tipa moj mali kad smo ga preselili u njegovu sobu je spavao u komadu od 22-04h, a neki put i do 6h ujutro tako da smo se odlučili ga preseliti dok nije svjestan da ga odvajamo u njegovu sobu 😁 ali frendica je svoje klinke držala u kinderbetu u svojoj sobi dok nisu napunile 2 godine tako da vidjet ćete kako će stvari ići i kad ćete biti spremni 😊 ali kad god da se odlučite bitno da je u toj sobi onda kinderbet i prematalica, a sad jel želiš neko posebno uređenje tipa tapeta, tepihiće i slično to uvijek stignete i naknadno staviti 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sanya123, nemoj se opterećivati koliko će beba biti sa vama u sobi, to će ti sve ovisiti o tome kak ćeš biti nakon poroda, hoće li spavati s tobom u krevetu ili u svojem, kako će često jesti, hoće li moći u komadu odspavati noć ili bar neki dobar period, tipa moj mali kad smo ga preselili u njegovu sobu je spavao u komadu od 22-04h, a neki put i do 6h ujutro tako da smo se odlučili ga preseliti dok nije svjestan da ga odvajamo u njegovu sobu 😁 ali frendica je svoje klinke držala u kinderbetu u svojoj sobi dok nisu napunile 2 godine tako da vidjet ćete kako će stvari ići i kad ćete biti spremni 😊 ali kad god da se odlučite bitno da je u toj sobi onda kinderbet i prematalica, a sad jel želiš neko posebno uređenje tipa tapeta, tepihiće i slično to uvijek stignete i naknadno staviti 😘
Ma da, i ja tako mislim. Ma ne opterecujem se, samo proucavam sto i kako :)
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Cao mame🤰🏻
Evo da javim jucer pregled prosao super.
Sve pod kontrolom,spol jos neznamo.
Iduci pregled 15.5.
Simptomi jos uvjek cjelodnevna mucnina,slina koja se pravi konstantno pogotovo nakon jela.
Dobila sam 1 kg i tu i tamo osjetim probadanje ali nista strasno.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Cao mame🤰🏻
Iduci pregled 15.5.
Simptomi jos uvjek cjelodnevna mucnina,slina koja se pravi konstantno pogotovo nakon jela.
Super, bravo, i ja gledam po vagi, da sam dobila nekih kilu dvije..
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Cao mame🤰🏻
Iduci pregled 15.5.
Super, bravo, i ja gledam po vagi, da sam dobila nekih kilu dvije..
Da rekla je doktorica da je kilaza super da se ne brinem doci ce😂😂
Dobila sam uputnice za anomaly scanbu bolnici izmedju 18 i 22 tjedna.Narucila sam se na isti i u Porecu privatno jer sam cula da cu dobit snimku na usb🙂
Slaba sam sa slikama i svime pa makar da odem na jedan privatni s guštom.
Decko jos nije bio pa bi bio red da i on vidi to čudo😊
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Kad ostali prebacujete dijete u svoju sobu ? Mene je dečko uvjerio da dijete mora nekoliko godina biti sa nama u sobi pa sad tu vidim 4 mj. Mi ćemo se preselit k njegovim roditeljima u stan jer kod nas nema mjesta pa ne znam jel odma sredit i djecju sobu (mozda rano za još o tom mislit) ili da to ostavimo za kasnije…. 🤔 A
Odmah srediti djeciju sobu.
Dijete ne treba biti sa roditeljima u sobi.
To nije zdravo ni za dijete ni za brak.
Ali, ne smije se nista forisirati.
Moje dijete je spavalo s nama u krevetu od 3. Do 8.mjeseca zivota.
Imao je veliku potrebu da bude uz mene. Od 8. Mjeseca vidim da dijete samostalno spava i ne trazi me. Tada sam ga prebacila u krevetic u nasoj sobi. To je bilo super par mjeseci. Onda je spavao dosta nemirno, budio se cesto i 10 dana nitko nije spavao. Ni mi ni beba. Tada smo ga premjestili u njegovu sobu. Tamo spava sa bijelom bukom, u svome kreveticu. Od tada prespava noc. Vrata drzimo otvorena tako da ga uvijek cujemo. Ali kako smo ga premjestili u njegovu sobu svi smo se lijepo naspavali.
Obzirom da nemamo 3 spavace sobe u stanu, ova beba ce biti s nama u sobi.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Sortiraj odgovore
Najstariji