Jel nekog boli cijelo tijelo? Imam osjecaj da me boli svaka svaka kost, svaki misic. 🤦🤷
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja se moram malo pojadati ovjde hahah
Od petka i mlada i starija u povracanju i proljevu, pa kampiramo na pedijatriji ujutro i navecer na infuzijama. Jutros mene uhvatila gadna mucnina uz povracanje pa si ne znam dal krecu zbog trudnoce ili sam pokupila od njih dvije🤣 Sve u svemu jedva cekam da to prode, nadam se da ste ostale sve okej!
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Meni bude period od 5,6 dana bez povracanja i onda jedan mucnine, povracanje.. i tako u krug. Al dobro, nadam se da se to sve stabilizira pomalo 😁
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Jel nekog boli cijelo tijelo? Imam osjecaj da me boli svaka svaka kost, svaki misic. 🤦🤷
Marija i ja sam bolesna jutros sve me boli koma sam stalno pijem čaj nos katastrofa tako da ako uspijem malo ću odspavati da mi bude malo bolje 😥
Ja se moram malo pojadati ovjde hahah
Od petka i mlada i starija u povracanju i proljevu, pa kampiramo na pedijatriji ujutro i navecer na infuzijama. Jutros mene uhvatila gadna mucnina uz povracanje pa si ne znam dal krecu zbog trudnoce ili sam pokupila od njih dvije🤣 Sve u svemu jedva cekam da to prode, nadam se da ste ostale sve okej!
Drži se 💪💪💪💪💪🍀🍀 curama brz oporavak 💪🍀
I ja sam jucer otisla s posla malaksala i pod fibrom, doduse stalno se vratila 37-37.5, max je bila 37.7. al me glava bolila i bas sam bila nikakva... Odspavala jucer cijeli dan i odležala, opet slabije mucnine, al to je vjerojatno zato sto nisam jela (nije mi muka samo ako stalno nesto jedem i tako 10ak dana unazad)...danas sam ostala kući s posla jer ima dosta viroza, a i da odmorim malo.. jucer me bas sve bolilo od vrata, ruku, zglobova, misica, ledja...uzas..ko da imam gripu i fibru 40+
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Joj Jelena, pa tebe još muče mučnine? Joj, joj! Koma baš! Evo da se javim, ja sam stvarno ok, jedino kad sjedim duže od sat vremena, osjećam veliki pritisak u trbuhu pa moram na pravo mirovanje, sve sam kemijala i izvodila kako radim za sebe pa sam iz kreveta što god sam mogla radila, ali taj pritisak nikako ne prolazi ni u drugom tromjesečju, a pokrivali su me kolege, ali sad mislim da je baš vrijeme za ići na službene komplikacije i pozdraviti privremeno klijente, baš ne mogu više. Nije lako nama ženama sve ishendlati, svaka čast curama koje su mame, to je cjelodnevni posao, a još onima koje i još rade i/ili imaju svoje biznise, ma bravo svakoj mami!👏🏻👏🏻
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Joj Jelena, pa tebe još muče mučnine? Joj, joj! Koma baš! Evo da se javim, ja sam stvarno ok, jedino kad sjedim duže od sat vremena, osjećam veliki pritisak u trbuhu pa moram na pravo mirovanje, sve sam kemijala i izvodila kako radim za sebe pa sam iz kreveta što god sam mogla radila, ali taj pritisak nikako ne prolazi ni u drugom tromjesečju, a pokrivali su me kolege, ali sad mislim da je baš vrijeme za ići na službene komplikacije i pozdraviti privremeno klijente, baš ne mogu više. Nije lako nama ženama sve ishendlati, svaka čast curama koje su mame, to je cjelodnevni posao, a još onima koje i još rade i/ili imaju svoje biznise, ma bravo svakoj mami!👏🏻👏🏻
Bile prestale, pa se vratile. 😒
Nemoj se više mučiti. Slušaj svoje tijelo. Kada god ti je potreban odmor, odmori. Ja cim osjetim tako pritisak ili bol u ledjima malo legnem, pa se ponovo vratim aktivmostima
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jutro, evo da javim jucer na pregledu se vidi gestacijska ali je prazna. Ici cu vadit betu danas pa opet u petak da vidimo dupla li se
Sa 6 t je i moja bila prazna pa sam isla nakon tjedan dana i bilo sve uredu👌
Beta je danas 14792 , mislim da je prevelika beta da se ne bi plod vidjeo vec. Cekam petak...
Marija i ja sam bolesna jutros sve me boli koma sam stalno pijem čaj nos katastrofa tako da ako uspijem malo ću odspavati da mi bude malo bolje 😥
Ma nisam bolesna prehladjena nit ista nit su naznake za to, nego me sve boli jednostavno. Mozda od lezanja. I bas sam jako zivcana sve mi smeta.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore