I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1
Ista stvar 😅😅 izgleda da je to sve normalno
Pa nas 3 smo bas isti termin 😍
Vidim ides na pregled tek 15.2 ? 😮
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Jeleenaa kako se osjecas? Jesu li se mucnine/povracanje ponavljali?
Gdje si, kako se ti osjecas? Povracala sam i jutros. A mucnina me drzi vecinu dana bas sam sva žnj. Sve bih zivo pojela a sta god stavim u usta okrene mi se zeludac 😭
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1Ista stvar 😅😅 izgleda da je to sve normalno
Vidim ides na pregled tek 15.2 ? 😮
Iscjedak nemam jos uvijek.... ali gladna sam stalno 🤣
Ni ja ne znam zasto mi je tako kasno dala termin, ali pokusavam se opustiti maksimalno, valjda ce proletit ovih mjesec dana 🙏🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jeleenaa kako se osjecas? Jesu li se mucnine/povracanje ponavljali?Gdje si, kako se ti osjecas? Povracala sam i jutros. A mucnina me drzi vecinu dana bas sam sva žnj. Sve bih zivo pojela a sta god stavim u usta okrene mi se zeludac 😭
Ajoj bas mi je zao. Radis? Ja sam za sada ok. Nema ni mucnina ni povracanje, sto me sad malo počinje i zabrinjavati 😂 za par dana imam prvi pregled pa sam i zbog toga pomalo zabrinuta. Ali generalno se dobro osjećam. Samo me umor ubija, tako da koliko mogu imam sporiji tempo ili idem rano spavati (a kada mogu odrapim i popodne).
Jeleenaa kako se osjecas? Jesu li se mucnine/povracanje ponavljali?Gdje si, kako se ti osjecas? Povracala sam i jutros. A mucnina me drzi vecinu dana bas sam sva žnj. Sve bih zivo pojela a sta god stavim u usta okrene mi se zeludac 😭Ajoj bas mi je zao. Radis? Ja sam za sada ok. Nema ni mucnina ni povracanje, sto me sad malo počinje i zabrinjavati 😂 za par dana imam prvi pregled pa sam i zbog toga pomalo zabrinuta. Ali generalno se dobro osjećam. Samo me umor ubija, tako da koliko mogu imam sporiji tempo ili idem rano spavati (a kada mogu odrapim i popodne).
Radim radim i trudim se na poslu da sto manje jedem da svedem to na minimum. Najcudnije im je sto ne pijem kafu koju sam obozavala 😂
Uzivaj dok je tako bolje za tebe. Primjecujes li ti da si mozda zaboravnija?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1Ista stvar 😅😅 izgleda da je to sve normalno
Vidim ides na pregled tek 15.2 ? 😮Iscjedak nemam jos uvijek…. ali gladna sam stalno 🤣
Ni ja ne znam zasto mi je tako kasno dala termin, ali pokusavam se opustiti maksimalno, valjda ce proletit ovih mjesec dana 🙏🤞
Nemam ga ni ja. Mozda malo, ali nista spektakularno. Nas tri smo bas doslovno u isti dan. 🤣 Evo mene je sinoc toliko bolio trbuh skroz na dnu i nesto kao oko pupka. 🫣 Pa onda probadanje u jajnicima. Mislila sam gotovo je, procurit cu, ali srecom nista. I uvijek kad boli, krene bolit navecer kad sam na kutnoj i kad legnem u krevet. Tad su najjaci bolovi. Cak sam sinoc osjetila i bolove u donjem dijelu ledja. Evo sad mi je sve ok. Jedino sto grudi bole i to je to. Trbuh nista. 🙏
21.12.2023. zadnja M
11.01. ➕️😍
05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
08.04. -Idući pregled
Vidim ides na pregled tek 15.2 ? 😮Iscjedak nemam jos uvijek…. ali gladna sam stalno 🤣
Ni ja ne znam zasto mi je tako kasno dala termin, ali pokusavam se opustiti maksimalno, valjda ce proletit ovih mjesec dana 🙏🤞Nemam ga ni ja. Mozda malo, ali nista spektakularno. Nas tri smo bas doslovno u isti dan. 🤣 Evo mene je sinoc toliko bolio trbuh skroz na dnu i nesto kao oko pupka. 🫣 Pa onda probadanje u jajnicima. Mislila sam gotovo je, procurit cu, ali srecom nista. I uvijek kad boli, krene bolit navecer kad sam na kutnoj i kad legnem u krevet. Tad su najjaci bolovi. Cak sam sinoc osjetila i bolove u donjem dijelu ledja. Evo sad mi je sve ok. Jedino sto grudi bole i to je to. Trbuh nista. 🙏
Isto i meni tako kad legnem onda krene, nocas kad sam legla ko neko presjecanje po maternici i jajnicima. Prebacila sam od straha..
Danas ponovo isla raditi test da se smirim.
I hvala Bogu plus ko kuca u roku sekunde pa sam se umirila 🤩
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Ni ja ne znam zasto mi je tako kasno dala termin, ali pokusavam se opustiti maksimalno, valjda ce proletit ovih mjesec dana 🙏🤞Nemam ga ni ja. Mozda malo, ali nista spektakularno. Nas tri smo bas doslovno u isti dan. 🤣 Evo mene je sinoc toliko bolio trbuh skroz na dnu i nesto kao oko pupka. 🫣 Pa onda probadanje u jajnicima. Mislila sam gotovo je, procurit cu, ali srecom nista. I uvijek kad boli, krene bolit navecer kad sam na kutnoj i kad legnem u krevet. Tad su najjaci bolovi. Cak sam sinoc osjetila i bolove u donjem dijelu ledja. Evo sad mi je sve ok. Jedino sto grudi bole i to je to. Trbuh nista. 🙏Isto i meni tako kad legnem onda krene, nocas kad sam legla ko neko presjecanje po maternici i jajnicima. Prebacila sam od straha..
Danas ponovo isla raditi test da se smirim.
I hvala Bogu plus ko kuca u roku sekunde pa sam se umirila 🤩
I ja sam jutros od straha popiskila jos jedan test, ogromni plus 🙈 stomak je i mene sinoc probadao, nisam skoro nista spavala... svaki odlazak na wc mi je stresan jos uvijek
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji