Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyD
    28. Ožujak 2024. 21:40

željka cestitke na dobrom pregledu
    sammyLu dobrodosla, kada imas termin za iduci pregled?
    donat najbolja tekucina 😅😅😅😅
    ja vas pratim al s obzirom da sam jos na terenu nestignem bas pisati... upisujem termine i sutra cekamo petra  i marija (sretno curke), dali se azz javila danas nakon pregleda? ( da nisam fulala?)

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Popokatepetl
    29. Ožujak 2024. 07:14

Jutro 🙋🏼‍♀️
    Čini se da čekamo još jednu curku 💜
    Sve mjere super, točno u dan, posteljica s prednje strane pa pretpostavljam da je neću baš osjetit, kao ni prvu. Dobila sam 2kg od prošlog pregleda, 3 od početka 😅😅😅 nije niš komentirao na tu temu.. tlak standardno nisko nizak 🤷🏼‍♀️
    Kad se radi ogtt?
    Očekivala sam da će me poslat da obavim do idućeg pregleda, ali očito će nakon šta napunim 20tt
    Pregled za mjesec dana.

Sammy ne znam sta bi ti rekla, ja sam jedino uvela ako je mala doma da ne odustajem od stavljanja na popodnevno spavanje i po mogućnosti odspavam s njom.. noći me ubijaju jer u ovoj trudnoći imam strašno tanak san i sve me budi a ona često nešto stenje, mrmlja, priča tako da me probudi čak i ako me ne zove 😅

LadyD
    29. Ožujak 2024. 08:15

Popokatepetl

Jutro 🙋🏼‍♀️
    Sve mjere super, točno u dan, posteljica s prednje strane pa pretpostavljam da je neću baš osjetit, kao ni prvu. Dobila sam 2kg od prošlog pregleda, 3 od početka 😅😅😅 nije niš komentirao na tu temu.. tlak standardno nisko nizak 🤷🏼‍♀️
    Kad se radi ogtt?
    Očekivala sam da će me poslat da obavim do idućeg pregleda, ali očito će nakon šta napunim 20tt
    Pregled za mjesec dana.

Sammy ne znam sta bi ti rekla, ja sam jedino uvela ako je mala doma da ne odustajem od stavljanja na popodnevno spavanje i po mogućnosti odspavam s njom.. noći me ubijaju jer u ovoj trudnoći imam strašno tanak san i sve me budi a ona često nešto stenje, mrmlja, priča tako da me probudi čak i ako me ne zove 😅

super za dobar pregled❤️💪  kad ti je termin da upisemo curku 🩷, pregled bi bio 29.4?

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Popokatepetl
    29. Ožujak 2024. 08:50

LadyD

Popokatepetl

Jutro 🙋🏼‍♀️
    Kad se radi ogtt?
    Pregled za mjesec dana.

super za dobar pregled❤️💪 kad ti je termin da upisemo curku 🩷, pregled bi bio 29.4?

13.09. je termin,
    A pregled 25.04. :)

Marija96
    29. Ožujak 2024. 10:04

Pozdrav curke 😊 cekamo decka 🩵🌈 kaže ginekolog, 100% muško. Sve je super, mjere su dobre, 108.9mm dugacko, 124g, već se vide jetra, zeludac... Za dva tri dana je beba veća 🥰 idući pregled je 22.4., rekao mi je da i dalje mogu piti duphaston, da ne može naškoditi. Malo smo u pozitivnom šoku, s obzirom kak je prvi put ispalo, nisam nikad dogurala do tog tjedna hehe a i nisam imala osjecaj sta nosim ali sad kad je rekao cudno se osjecas 😍

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• MiNi1324
    29. Ožujak 2024. 11:45

Čestitke cure na pregledima, nek tak ostane sve pozitivno skroz dokraja!
    Ja nemam ništa novo da prijavim, jedino da osjećam pritisak tokom noći u trbuhu, tad znam da je tu maternica jer je tvrdo na tom djelu. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

petra11
    29. Ožujak 2024. 11:59

Evo i mene s pregleda, ne znamo jos spol, ali je beba odlicno 🙏 vidjela je zeludac, mokracni mjehur, mozak i kraljeznica super 😊 hematoma vise nema, posteljica je jos nisko pa cemo vidjeti na iducem pregledu hoce li se podici... nastavljam sa Utrogestanom... beba je mahala prsticima i digla palac 👍, predivan osjecaj to vidjet 😍 iduci pregled je 25.4. 🥰

👩🏻 29 👨🏻 30
    21.12. ZM
    16.01. ➕
    26.09. TP
    15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
    25.04. 💙
    17.07. iduci pregled

• Claire123
    29. Ožujak 2024. 14:39

Čestitke svima na predivnim vijestima! Divno za čitati! I ja sam još uvijek na Duphastoneima, samo u malo manjoj dozi, rekla je dokt.neka još par tjedana uzimam jer da ne može naštetiti. 

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• Doriis
    29. Ožujak 2024. 21:29

Cestitke svima kao prvo  ja sam u 6om tjednu, jos iskreno nemam osjecaj da sam trudna i nekako mi se sve cini nestvarno  12.04. imam prvi pregled kod ginekologice. Za sad od simptoma imam jako osjetjive grudi, svako malo sam gladna i nesto bi gricnula te moram cesce na wc. I osjetim ponekad grceve/pritisak u donjem dijelu trbuha. Mucnine i povracanja jos nema. Po aplikacijama termin mi je 24.11. ali ima jos do tog vremena...

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Lavendera
    30. Ožujak 2024. 08:43

Joj cure molim vas pomagajte. S cura je preslo na mene, cijelu noc sam presjedila na wcu plus povracanje.
    Sta smijemo za rehidraciju od svih tih cuda u ovim ranim tjednima i za zaustavljanje proljeva da oprostite? Bas sam malaksala😭

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.