Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivona2306
    03. Travanj 2024. 17:30

Cure, cestitam svima na super pregledima, a nove cure dobrodosle 🤗
    Divno, jedva cekam osjetiti pokrete bebe 🥰
    Ja imam u obitelji jedan slucaj teske bolesti, pokusavam se ne stresirati koliko je moguce, ali nije bas lako…nadam se da to nista nece imati utjecaja na bebicu.

Cuvajte se sve 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

misko123
    03. Travanj 2024. 18:26

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva...Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

2018-Prva trudnoca u 15 tjednu izgubljena beba zbog hematoma
    2020-Druga trudnoca izgurana do kraja sa komplikacijama,ali mali misko je tu😊
    04.2024. Nazalost Blight ovum u 8/9 tjedan
    17.06.2024 zadnja menstruacija i plusic je tu 😊

• sparkle212
    03. Travanj 2024. 19:28

Evo da se javim s pregleda. Curka uredno napreduje, cak malo iznad prosjeka, 288gr. 2 tjedna osjecam pokrete, neke dane vise, druge manje, ali generalno je aktivna 😊 Trenutno je smjestena na zadak na usce maternice pa moram vise mirovati i paziti. Imala sam nekoliko puta one bh kontakcije koje su navodno prerano krenule pa eto jos jedan razlog za mirovanje 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

nora3001
    03. Travanj 2024. 19:57

misko123

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

😞😞jako mi je žao.Želim ti da ovo prođes sto bezbolnije mozes koliko je moguce ❤️

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Lol2008
    03. Travanj 2024. 21:32

misko123

Pozdrav cure,nazalost kod mene nema otkucaja.Kad sam bila na proslom pregledu sve se fino razvijalo ali sad kaze da nema nista.Ja se osjecam super nema krvarenja,bolova,grceva…Da nisam otisla danas na pregled mislila bi da je i dalje trudnoca tu.Doslovno se je i doktor iznenadio sto nema ploda,nema otkucaja srca kad onako sve super bilo kad sam bila.Sutra bi trebala ici na kiretazu da me ociste,imam termin u ponedeljak ali ode ipak sutra,danas sam bila 8+4.Sretno svima mamicama 💕💕

Od ❤️ ti želim puno snage i da što prije duboko potisneš jer vjerujem da ćeš teško zaboraviti! 🕊️

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

• Popokatepetl
    03. Travanj 2024. 21:54

misko123

Jako mi je žao 😔

• MiNi1324
    03. Travanj 2024. 22:16

Misko123- jako mi je žao, grlim te❤️

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

Marija96
    03. Travanj 2024. 23:36

misko123

Jako mi je jako. Znam kako je 💔 ako trebas potporu tu smo. Drzi se na nacin kako samo ti znas, kako je tebi lakse da probavis. Svatko na svoj nacin prozivi tu bol. Drzi se, mislim na tebe. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

LadyD
    04. Travanj 2024. 08:42

misko123

zao mi je, nadam se da ces se brzo oporaviti❤️ saljem zagrljaj i podrsku i nadam se da znas da smo tu da podjelimo s tobom i tugu i radost❤️

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    04. Travanj 2024. 08:45

sparkle212

Evo da se javim s pregleda. Curka uredno napreduje, cak malo iznad prosjeka, 288gr. 2 tjedna osjecam pokrete, neke dane vise, druge manje, ali generalno je aktivna 😊 Trenutno je smjestena na zadak na usce maternice pa moram vise mirovati i paziti. Imala sam nekoliko puta one bh kontakcije koje su navodno prerano krenule pa eto jos jedan razlog za mirovanje

super za dobar pregled ❤️ miruj  😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.