Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    04. Travanj 2024. 08:48

bebolinka

Cao mame, ja sam 30.3 ugledala plusic 😃
    Dosta kasnim za vama, biti će prava zimska beba ali tamo još nema puno mamica pa bi se pridružila vama ovdje 🥰
    23.4 idem na pregled

dobro nam dosla

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    04. Travanj 2024. 08:51

nadam se da nisam nesto preskocila 🙃
    termini su upisani i tako danas cekamo snowwhite  s pregleda i nadam se misko da ces nam se javiti nakon svega i jos jednom saljem hug i podrsku ❤️

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    04. Travanj 2024. 08:54

sto se mene tice ja sam ok, tu i tamo neko probadanje, povremeno bol u leđima, glad, glad, glad..., samo bi nesto jela pa izmisljam bjesne gliste i onda pojedem griz dva i to je to... i bas sam nervozna i nemogu iacekat pregled... danas idem doma s terena i uzet cu od kolegice baby watcher vcrs da se umirim malo jer me cekanje ubi...  

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Mama3put
    04. Travanj 2024. 09:57

misko123

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

Prije svega žao mi je 🥹
     Ja sam u sličnoj situaciji, neizvjesnost od početka, sutra cu napokon saznati što je.... Zanima me zašto kiretaža, kada može medikamentozno? U svakom slučaju sretno ❤️

Mercuria
    04. Travanj 2024. 10:18

Pozdrav curke, nova sam ovdje!
    Prva trudnoća, danas sam 6tj+3d   U utorak 2.4. sam bila na prvom pregledu, srčeko kuca i sve je okej :)
    Iskreno se nadam da će tako i ostati! Malo sam u strahu jer imam dvorogu maternicu, ali trudim se misliti pozitivno 

misko123
    04. Travanj 2024. 12:28

Hvala na podrsci💕 
    Da linse koja od vas susrela s tim da joj je doktor rekao da nema otkucaja i plod nestao,pa da je u drugoj bolnici receno da mozda je bila kasnija oplodnja i da oni vide nesto...
    Ja sam evo sad dosla sa termina za kiretazu gdje su mi rekli da sacekam jos 1 sedmicu i da oni misle da je kasnija oplodnja i plod manji nego moj doktor sto misli.Ja se i dalje fizicki osjecam predobro(nema bolova,krvarenja)...Doslovno nezz sta da ocekivam...Ako koja ima iskustva ili zna nesto informacije ce mi dobro doci.. 

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

misko123
    04. Travanj 2024. 13:04

Mama3put

misko123

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

Prije svega žao mi je 🥹
    Ja sam u sličnoj situaciji, neizvjesnost od početka, sutra cu napokon saznati što je…. Zanima me zašto kiretaža, kada može medikamentozno? U svakom slučaju sretno ❤️

Moj doktror smatra da bolje da obavin tako,jer i prosli put sam radila isto,ali u ovoj klinici cu vidjeti sad 12.04. Sta ce biti kad odem ponovo na pregled jer oni smatraju da je samo malo manja trudnoca.Pa cu sa tim doktorom da vidim da li mogu tabletama jer ipak bojim se kako ce odraditi kiretazu(prosli put je odradio super ali je bio drugi doktor).kako se ti nosis sa ovim pritiskom?Ja nezz vise sta da mislim..

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• Popokatepetl
    04. Travanj 2024. 13:22

misko123

Mama3put

misko123

Prije svega žao mi je 🥹
    Ja sam u sličnoj situaciji, neizvjesnost od početka, sutra cu napokon saznati što je…. Zanima me zašto kiretaža, kada može medikamentozno? U svakom slučaju sretno ❤️

Moj doktror smatra da bolje da obavin tako,jer i prosli put sam radila isto,ali u ovoj klinici cu vidjeti sad 12.04. Sta ce biti kad odem ponovo na pregled jer oni smatraju da je samo malo manja trudnoca.Pa cu sa tim doktorom da vidim da li mogu tabletama jer ipak bojim se kako ce odraditi kiretazu(prosli put je odradio super ali je bio drugi doktor).kako se ti nosis sa ovim pritiskom?Ja nezz vise sta da mislim..

Pa za poludit 😅😅😅
    Pričekaj onda,možda bude sve ok, od srca ti želim 🤞🤞🤞🤞
    Meni sad frendica ima iskustvo gdje ju je gin. cijelu trudnoću strašio da je premekana, da mora strogo mirovat, dao joj uputnicu za inekciju za razvoj pluća u 34.tjednu jer može rodit svaki čas..kad je došla na zahvat pitali su tko ju je poslao, da apsolutno indikacija za prijevremeni porod nema i evo je sad u 39tjednu, promijenila ginekologa, nikakvo mirovanje, možda i prenese 😅

• Claire123
    04. Travanj 2024. 13:23

Miško, jako mi je žao što to prolaziš, želim ti puno snage. Inače imam jednu dobru poznanicu kojoj je bilo rečeno da nema otkucaja i da je plod nešto manji, došla je na kiretažu,molila još jedan pregled na drugom uredjaju i s drugim doktorom i evo danas ta ista beba ima 4 godine. Ja bih na tvom mjestu pričekala još tjedan dana jer ako ti je bila kasnija ovulacija onda je sve još u nekakvim granicama normale. Prati signale, hoće li se pojaviti krvarenje, meni je u pola dana dok sam se mislila hoću li kiretažu ili medikamentnozni otišlo skoro sve prirodno, dali su mi za dva dana samo još neku injekciju koja potiče kontrakcije maternice.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Marija96
    04. Travanj 2024. 13:48

misko123

Hvala na podrsci💕
    Da linse koja od vas susrela s tim da joj je doktor rekao da nema otkucaja i plod nestao,pa da je u drugoj bolnici receno da mozda je bila kasnija oplodnja i da oni vide nesto…
    Ja sam evo sad dosla sa termina za kiretazu gdje su mi rekli da sacekam jos 1 sedmicu i da oni misle da je kasnija oplodnja i plod manji nego moj doktor sto misli.Ja se i dalje fizicki osjecam predobro(nema bolova,krvarenja)…Doslovno nezz sta da ocekivam…Ako koja ima iskustva ili zna nesto informacije ce mi dobro doci..

Joj, to iscekivanje sada. Ali dok ima nade dobro je. Pricekaj pa ces vidjet. Cula sam za slucajeve gdje na kraju sve ispadne okej. Mozda je stvarno do kasnije oplodnje. U svakom slucaju zelim ti snagu. Ja sam isto bila 8 + nešto al su na obadva ultrazvuka rekli da srce ne kuca. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.