Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Claire123

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Super vam je Novalac, osobno ga ne uzimam jer uz aktivni folat ima i sintetičku folnu kiselinu, što meni nije preporučljivo (MTHFR mutacija) pa sam uzela Terranovu koja ima samo aktivnu i još nadopunjujem sa solgarovim folatom, ali to je sve po preporuci više doktora. Teicaa02 možda je najbolje do pregleda da budeš samo na novalacu, a na pregledu pitaj hoćeš li još nadopuniti, ima li ti potrebe jer Novalac sadrži 400 aktivnog folata + 200 mcg folne.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

tinchi

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Mene jos uvijek povremeno boli stomak i bas se plasim 🫨

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

teicaa02

Broj poruka: 68

Prijavi adminu

Tinchi izgleda da je to normalno 😅 evo i meni je tako… doslovno ko laganiji menstrualni grcevi ali ne konstantno nego tu i tamo…Evo i danas osjećam kao laganu mucnicu, posebno dok ležim… ne povraca mi se ali mi je neka mukica… kad nešto radim onda kao da se smanji… i stalno sam gladna 🤯

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

Zvončica0401_

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

tinchi

Bas sam tebe trazila posto smo mi dan razlike. 🤗 Kako se osjecas? I mene je trbuh bolio do srijede i sad ova dva dana vise ne. Grudi su mi i dalje bolne. Cak najvise ujutro i navecer. Ja se nisam jos narucila na pregled. Po M sam sad 4+1 tako da cu se na pregled narucit u ponedjeljak. Ne zelim previse zurit. Hrpa mi je emocija jer je i meni prva beba, ali ono, vodim se po nekom osjecaju.  

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    05.02. -prvi pregled, ❤️ kuca 🙏
    06.03. Nifty plus - stiže nam curica 🩷
    26.09.2024.- Termin porođaja 🧸🎀
    08.04. -Idući pregled

tinchi

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

Zvončica0401_

tinchi

Bas sam tebe trazila posto smo mi dan razlike. 🤗 Kako se osjecas? I mene je trbuh bolio do srijede i sad ova dva dana vise ne. Grudi su mi i dalje bolne. Cak najvise ujutro i navecer. Ja se nisam jos narucila na pregled. Po M sam sad 4+1 tako da cu se na pregled narucit u ponedjeljak. Ne zelim previse zurit. Hrpa mi je emocija jer je i meni prva beba, ali ono, vodim se po nekom osjecaju.

Pa bude dan nista neboli i onda jedan dan ponovo bolucka. Grudi bole najvise navecer i velike su ..
    Mucnina povremeno 
    Panicno idem na wc malo malo jer imam  osjecaj da cu dobiti 🫣
    Ja sam se narucila idem 31.1 biti cu tada 6 tj tocno..
    I to mi je daleko 
    Jedva cekam prvi pregled i da mi kazu da je sve uredu 🥰

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

Zvončica0401_

Prijavi adminu

tinchi

Zvončica0401_

tinchi

Pa bude dan nista neboli i onda jedan dan ponovo bolucka. Grudi bole najvise navecer i velike su ..
    Mucnina povremeno
    Panicno idem na wc malo malo jer imam osjecaj da cu dobiti 🫣
    I to mi je daleko
    Jedva cekam prvi pregled i da mi kazu da je sve  I ja na svaki neki bol u trbuhu isto reagiram kao nekakva ludaca. 🤣  Medjutim, zadnja dva dana nemam onako menstrualne bolove kao sto sam imala, pa mi je sa psiholoske strane malo lakse, ali takodjer sam i sama stalno u strahu. Ja cu se narucit u ponedjeljak i tada bi po M trebala biti 4+4, pa cemo vidjeti kad cu dobit termin. Takodjer se molim i nista mi drugo nije vazno osim da sve bude i ostane u redu. Boze, priteci nam u pomoc.🙏 

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Zvončica0401_

Prijavi adminu

tinchi

Zvončica0401_

tinchi

Mucnina povremeno
    Panicno idem na wc malo malo jer imam osjecaj da cu dobiti 🫣
    I to mi je daleko
    Jedva cekam prvi pregled i da mi kazu da je sve uredu 🥰

I ja na svaki neki bol u trbuhu isto reagiram kao nekakva ludaca. 🤣  Medjutim, zadnja dva dana nemam onako menstrualne bolove kao sto sam imala, pa mi je sa psiholoske strane malo lakse, ali takodjer sam i sama stalno u strahu. Ja cu se narucit u ponedjeljak i tada bi po M trebala biti 4+4, pa cemo vidjeti kad cu dobit termin. Takodjer se molim i nista mi drugo nije vazno osim da sve bude i ostane u redu. Boze, priteci nam u pomoc.🙏 

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Petra110622

Broj poruka: 349

Prijavi adminu

I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1 

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

pčeliCa300

Broj poruka: 59

Prijavi adminu

Jeleenaa kako se osjecas? Jesu li se mucnine/povracanje ponavljali?

Zvončica0401_

Prijavi adminu

Petra110622

I mene jako boli stomak, svako nekoliko me zagrci bas jako, a grudi me ubijaju, imam osjecaj da mi vec sad triba tri broja veci grudnjak 🙈 piski mi se jako, svako malo trcim u wc iako sam po zadnjom M i ja 4+1

A to je koliko sam citala sve normalno. Velike su to hormonalne promijene i nije nista cudno da trbuh boli. Bit ce to sve u redu. Ja pijem dosta vode tako da zbog toga idem na wc. Inace, mislim da nemam taj simptom. Grudi me danas bole cijeli dan, a jucer su me boljele ujutro i navecer. Iscjedka bas i nemam. Nesto sitno. A ti? 

21.12.2023. zadnja M
    11.01. ➕️😍
    08.04. -Idući pregled

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.