Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕
Prije svega žao mi je 🥹
Ja sam u sličnoj situaciji, neizvjesnost od početka, sutra cu napokon saznati što je…. Zanima me zašto kiretaža, kada može medikamentozno? U svakom slučaju sretno ❤️
Moj doktror smatra da bolje da obavin tako,jer i prosli put sam radila isto,ali u ovoj klinici cu vidjeti sad 12.04. Sta ce biti kad odem ponovo na pregled jer oni smatraju da je samo malo manja trudnoca.Pa cu sa tim doktorom da vidim da li mogu tabletama jer ipak bojim se kako ce odraditi kiretazu(prosli put je odradio super ali je bio drugi doktor).kako se ti nosis sa ovim pritiskom?Ja nezz vise sta da mislim..
Ja sam 26.03 bila na pregledu bila je gestacijska vrećica i žumanjcana ali bez embrija. Vadila sam betu i u dva dana se povećala 47% , međutim kako je prva beta bila preko 14 000 mislim da je razmak između vadenja druge bete trebao biti veći od 48 sati…. Evo sutra je napokon pregled, vjeruj mi da jedino i samo želim saznati šta je. Pa što god bilo jer me ova neizvjesnost psihički iscrpila do kraja. Imala sam prije dva spontana i jednu biokemijsku… simptomi su mi svi nestali bas nakon pregleda ali me ta beta jako zbunila i više ne znam što misliti.
Shvaćam te totalno, u svakom pogledu i znam točno kako ti je 😏
Uh sestro draga,ova ce nas djeca izluditi vise...meni nista nisu rekli za betu niti je vadili,a ja danas u svemu ovome nisam se ni sjetila dok nisam dosla kuci.Moj ginic kaze da je na proslom pregledu vidjeo sve je super se razvilo za tad(6+3 mislim da sam bila) i jucer otisla kad odjednom nema otkucaja,ovaj drugi doktor prica drugu pricu,ali kao sto i sama znas samo su upitnici u glavi koliko god pokusavas ostati pozitivan...Zelim ti svu srecu i aBd da sve bude u najboljem mogucem redu sutra kad odes na pregled.Znam da je tesko ali nemoj gubiti nadu do zadnjeg momenta💕💕💕💕💪💪💪💪
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
miskosaljem hug i nadam se pozitivnom ishodu za tjedan dana… znam da ce ti ovi iduci dani biti kao najgori ali ti si jaka i ostani takva, glavu gore, duboko udahni i znaj da smo uz tebe ❤️💪💪💪💪
Hvala na podrscu to puno znaci,pokusati ovu sedmicu da se opustim koliko god mogu,misliti pozitvno pa sta god da bude od Boga je.💕💕💕💕💪💪💪💪
2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊
Eto i mene u jesensim bebama. Pozdrav svima 😁
Trenutno sam 7tt, termin sredina studenoga.
Imamo curku od 14mj tako da nas je ovaj pusic poprilicno iznenadio, nije planirano bas, ali smo sretni.
Eto, citamo se i tipkamo 😊❣
dobrodosla nam, molim te napisi termine za porod i iduci pregled 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Večer 😊 samo da se javim pregled mi je bio dosta kasno skoro u 18 h , uglavnom sve super 🥰sve odgovara mjerama i tjednima točno koliko sam trudna,bebicu sam vidjela sve je super 💙 nije se vidjelo spolovilo ali znam zbog testa koji smo radili ručice sam vidjela i kako da stavlja prstće u usta 🫠pre slatko 🥰udebljala sam se do sada 5 kg
Nije ni čudo obzirom na Uskrs 😆 sljedeći pregled ću biti na pola trudnoće prolazi pre brzo 🤰moram pogledati kada me stavila pa napišem datum pregleda
super za dobar pregled ❤️, javi datum 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Dobrodosle nove cure i cestitam na dobrim pregledima🩷
Ja imam danas u 16h pa je nervoza kao sto i same znate na maksimumu🤣 Mucnine me sibaju cim oci otvorim, al podnjet ih samo nek je sve u redu s mrvicom..
Javim se nakon pregledaa🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Bokic, do sada jos nemam mucnine ali danas od jutra me pece grlo, nos mi je zastopan/curi i zimica me trese te osjecam umor i jedva cekam doci doma s posla u krevet 😬
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Dobrodosle nove cure i cestitam na dobrim pregledima🩷
Ja imam danas u 16h pa je nervoza kao sto i same znate na maksimumu🤣 Mucnine me sibaju cim oci otvorim, al podnjet ih samo nek je sve u redu s mrvicom..
Javim se nakon pregledaa🥰
Sretno na pregledu i jedva cekamo da cujemo sto je bilo 🤗
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Hvala na podrsci💕
Da linse koja od vas susrela s tim da joj je doktor rekao da nema otkucaja i plod nestao,pa da je u drugoj bolnici receno da mozda je bila kasnija oplodnja i da oni vide nesto…
Ja sam evo sad dosla sa termina za kiretazu gdje su mi rekli da sacekam jos 1 sedmicu i da oni misle da je kasnija oplodnja i plod manji nego moj doktor sto misli.Ja se i dalje fizicki osjecam predobro(nema bolova,krvarenja)…Doslovno nezz sta da ocekivam…Ako koja ima iskustva ili zna nesto informacije ce mi dobro doci..
Hvala na podrsci💕
Da linse koja od vas susrela s tim da joj je doktor rekao da nema otkucaja i plod nestao,pa da je u drugoj bolnici receno da mozda je bila kasnija oplodnja i da oni vide nesto…
Ja sam evo sad dosla sa termina za kiretazu gdje su mi rekli da sacekam jos 1 sedmicu i da oni misle da je kasnija oplodnja i plod manji nego moj doktor sto misli.Ja se i dalje fizicki osjecam predobro(nema bolova,krvarenja)…Doslovno nezz sta da ocekivam…Ako koja ima iskustva ili zna nesto informacije ce mi dobro doci..
Misko123 tako je moju rodicu prije par godina poslao ginekolog u bolnicu za postupak za kiretazu , jadna moja curka propakala tri dana i noci, morala je putovat iz jednog malog mista na jugu u Split i dosla za par dana, tamo je prvo ostavili na odjelu neke pretrage ovo ono, za dva dana sve na uzvu savrseno. Danas curica ziva zdrava divlja , slavi 4i rodendan za misec dana. Tako da stvarno nije izgubljeno sve.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Bokic, do sada jos nemam mucnine ali danas od jutra me pece grlo, nos mi je zastopan/curi i zimica me trese te osjecam umor i jedva cekam doci doma s posla u krevet 😬
Tako je i meni bilo...imala sam i temperaturu konstantno oko 37-37.3/4. Doduše, općenito moja normalna temperatura je uvijek bila 36.8-37. Iz nosa mi je jos uvijek blago krvavo, a umor i spavanje su bili svakodnevica.
Sad sam malo cak i navikla, uhvatila sam ritam ranijeg spavanja navecer i popodne odspavam, radim i odmaram se, tako da mogu rec sve skupa sad to malo bolje izgleda 🙈
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji