Hvala žene umirile ste me malo za simptomiće
A za akne sam bila godinama (i u zrelim godinama) vjerna Effaclair od La-roche Posay.Od njih ili od Avene mozda neka kremica ...lagana
💃🏼33 PCOS
🧔🏻 32 👍🏻
💊Catafertyl, Siofor, Folacin
😻 Waiting for baby girl 24/10/2024
Pozdrav mamice,nazalost kod mene kao sto i mislili trudnoca se nije odrazala,nisu mogli cuti otkucaje,beta pocela opadati i to je to...Po M 10+1 tj,a po sonogramu 7+3 tj...Zapocela sma ciscenje sa tabletama pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati....Kad se oporavim probat cemo ponovo nadam se da iduci put ce biti bolje....💪💪💪💪
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Pozdrav mamice,nazalost kod mene kao sto i mislili trudnoca se nije odrazala,nisu mogli cuti otkucaje,beta pocela opadati i to je to…Po M 10+1 tj,a po sonogramu 7+3 tj…Zapocela sma ciscenje sa tabletama pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati….Kad se oporavim probat cemo ponovo nadam se da iduci put ce biti bolje….💪💪💪💪
Brz oporavak, fizicki i psihički zelim, zao mi je ishoda ali brzo ćete moci opet na bebici raditi i bit će sve okej. Drzi se🍀🍀🍀🍀
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pozdrav mamice,nazalost kod mene kao sto i mislili trudnoca se nije odrazala,nisu mogli cuti otkucaje,beta pocela opadati i to je to…Po M 10+1 tj,a po sonogramu 7+3 tj…Zapocela sma ciscenje sa tabletama pa cemo vidjeti kako ce se dalje odvijati….Kad se oporavim probat cemo ponovo nadam se da iduci put ce biti bolje….💪💪💪💪
Jako mi je zao sto je ipak ispalo ovako.. Drzi se, skupi potrebnu snagu i kada se oporavis fizicki ali i psohicki, u nove pobjede💖 Zelim ti od srca da iduci put bude sve u redu🙏
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Žao mi je. Želim ti da se brzo oporaviš i da idući put bude sve školski i dobro 🤗 sretno ❤️
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
😞jako mi je zao.
Nadam se uskorom povratku i zelim da sto je moguce bezbolnije isplivas iz ove situacije.❤️
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Poslije kiše dođe sunce. Posveti se sada sebi i kada budes spremna psihicki i fizicki bice opet. Zelim ti brz oporavak ❤️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Bila na pregledu . Sljedeci je 13.5. Sve je trenutno bas savrseno. Dobila san opet slikicu i bas je razlike od prosle slike anbilivibl. Razvijaju se ruke i noge. Trudnoca odgovara 10+3 . Termin 8.11. Odbila sam testove prijbira. Sljedeci put je anomaly scan. I to je to. Ali sam tuzna, umrla nam je sinoc baka, mog muza, kojoj smo taman danas trebali ic rec vijest, dosad nismo tili jer eto da u slucaju spontanog bakici nebude jos gore, a samo je to cekala. I sad je na kraju otisla s ovog svita bez da zna da sam trudna. Sad sebe krivin i trenutno suza suzu goni. :( ali sam sritna sta je s bebon sve u redu.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Miško jako mi je žao da se trudnoća nije održala 😔 želim ti što lakši oporavak, pa da onda iduća trudnoća bude uredna i škoska 😘❤️ drži se, tu smo uz tebe 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Bila na pregledu . Sljedeci je 13.5. Sve je trenutno bas savrseno. Dobila san opet slikicu i bas je razlike od prosle slike anbilivibl. Razvijaju se ruke i noge. Trudnoca odgovara 10+3 . Termin 8.11. Odbila sam testove prijbira. Sljedeci put je anomaly scan. I to je to. Ali sam tuzna, umrla nam je sinoc baka, mog muza, kojoj smo taman danas trebali ic rec vijest, dosad nismo tili jer eto da u slucaju spontanog bakici nebude jos gore, a samo je to cekala. I sad je na kraju otisla s ovog svita bez da zna da sam trudna. Sad sebe krivin i trenutno suza suzu goni. :( ali sam sritna sta je s bebon sve u redu.
Moja iskrena sućut 😔 nemoj se kriviti što niste rekli, jednostavno je tako bilo suđeno. Ali sigurna sam da će baka gledati i paziti svog unuka/unuku sa puno boljeg mjesta ❤️
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji