Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    04. Travanj 2024. 17:16

Eto i mene u jesensim bebama. Pozdrav svima 😁
    Trenutno sam 7tt, termin sredina studenoga. 
    Imamo curku od 14mj  tako da nas je ovaj pusic poprilicno iznenadio, nije planirano bas, ali smo sretni. 
    Eto, citamo se i tipkamo 😊❣

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

• Claire123
    04. Travanj 2024. 17:18

Meni je objašnjeno da taj pritisak imaju mnoge trudnice, ali da ga se ne smije ignorirati, da je on indikacija za mirovanje i da nema forsiranja. Neće biti ništa fatalno, ali treba slušati svoje tijelo i kad krene pritisak treba malo protegnuti noge, odmoriti itd. Meni je s poslom specifična situacija jer nisam u kolektivu, ali razmislite za komplikacije koja god ima mogućnost, a osjeti brzo pritisak dok sjedi/kada radi jer na to imate pravo. Nekima zna prestati taj pritisak u kasnijim tjednima, nekima kao meni ne prestaje ni u drugom tromjesečju.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

Mercuria
    04. Travanj 2024. 19:39

LadyD

Mercuria

Pozdrav curke, nova sam ovdje!
    Prva trudnoća, danas sam 6tj+3d U utorak 2.4. sam bila na prvom pregledu, srčeko kuca i sve je okej :)
    Iskreno se nadam da će tako i ostati! Malo sam u strahu jer imam dvorogu maternicu, ali trudim se misliti pozitivno

dobro nam dosla i molim te napisi termine 😉

Hvala ☺️ idući pregled 23.04., termin poroda 26.11. 🤞

• Claire123
    04. Travanj 2024. 20:15

Dobrodošle sve nove cure koje ste nam se pridružile zadnjih dana, nisam ni stigla upratiti svaku! Pišite sve što vas zanima ili ako imate koju temu za potaknuti razgovor, veselimo se s vama tipkati!🥰

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

misko123
    04. Travanj 2024. 20:21

Popokatepetl

misko123

Mama3put

misko123

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

Prije svega žao mi je 🥹
    Ja sam u sličnoj situaciji, neizvjesnost od početka, sutra cu napokon saznati što je…. Zanima me zašto kiretaža, kada može medikamentozno? U svakom slučaju sretno ❤️

Moj doktror smatra da bolje da obavin tako,jer i prosli put sam radila isto,ali u ovoj klinici cu vidjeti sad 12.04. Sta ce biti kad odem ponovo na pregled jer oni smatraju da je samo malo manja trudnoca.Pa cu sa tim doktorom da vidim da li mogu tabletama jer ipak bojim se kako ce odraditi kiretazu(prosli put je odradio super ali je bio drugi doktor).kako se ti nosis sa ovim pritiskom?Ja nezz vise sta da mislim..

Pa za poludit 😅😅😅
    Pričekaj onda,možda bude sve ok, od srca ti želim 🤞🤞🤞🤞
    Meni sad frendica ima iskustvo gdje ju je gin. cijelu trudnoću strašio da je premekana, da mora strogo mirovat, dao joj uputnicu za inekciju za razvoj pluća u 34.tjednu jer može rodit svaki čas..kad je došla na zahvat pitali su tko ju je poslao, da apsolutno indikacija za prijevremeni porod nema i evo je sad u 39tjednu, promijenila ginekologa, nikakvo mirovanje, možda i prenese 😅

Daj Boze da bude i kod mene tako,da je promasio dijagnozu.Mi smo se pomirili s tim da ako ne bude,kad se oporavim probat cemo jos jednom...Mene sad jedino izluduje ta strepnja i iscekivanje,a na to sve na rox od muza je termin pa se nekako nadamo dobrim vijestima..

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• Doriis
    04. Travanj 2024. 20:34

Mercuria

LadyD

Mercuria

Pozdrav curke, nova sam ovdje!
    Prva trudnoća, danas sam 6tj+3d U utorak 2.4. sam bila na prvom pregledu, srčeko kuca i sve je okej :)
    Iskreno se nadam da će tako i ostati! Malo sam u strahu jer imam dvorogu maternicu, ali trudim se misliti pozitivno

dobro nam dosla i molim te napisi termine 😉

Hvala ☺️ idući pregled 23.04., termin poroda 26.11. 🤞

Sretno 🤗 i meni je termin poroda 26.11. 🥰

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

misko123
    04. Travanj 2024. 20:41

Claire123

Miško, jako mi je žao što to prolaziš, želim ti puno snage. Inače imam jednu dobru poznanicu kojoj je bilo rečeno da nema otkucaja i da je plod nešto manji, došla je na kiretažu,molila još jedan pregled na drugom uredjaju i s drugim doktorom i evo danas ta ista beba ima 4 godine. Ja bih na tvom mjestu pričekala još tjedan dana jer ako ti je bila kasnija ovulacija onda je sve još u nekakvim granicama normale. Prati signale, hoće li se pojaviti krvarenje, meni je u pola dana dok sam se mislila hoću li kiretažu ili medikamentnozni otišlo skoro sve prirodno, dali su mi za dva dana samo još neku injekciju koja potiče kontrakcije maternice.

Hvala ti na podrsci,u ovoj klinici nisu htjeli nista drugo da rade prije nego odradi ultrazvuk.Kao po sonogramu je 6+6 danas,a po M je 8+5. Pa cemo sacekati do te kontrole,ovaj drugi doktor je uvjeren da je ovulacija bila kasnija i da rekao je obavezno kod njega da dodem na tu kontrolu da on procjeni stanje..Ja sam isto u prvoj trudnoci dobila medikamente da pokrene porod,ali posto mi je posteljica ostala nakon poroda morali su odraditi kiretazu.

• Arianne
    04. Travanj 2024. 20:42

Pozdrav svim novo pridruženim.

Misko123, drzim fige da sve bude ok!

It's a boy 💙

misko123
    04. Travanj 2024. 20:46

Marija96

misko123

Hvala na podrsci💕
    Da linse koja od vas susrela s tim da joj je doktor rekao da nema otkucaja i plod nestao,pa da je u drugoj bolnici receno da mozda je bila kasnija oplodnja i da oni vide nesto…
    Ja sam evo sad dosla sa termina za kiretazu gdje su mi rekli da sacekam jos 1 sedmicu i da oni misle da je kasnija oplodnja i plod manji nego moj doktor sto misli.Ja se i dalje fizicki osjecam predobro(nema bolova,krvarenja)…Doslovno nezz sta da ocekivam…Ako koja ima iskustva ili zna nesto informacije ce mi dobro doci..

Joj, to iscekivanje sada. Ali dok ima nade dobro je. Pricekaj pa ces vidjet. Cula sam za slucajeve gdje na kraju sve ispadne okej. Mozda je stvarno do kasnije oplodnje. U svakom slucaju zelim ti snagu. Ja sam isto bila 8 + nešto al su na obadva ultrazvuka rekli da srce ne kuca.

Bas mi je zao sto si to morala doziviti,ali hvala Bogu sad je mrvica sa tobom uzivaj u svakom momentu💕
    Sad cemo cekati,nadati se,mislimo pozitivno pa sta bude bude.

snowwhite1410
    04. Travanj 2024. 20:49

Večer 😊 samo da se javim pregled mi je bio dosta kasno skoro u 18 h , uglavnom sve super 🥰sve odgovara mjerama i tjednima točno koliko sam trudna,bebicu sam vidjela sve je super 💙 nije se vidjelo spolovilo ali znam zbog testa koji smo radili ručice sam vidjela i kako da stavlja prstće u usta 🫠pre slatko 🥰udebljala sam se do sada 5 kg
    Nije ni čudo obzirom na Uskrs 😆 sljedeći pregled ću biti na pola trudnoće prolazi pre brzo 🤰moram pogledati kada me stavila pa napišem datum pregleda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.