Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    31. Ožujak 2024. 13:04

Ps i meni je trbuh isto iskočio i vidi se sad da sam trudna 🤰 pogotovo u užem 🤰

• Claire123
    31. Ožujak 2024. 14:30

Sretan Uskrs cure!💐 I meni je isto iskočio, jučer sam srela jednu poznanicu trudnicu, a u par dana razlike smo, imamo skoro isti stomčić i odmah je njena prijateljica primjetila da sam i ja trudna, znači počelo se vidjeti i nepoznatima! 

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

petra11
    31. Ožujak 2024. 16:26

Sretan Uskrs svima! I meni se vidi vec i bas sam sretna zbog toga 🥰 mirujem dosta jos uvijek, jako me stegne pri hodanju, posteljica je nisko skroz, vjerujem da je zbog toga 🤷🏻‍♀️

👩🏻 29 👨🏻 30
    21.12. ZM
    16.01. ➕
    26.09. TP
    15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
    25.04. 💙
    17.07. iduci pregled

Melodie
    01. Travanj 2024. 15:25

Ajme ja sam u devetom tjednu, i danas mi je mucnina non stop, inace prode kadnesto pojedem pa budem mirna bez mucnine par sati pa kad opet pocne onda opet nesto, ali danas je stalno tu . Bas cili dan, sta god da napravila sta inace pomogne danas nista ne pomaze. I nekako lose to prihvacam, uznemirim se i ljutim.  Blago onima koje to ne dotice. bas mi je tesko a tek sam na pocetku, jos nisam pocela ni povracat😂😨

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• MiNi1324
    01. Travanj 2024. 16:42

Melodie

Ajme ja sam u devetom tjednu, i danas mi je mucnina non stop, inace prode kadnesto pojedem pa budem mirna bez mucnine par sati pa kad opet pocne onda opet nesto, ali danas je stalno tu . Bas cili dan, sta god da napravila sta inace pomogne danas nista ne pomaze. I nekako lose to prihvacam, uznemirim se i ljutim. Blago onima koje to ne dotice. bas mi je tesko a tek sam na pocetku, jos nisam pocela ni povracat😂😨

Meni pomoglo jesti puno voća i piti čaj od đumbira i limuna!

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

Kejti0000
    01. Travanj 2024. 17:12

I meni se trbuh vidi poprilično, a od prošlog sam tjedna postala svjesna i bebinih pokreta, osjećam ih kao lagano treperenje, meškoljenje. 🥰

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Premija
    01. Travanj 2024. 17:50

Čestitam svima na uspješnim pregledima 🤗

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Lavendera
    01. Travanj 2024. 21:02

Evo mene da se javim da sam ziva🤣 Nemam vise probavne smetnje niti povracam ali su mucnine uzasne i kroz cijeli dan. Malo mi je to odjednom da je samo krenulo, pa nekako njih pripisujem trudnoci a ne ovome sto me pokosilo.
    Jel jos nekoj od vas tako naglo krenulo s mucninama?

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• MiNi1324
    02. Travanj 2024. 05:55

Lavendera

Evo mene da se javim da sam ziva🤣 Nemam vise probavne smetnje niti povracam ali su mucnine uzasne i kroz cijeli dan. Malo mi je to odjednom da je samo krenulo, pa nekako njih pripisujem trudnoci a ne ovome sto me pokosilo.
    Jel jos nekoj od vas tako naglo krenulo s mucninama?

I meni je isto naglo krenulo, ali je naglo i prestalo💪🏼

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

SammyLu
    02. Travanj 2024. 10:05

Sretan Uskrs sa zakašnjenjem! Kako nam svima polako ili brže iskače trbuh, zanima me zna li netko u kojem fizičkom dućanu H&M-a  u ZG drže trudničku kolekciju? Ne usudim se naručivati online jer sam nedavno naručila iz drugog dućana i brojevi nisu imali veze sa realnim stanjem.  Inače izbjegavam specijaliziranu odjeću baš zbog slabe ponude ili malog izbora, ali jučer kad je onako lijepo zapeklo sunce, sam se baš zaželjela trudničkih kratkih hlača. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.