Hej da pitam nekog tko je prosao u 16tj 17tj u ovoj sad trudnoci ili prije da ima osjecaj kao da ti trbuh tvrd dosta, kao da imas kamenje uteg neki u sebi.. Cudno mi je nije nikad tak msm ne panicarim sam pitam jel to tak sve normalno jer kao i da osjetim da se sve mrda steze rasteze hahah. Bas imam pritisak… Vjerujem da sad to sve postaje vece pa je normalno :)
Ja sam dva puta išla na hitnu zbog toga jer sam se uplasila čitajući svašta po internetu. Isto tvrda maternica i to bas na dodir a nekad mi jako smeta i kad ju pritisnem kao neka nelagoda . I često kad hodam zna mi smetat,nije bol ali neugodnost nekakva . Meni su na Hitnoj rekli da je sve po, ali su mi rekli da pijem šumeći magnezij kako bi se maternica opustila jer ne smije biti puno tvrda da ne bi došlo do kontrakcija . I ne valja stiskat i dirat puno stomak jer izazova kontrakcije maternice . Uglavnom,ništa strašno, samo pripaziti malo. I bitna stvar je imati redovitu stolicu jer i crijeva znaju malo zezati maternicu da se zgrči ukoliko su crijeva puna .
To je sto su meni rekli, pa prenosim ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Drage jesenske pozdrav Trudnoća zasad uredna, ulazim lagano u 12ti tjedan
Ali sredinom 11tog svi simptomi se ublažili do nestali
Kraj 10og tjedna uzv uredan, Nifty uredan...Čitam da je normalno, ali treba mi i puno strpljenja do idućeg pregleda da se uvjerim u to jer evo, sve znate ne moram vama objasnjavati kako nam je ponekad Kakva su vaša iskustva s ulaskom u 2 tromjesečje?
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
💊Catafertyl, Siofor, Folacin
😻 Waiting for baby girl 24/10/2024
Po M(03.02.) je 9+6 tjedana…Prosli put na pregledu po sonogramu je bilo 6+6 tjedana(04.04).a danas po sonogramu 7+3 tjedana…Iskreno nakon danasnjeg pregleda sve vise mislim da je to,nesto bas i nemam neki dobar predosjecaj za nedelju…Nažalost moje druga trudnoća je izgleda slično, ne bih da te bediram ali pripremi se ukoliko ne bude u redu . Meni je plod isto tako stao rasti jednostavno ,nije na drugom ultrazvuku odgovarao kako bi trebao ,vrlo brzo su krenuli nenormalno bolovi u leđima i imala sam kiretazu, prokrvarila nikad nisam.
No ono sto ti zelim reci sada je da ukoliko dođe do toga , možeš cekat jednu menstruaciju i opet krenuti u akciju. Tako sam ja , poslje prve menstruacije od spontanog sam zatrudnila i evo sad sam u 20.-om tjednu skroz uredne trudnoće . Javi nam sto se događa !❤️❤️
Ja sam se pshiciki pripremila da je to to,da ova trudnoca nije kako treba....Bolje da se sad sve rijesi dok je trudnoca manja nego da se oteze bez razloga ako nema nista...Mi smo rekli isto pokusati dok se malo oporavim i onako ce mi godisnji onda pa cemo tad probati ponovo...Ja se i dalje osjecam bez ikakvih problema,nema krvarenja,bolova...bas kao da i nisam trudna...
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Drage jesenske pozdravTrudnoća zasad uredna, ulazim lagano u 12ti tjedan
Kraj 10og tjedna uzv uredan, Nifty uredan…Čitam da je normalno, ali treba mi i puno strpljenja do idućeg pregleda da se uvjerim u to jer evo, sve znate ne moram vama objasnjavati kako nam je ponekadKakva su vaša iskustva s ulaskom u 2 tromjesečje?
Meni su svi simptomi prvog tromjesečja prestali u 13 tjednu. Sad sam u 16 tjednu i jedino što imam je zgaravica i rastuće grudi. Tijesi me jedino to što mi i trbuscic raste pa je nadam se sve u redu. Ali da, nakon onih svim očiti simptoma sad je malo zastrašujuće mirno 😆
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Drage jesenske pozdravTrudnoća zasad uredna, ulazim lagano u 12ti tjedan
Kraj 10og tjedna uzv uredan, Nifty uredan…Čitam da je normalno, ali treba mi i puno strpljenja do idućeg pregleda da se uvjerim u to jer evo, sve znate ne moram vama objasnjavati kako nam je ponekadKakva su vaša iskustva s ulaskom u 2 tromjesečje?
Ne brini, to je normalno... Meni su nestali simptomi nakon 9.tjedna, cak mi ni trbuh bas ne raste, ali sve je super na pregledima.
Termin 18.10.2024.
Malo san frustrirana. Ja imam 35 godina, od 15e nisam imala pristic, nikad, nijedan, doslovno nikad u dvadeset godina, ni pred M ni u stresu bas nikad. Evo zadnjih par dana oko brade ih je par onih bijelih pa ja to istisnem jer san preljuta sta se to dogada, takoder imam par crvenih na prsima a tu nisam imala u zivotu nikad. Ima li ko savjet za kakav proizvod, jer ja nemam pojma sta da apliciram na to:D jao nadam se da se ovo nece nastavljat. Bila sam sretna sta su mucnine vec nestale i sta nikako nisam povracala, ali radije bi to nego pristeve po licu i tilu. 😣
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Malo san frustrirana. Ja imam 35 godina, od 15e nisam imala pristic, nikad, nijedan, doslovno nikad u dvadeset godina, ni pred M ni u stresu bas nikad. Evo zadnjih par dana oko brade ih je par onih bijelih pa ja to istisnem jer san preljuta sta se to dogada, takoder imam par crvenih na prsima a tu nisam imala u zivotu nikad. Ima li ko savjet za kakav proizvod, jer ja nemam pojma sta da apliciram na to:D jao nadam se da se ovo nece nastavljat. Bila sam sretna sta su mucnine vec nestale i sta nikako nisam povracala, ali radije bi to nego pristeve po licu i tilu. 😣
Ja sam isto na pocetku trudnoce dobila dosta pristica, inace se volim trackat tim svime za lice haaha. Ali se i ocistilo. Ja inace izmedju ostalog koristim cera ve za ciscenje, kremu i sve pa probaj mozda to, malo je skuplje ali meni je odlicno. A gle mozda je to samo faza, mozda se bude i ocistilo, trudnoća je svakakva :D
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Mame bila sam prije par dana na uzv sa 15+6 tada mi je rekao curicu da nosim
Al je.i rekao da se mozda pišoo pojavi..
Sad ono naravno sretna sto je curica,mislim i da je decko ista bih bila sreca
Al dali je nekom tako neki ginekolog rekao pa se ispostavilo drukcije..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Al dali je nekom tako neki ginekolog rekao pa se ispostavilo drukcije..
Ja ću ti reći što sam cula sto je i sam ginekolog rekao. Prvo ni ult nije sveto pismo. Drugo, ako kaže da je musko onda je "100%" ,a kod curica se mogu zeznit jer se ta jajca, testisi ne spuste pa onda mislis da je curica a na kraju decko. Znam poznanicu koja je rodila u 12.mj znaci cjelu trudnocu govori da je curica sve kupila za cure i rozo bla bla i na kraju rodi deckica evo nije izmisljeno nego je stvarno prosla tako cura koju znam. Tako da vecinom je ono ak je decko decko je za curu se mogu zezniti no normalno ima svega ima i toga gdje kaze 100%curica pa i bude tako. No evo i situacije gdje se mogu zeznuti hah.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Al dali je nekom tako neki ginekolog rekao pa se ispostavilo drukcije..Ja ću ti reći što sam cula sto je i sam ginekolog rekao. Prvo ni ult nije sveto pismo. Drugo, ako kaže da je musko onda je "100%" ,a kod curica se mogu zeznit jer se ta jajca, testisi ne spuste pa onda mislis da je curica a na kraju decko. Znam poznanicu koja je rodila u 12.mj znaci cjelu trudnocu govori da je curica sve kupila za cure i rozo bla bla i na kraju rodi deckica evo nije izmisljeno nego je stvarno prosla tako cura koju znam. Tako da vecinom je ono ak je decko decko je za curu se mogu zezniti no normalno ima svega ima i toga gdje kaze 100%curica pa i bude tako. No evo i situacije gdje se mogu zeznuti hah.
E toga me najviše strah da nebih sve kupila rozno i kolica isto tako pa na kraju ja rodim a ono decko 😅😅 mislim sta god da je nek je samo zivo i zdravo
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji