Marija i ja jučer isto pala i to stavljali smo tendu na terasi i išla sam po mop brzo da obrišem da možemo van i i kako mi je bilo zakrćeno oko tog mopa pala sam preko neke kutije plastične zapela sam ogulila sam si nogu i malo sam se i u trbuhu udarila ali sa strane nije strašno 😣 nespretno i umaram se jako
Heh blesavo da, al dobro da nije vece zlo. Ja se nadam da će umor prestat u smislu ne ovako da ja nemam energije msm radim po kuci sve u pokretu sam al se brzo umaram, da će prestat za dva mj jer imamo svatove😂😂😂🙈🙈🙈 al msm da će bit sve teže što se toga tice🫣
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sada gledam u magicbaby su popusti do -50% mislila sam da si uzmem gnijezdo i onu vreću za kolica e sad ne znam koliko ću to koristiti 🙈Krivo svijet beba 😓😓😓😓😅😅😅😅 trudnićki mozak
Ja imam od koga dobiti to gnijezdo, pa ću vidjeti hoće li htjet biti, iako ovako da sama kupujem nebi kupila.. Jer pitanje jel bi htio biti al dobro i ak ne bude mozes svakako prodati.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Ja isto ne znam što da mislim o gnijezdu, neki su rekli da im je baš dobro poslužio, neki da ga uopće nisu koristili. Meni je ovo prva beba pa nemam još vlastito iskustvo oko toga. Baš sam gledala popise koje influencerice stavljaju na društvene mreže, kao što im sve treba za bebu, pa popisma nikad kraja! 🙈 I ja prva želim da moje dijete ima sve osigurano, ali kad razmislim, pitam se hoću li to sve ili veći dio stvarno koristiti?! Imate li vi iskusne mame neke stvari koje su se pokazale kako korisne i neke koje uopće niste koristile s prethodnim bebama?
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Ja imam bebu ali nisam imala gnijezdo jer sam imala kao neku podlogu to je ok dok je beba mala ali sada sam razmišljala o tome jer imam bebu pa kada je stavim na kauč strah me da starija ne skače po novorođenčetu pa bi ovako bar malo bilo zaštićeno nije neophodno ali u tim prvim mjesecima bi poslužilo još uvijek ne mogu se odlučiti dali uzet jer sve to tako brzo prođe ali opet neke stvari olakšavaju zato razmišljam i za vreću s starijom sam imala skafander ali evo nije ništa od toga neophodno i imam sve od starije bebe ali htjela bi i novoj bebi nešto 🙈🫠😄pa eto u razmišljanju sam znam da ću kupiti nešto robice kolica i sve veće stvari imamo sve je ko novo jer stvarno nije puno se ni vozila u košari jer sam kupila kišobran kolica čim je počela sjediti
Pa da tu ima raznih iskustava. Moja kuma kaže da su njene male stalno bile u tom gnijezdu i da joj super stvar, dok sestra uopce nije koristila nit joj je od ikakve važnosti. Takoo da. Ja sam sad vise u kolicima. Ne znam sta bi, jeste vidjele ona coccolle kolica razmisljala sam tako neka koja mogu bez problema sama sklopiti rasklopiti staviti u auto.. Ali mi vise lice na kisobran kolica, mozda i nisu ne znam, ali pise mogu se koristiti od rodjenja. A jaje svejedno imam. Nego da uzimam 3u1? Sta kazete sta je bolje? Ima tih nekih 3u1 koja mi izgledaju jako glomazna, i tesko se rasklapaju.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Cure znate kako mi ginekolog vec 7 tj nije napravio ultrazvuk.
A danas mi urolog moj pogleda 🤣
Inace imam problema a bubrezima
U cet i subotu opet napadaji, vjr cu morati stendove u kanal stavljati. Ali to sam vec i znala i pripremila se na to.
Mama ce izdrzati samo da beba bude dobro..Ma beba zdrava prava rita se.
I sad sam sigurna da vec nekih 10 dana ju osjetim.
Mislila sam da umisljam ali to je to, kao puckanje u stomaku..I zao mi je zbog tuznih vijesti 😔. Citam vas stalno i pratim
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ja si razmisljam zadnjih dana kako sam se nesto par dana za redom osjecala bas fino, i jutros me tako sastavila mucnina i povracanje da sam dusu ispustila povracanjem, a cijeli dan mi se nastavlja evo mucnina..
Bolje da se ne cudim vise kad imam bolje dane, jer ove mucnine kao da cuce iza ugla i samo cekaju da se pozalim kako sam dobro🤣Tako je i meni bilo, taman kad bi pomislila da je dobro, onda bi krenilo opet… 😅
Ali evo zadnja dva tjedna je napokon prestalo i osjecam se puno bolje, energicnije. Ima nade da ce biti bolja situacija 😉
Eh da, par dana okej pa me onda okrene malo, cisto sa me podsjeti da nije to jos gotovo🤣 Brzo ce i to proci pa onda ono blazeno drugo tromjesecje. Ali za razliku od prve dvije trudnoce, kad su mucnine bile konstatne kroz cijeli dan i od doslovno napravljenog testa, za sad se necu ni zaliti previse!
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav mamice,nazalost kod mene kao sto i mislili trudnoca se nije odrazala,nisu mogli cuti otkucaje,beta pocela opadati i to je to…Po M 10+1 tj,a po sonogramu 7+3 tj…Zapocela sma ciscenje sa tabletama pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati….Kad se oporavim probat cemo ponovo nadam se da iduci put ce biti bolje….💪💪💪💪
Žao mi je 😔
Želim ti brz oporavak i nadam se uskoro lijepim vijestima ❤️
Ja isto ne znam što da mislim o gnijezdu, neki su rekli da im je baš dobro poslužio, neki da ga uopće nisu koristili. Meni je ovo prva beba pa nemam još vlastito iskustvo oko toga. Baš sam gledala popise koje influencerice stavljaju na društvene mreže, kao što im sve treba za bebu, pa popisma nikad kraja! 🙈 I ja prva želim da moje dijete ima sve osigurano, ali kad razmislim, pitam se hoću li to sve ili veći dio stvarno koristiti?! Imate li vi iskusne mame neke stvari koje su se pokazale kako korisne i neke koje uopće niste koristile s prethodnim bebama?
Kaj se tiče gnjezda ja ga nisam imala za prvo, a niti planiram za drugo 😊 mi smo kad je bio ful mali (kad zapravo samo leži na leđima i ne kreće se previše) znali ga staviti na kutnu garnitura, al bi oko njega stavili trudnički jastuk (to svima preporučam u trudnoći da si uzmu, meni je puno olakšao spavanje, a kako muž ima problema s kičmom i njemu je kasnije znao poslužiti 😁). Ono kaj bi ti ja preporučila za uzeti je sigurno dobar inhalator jer to će ti sigurno trebati (nadam se što kasnije), ali bolje ga je imati jer kad ga nemaš onda trčiš u ljekarnu i kupiš ono kaj imaju, a ovako možeš uvrebati na popustu neki super 😊 mi koristimo omron cp28 i pokazalo na se super za nas i za bebača, a i on je jedini kaj se može koristiti ležeći kaj je zapravo super ak moraš koristiti dok beba još ne sjedi. Mi smo imali babybjorn, koji smo na kraju poklonili jer ga mali uopće nije htio, tj u njemu bi bio nemiran pa nije imalo smisla 🤣🙈 nama se zato super pokazala casmatino podloga za igru, jer za bebe je bolje da su na podu neg u ležaljkama i sl. Kaj se tiče kolica mi imamo kinderkraftova 3u1 i nama su ona ok. Znam da dosta ljudi koristi ona skroz sklopiva koja se daju postaviti u 0 (ležeći položaj), ali ona nisu ni približno tako dobra za kičmu djeteta koje samo leži, tak da mi ćemo i za drugo koristiti košaru bar prvih 4-5 mjeseci 😊 košara je glomaznija, ali ako ste puno vani s bebom mislim da je bolje za bebu da je u košari 😁 e da i skoro sam zaboravila, nama je kamera tj baby monitor jedna od najvažnijih stvari kaj smo kupili jer ja sam malo kontrol freak pa volim da mogu bebača vidjeti kad nisam s njim u sobi (nas malac od kad je napunio 4mj spava u svojoj sobi i super se privikao na to 😊 zgodno je jer vidiš odmah na ekranu jel mu duda pala ili je zapeo dok se okretao pa znaš odmah zakaj se dere 🙈🤣
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Kad ostali prebacujete dijete u svoju sobu ? Mene je dečko uvjerio da dijete mora nekoliko godina biti sa nama u sobi pa sad tu vidim 4 mj. Mi ćemo se preselit k njegovim roditeljima u stan jer kod nas nema mjesta pa ne znam jel odma sredit i djecju sobu (mozda rano za još o tom mislit) ili da to ostavimo za kasnije.... 🤔 A
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Sortiraj odgovore