Sretan Uskrs sa zakašnjenjem! Kako nam svima polako ili brže iskače trbuh, zanima me zna li netko u kojem fizičkom dućanu H&M-a u ZG drže trudničku kolekciju? Ne usudim se naručivati online jer sam nedavno naručila iz drugog dućana i brojevi nisu imali veze sa realnim stanjem. Inače izbjegavam specijaliziranu odjeću baš zbog slabe ponude ili malog izbora, ali jučer kad je onako lijepo zapeklo sunce, sam se baš zaželjela trudničkih kratkih hlača. 🤣
Ja sam kupovala, ali u Varaždinu. Uzimaš vel.koju inače nosiš☺️
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Pozdrav drage cure...
Mene dugo nije bilo i evo sada sam uhvatila neko vrijeme da se javim.
Ja sam danas bila na prvom pregledu na 9+1 (dakle 10 tjedan trudnoce).
Srca savrseno kuca i CRL nam je 26.4 mm sto savrseno odgovara gestacijskoj starosti.
Ja se osjecam veoma gladno i muka mi je kada ne jedem.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
I meni se trbuh vidi poprilično, a od prošlog sam tjedna postala svjesna i bebinih pokreta, osjećam ih kao lagano treperenje, meškoljenje. 🥰
Ako si ti osjetila prosli tjedan, moguce ovo sto ja osjetim da bi mogla biti beba 🥰 Koliko cesto ti se javlja?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Pozdrav svimaaaa... Samo da se javimo s pregleda. Sve uredno, doslovno školski :) bebica aktivna, mjerenja sva uredna, nuhalni uredan, vidili smo i brojali prstiće, zeludac, kralješnicu... Gledala me i vaginalno i preko trbuha. Bebica je veća za par dana pa mi je promijenila termin za par dana, al to je jos sve normalno...Mučnine i dalje tu najcesce navecer, al puuuno manje nego prije i jedini uvjet je da stalno nesto bilo sta jedem. Kontrola za mjesec dana :) drzimo fige ostalima :)
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Pozdrav drage cure…
Mene dugo nije bilo i evo sada sam uhvatila neko vrijeme da se javim.
Ja sam danas bila na prvom pregledu na 9+1 (dakle 10 tjedan trudnoce).
Srca savrseno kuca i CRL nam je 26.4 mm sto savrseno odgovara gestacijskoj starosti.
Ja se osjecam veoma gladno i muka mi je kada ne jedem.
super za dobar pregled ❤️, kad ti je iduci pregled da upisem i kada ti je termin poroda?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav svimaaaa… Samo da se javimo s pregleda. Sve uredno, doslovno školski :) bebica aktivna, mjerenja sva uredna, nuhalni uredan, vidili smo i brojali prstiće, zeludac, kralješnicu… Gledala me i vaginalno i preko trbuha. Bebica je veća za par dana pa mi je promijenila termin za par dana, al to je jos sve normalno…Mučnine i dalje tu najcesce navecer, al puuuno manje nego prije i jedini uvjet je da stalno nesto bilo sta jedem. Kontrola za mjesec dana :) drzimo fige ostalima :)
super za dobar pregled💪❤️ koji datum da upisem za iduci?
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav svimaaaa… Samo da se javimo s pregleda. Sve uredno, doslovno školski :) bebica aktivna, mjerenja sva uredna, nuhalni uredan, vidili smo i brojali prstiće, zeludac, kralješnicu… Gledala me i vaginalno i preko trbuha. Bebica je veća za par dana pa mi je promijenila termin za par dana, al to je jos sve normalno…Mučnine i dalje tu najcesce navecer, al puuuno manje nego prije i jedini uvjet je da stalno nesto bilo sta jedem. Kontrola za mjesec dana :) drzimo fige ostalima :)
super za dobar pregled💪❤️ koji datum da upisem za iduci?
❤️❤️❤️
Iduci pregled 2.5.
Korigirani datum termina 13.10.
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Cao mame, ja sam 30.3 ugledala plusic 😃
Dosta kasnim za vama, biti će prava zimska beba ali tamo još nema puno mamica pa bi se pridružila vama ovdje 🥰
23.4 idem na pregled
I meni se trbuh vidi poprilično, a od prošlog sam tjedna postala svjesna i bebinih pokreta, osjećam ih kao lagano treperenje, meškoljenje. 🥰
Ako si ti osjetila prosli tjedan, moguce ovo sto ja osjetim da bi mogla biti beba 🥰 Koliko cesto ti se javlja?
Otkad sam osvijestila da je to beba, osjećam pokrete svaki dan, ali u trenutcima kad sam potpuno mirna, opuštena i ležim na kauču. 😊🥰
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji