Po M(03.02.) je 9+6 tjedana…Prosli put na pregledu po sonogramu je bilo 6+6 tjedana(04.04).a danas po sonogramu 7+3 tjedana…Iskreno nakon danasnjeg pregleda sve vise mislim da je to,nesto bas i nemam neki dobar predosjecaj za nedelju…
Držim fige da ipak bude sve u redu. Moje iskustvo s drugim spontanim je bilo jako slično kao kod tebe. Prvo prazna gestacijska vrećica, nakon toga se vidio plod ali bez srčane reakcije. Pa me opet naručili za tj dana gdje je plod nesto malo narastao pa sumnjali da je trudnoća manja. Pa opet kontrola za tj dana, ali ništa se dalje nije razvilo. Niti sam ikad čula srceko. Žao mi je što to prolaziš. A opet čuda se događaju, ima puno pozitivnih ishoda.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
I meni je isto trbuh jako tvrd i osjetim punocu u dnu. Kao loptica je. Izgledam kao da sam puno vise trudna nego sto jesam.
Vjerujem da je to sve u redu, mijenja nam se sve. Samo dok se malo priviknemo, ali onda ce vjerovatno doci neki drugi simptom 😃
I meni je trbuh dosta velik po meni. Prije tjedan dva sam cak guglala trbuhe cura u istom tjednu i ko da je moj među ve ima. Također osjecam cesto tu punocu .
Ali mislim da to ima veze i s mojim problemima s nadutoscu, koje imam i inace.Vec sam presla na trudnicke hlace i tajice i ne zelim druge. I inace ne podnosim da me nesto stisce.Spominjale ste uzv i slike... Meni je ginekolog zasad svaki put radio uzv, narucuje me svaka 3 tjedna. I prvi put mi je ponudio slikicu, a sad ja svaki put zamolim i dobijem. Nije skroz privatni ginekolog, ima ugovor s HZZOom.
It's a boy 💙
Hvala svima na podrsci mnogo znaci…
Ma kod mene je haos da odradis nalaz i da ga dobijes ranije,zvala sam kliniku rekli su da ce mi doktor ocitati kad bude sve gotovo…U Bosni doslovno mogu odraditi gdje hocu i kad hocu, plati i to je to ali ovdje je glupa im procedura…
Inace nisam panicar ali sva me ova situacija izbacuje iz kolosjeka…
Zao mi je sto prolazis kroz ovo.. Budi pozitivna do kraja. Ako mozes odradi betu negdje privatno, ako ne pričekaj taj nalaz da doktor ocita.
Uz tebe smo ❤️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
I meni je isto trbuh jako tvrd i osjetim punocu u dnu. Kao loptica je. Izgledam kao da sam puno vise trudna nego sto jesam.
Vjerujem da je to sve u redu, mijenja nam se sve. Samo dok se malo priviknemo, ali onda ce vjerovatno doci neki drugi simptom 😃I meni je trbuh dosta velik po meni. Prije tjedan dva sam cak guglala trbuhe cura u istom tjednu i ko da je moj među ve ima. Također osjecam cesto tu punocu .
Ali mislim da to ima veze i s mojim problemima s nadutoscu, koje imam i inace.Vec sam presla na trudnicke hlace i tajice i ne zelim druge. I inace ne podnosim da me nesto stisce.Spominjale ste uzv i slike… Meni je ginekolog zasad svaki put radio uzv, narucuje me svaka 3 tjedna. I prvi put mi je ponudio slikicu, a sad ja svaki put zamolim i dobijem. Nije skroz privatni ginekolog, ima ugovor s HZZOom.
Meni se stalno jede nesto, pogotovo slatko, dosta sam se udebljala. I ja sam presla na helanke i hlace sa gumom, a danas sam kupila prve trudnicke pantalone.
I ja imam problem sa nadutoscu, pa onda taj "trudnicki" stomacic je jos veci hahah
Bice to sve dobro.
Otice sve te kilice, samo da nama dodju nase bebice 😊
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ma kod mene je haos da odradis nalaz i da ga dobijes ranije,zvala sam kliniku rekli su da ce mi doktor ocitati kad bude sve gotovo…U Bosni doslovno mogu odraditi gdje hocu i kad hocu, plati i to je to ali ovdje je glupa im procedura…
I od mene puno podrske 💪💪
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Aaaa mislila sam da imas tamo isto opciju sama napravit pretragu. Drzimo fige da beta bude dobra.
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
misko123 puno puno podrske i pozitive saljem s nadom da ce sve ipak biti kako treba! 💖 Drzi se do nalaza druge bete i javi se!
Za sve ostale cure koje su imale dobre preglede cestitam i drago mi je to procitati🥰
Mene zadnja 3 dana nesto glava boli onak momacki, nisam nikad imala problema sa sinusima niti migrene pa iskreno ni sama ne znam sta je ovo.. Onak celo me boli i pulsirajuca bol. Drmnila lupocet da popusti malo, jucer me na poslu spasio.
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Misko123, saljem ti puuuno podrske i drzim fige da na kraju bude sve dobro sa bebicom! Drzi se 🤗
Svim ostalima cestitke na dobrim pregledima 🥰
Mislim da je vrijeme da kupim trudnicki jastuk, sinoc se nikako namjestit, kako god legnem ne valja.. 😅
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Isli smo u par ordinacija i laboratorija kao nemogu odraditi betu ako nisam njihov pacijent,pa smo nasli jos 1 laboratoriju kod koje bi mogli odraditi ali ne rade vikendom,pogotovo nedeljom nista ne radi...
I sutra sto idem odraditi betu moram u klinici na njihov porodiljni odjel jer nigdje drugo nismo uspijeli naci da odradi nedeljom,cak su iz oni iz bolnice zvali i jedva uspijeli napraviti termin tu u porodiljnom.
Ako ista bar se nadam sutra da cu definitivno znati sta je i kako je.Ovaj rolerkoster mi vec ide na zivce sa neizvjesnosti...
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Po M(03.02.) je 9+6 tjedana…Prosli put na pregledu po sonogramu je bilo 6+6 tjedana(04.04).a danas po sonogramu 7+3 tjedana…Iskreno nakon danasnjeg pregleda sve vise mislim da je to,nesto bas i nemam neki dobar predosjecaj za nedelju…
Nažalost moje druga trudnoća je izgleda slično, ne bih da te bediram ali pripremi se ukoliko ne bude u redu . Meni je plod isto tako stao rasti jednostavno ,nije na drugom ultrazvuku odgovarao kako bi trebao ,vrlo brzo su krenuli nenormalno bolovi u leđima i imala sam kiretazu, prokrvarila nikad nisam.
No ono sto ti zelim reci sada je da ukoliko dođe do toga , možeš cekat jednu menstruaciju i opet krenuti u akciju. Tako sam ja , poslje prve menstruacije od spontanog sam zatrudnila i evo sad sam u 20.-om tjednu skroz uredne trudnoće . Javi nam sto se događa !❤️❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Sortiraj odgovore
Najstariji