Znači mogu 😅🥰 bez grižnje savjesti čašu 😅 baš sada mi je lakše kada znam da sve popijem nekad 😆 hvala vam cure 🥰
Da se ja javim sa svojim simptomima. Meni je od jucer dosta lose, muka jako, slabo, samo sam bila na juhici tek navecer nest konkretno pojela. Danas smo u trgovinu isli, u autu sve super, cim izadjem malo hodam, cekam u redu ja cu se srusiti. Tlak mi je dosta nizak, sad odmaram pa je bolje, ali da sam puna energije nisam. Imam odredjeno sta mi se jede kao npr sad jogurt, (jer ga bas nemamo) a odredjena hrana mi se gadi. Bas onaj tipicni pocetak, samo sam ja mislila da ce sad biti lakse. I sta jos... Trbuh me sad malo ko bolucka, ko grcici pred mengu tak da je to okej. Glava zna bolit.. I eto, nisam bas te srece kako kazu da u 2.tromesjecju bude lakse 🤣 u petak je pregled, pa jedva cekam. Cuvajte se i drzite sve.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Da se ja javim sa svojim simptomima. Meni je od jucer dosta lose, muka jako, slabo, samo sam bila na juhici tek navecer nest konkretno pojela. Danas smo u trgovinu isli, u autu sve super, cim izadjem malo hodam, cekam u redu ja cu se srusiti. Tlak mi je dosta nizak, sad odmaram pa je bolje, ali da sam puna energije nisam. Imam odredjeno sta mi se jede kao npr sad jogurt, (jer ga bas nemamo) a odredjena hrana mi se gadi. Bas onaj tipicni pocetak, samo sam ja mislila da ce sad biti lakse. I sta jos… Trbuh me sad malo ko bolucka, ko grcici pred mengu tak da je to okej. Glava zna bolit.. I eto, nisam bas te srece kako kazu da u 2.tromesjecju bude lakse 🤣 u petak je pregled, pa jedva cekam. Cuvajte se i drzite sve.
Nakon kolko su vam krenule mucnine ?
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Da se ja javim sa svojim simptomima. Meni je od jucer dosta lose, muka jako, slabo, samo sam bila na juhici tek navecer nest konkretno pojela. Danas smo u trgovinu isli, u autu sve super, cim izadjem malo hodam, cekam u redu ja cu se srusiti. Tlak mi je dosta nizak, sad odmaram pa je bolje, ali da sam puna energije nisam. Imam odredjeno sta mi se jede kao npr sad jogurt, (jer ga bas nemamo) a odredjena hrana mi se gadi. Bas onaj tipicni pocetak, samo sam ja mislila da ce sad biti lakse. I sta jos… Trbuh me sad malo ko bolucka, ko grcici pred mengu tak da je to okej. Glava zna bolit.. I eto, nisam bas te srece kako kazu da u 2.tromesjecju bude lakse 🤣 u petak je pregled, pa jedva cekam. Cuvajte se i drzite sve.
Znalo je meni i od samog pocetka bit mucno tipa kad se probudim. A tocno se sjecam 9tj da sam par dana samo lezala, povracala... Za nist nisam bila. Sad mi zna bit mucno, pa podrigivanje, ali nisam poslije tog povracala.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Znalo je meni i od samog pocetka bit mucno tipa kad se probudim. A tocno se sjecam 9tj da sam par dana samo lezala, povracala… Za nist nisam bila. Sad mi zna bit mucno, pa podrigivanje, ali nisam poslije tog povracala.
Ajme ja umiren od straja kad ovo cujen. Inace iman problema sa zelucen tu i tamo, i nekako san se nadala da me mozda povracanje nece uvatit jer san sad u osmon tjednu a iman samo nekad mukice i to ne jutarnje nego u drugom dijelu dana, koje produ cin stavin u usta bajam ili prepecenac. Al umiren od straja od tog devetog tjedna . Cula san od dosta ljudi da in tada bude najgore . Jos kad vidim ovo gore povracanja u drugom tromjesecju odma mi je muka:D
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Znalo je meni i od samog pocetka bit mucno tipa kad se probudim. A tocno se sjecam 9tj da sam par dana samo lezala, povracala… Za nist nisam bila. Sad mi zna bit mucno, pa podrigivanje, ali nisam poslije tog povracala.
Ajme ja umiren od straja kad ovo cujen. Inace iman problema sa zelucen tu i tamo, i nekako san se nadala da me mozda povracanje nece uvatit jer san sad u osmon tjednu a iman samo nekad mukice i to ne jutarnje nego u drugom dijelu dana, koje produ cin stavin u usta bajam ili prepecenac. Al umiren od straja od tog devetog tjedna . Cula san od dosta ljudi da in tada bude najgore . Jos kad vidim ovo gore povracanja u drugom tromjesecju odma mi je muka:D
Ma nemoj se sekirat, ne mora biti tako i kod tebe.. Ja sam imala problema prije sa zelucem odnosno kiselinom jakom, znalo me u pocetku trudnoce ta kiselina opet zezat a ne smijem npr nist od tableta za to popit. Al nekako je proslo... Ma prodje sve, samo polako. Iako da, kad je tako mucno ili kad nemas volje i energije za ista bude bas tesko.. Meni je tlak danas bio 90 sa 50,samo sam za lezanje, evo sad sam dosla sebi,al ne znam ja ne mogu dugo hodat stajat to me ubija.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Marija96 Ja sam bas bila na terapiji za zeludac Famosanom tocno od dana zaceca (naravno nisam znala jer smo se odlucili pazit taj mjesec bas radi mog problema sa zelucem da to rjesim do kraja jer sam morala i na gastroskopiju nakon terapije , ali eto :) , i kad sam saznala da sam trudna odmah sam s tim prestala. I naravno odma mi se opet pogorsala situacija, ali moram jednostavno trpit jer nesmijem pit terapiju u trudnoci. To mi je ginekologica naglasila bas, ali mi je takoder rekla da smijem pit Gastal tablete , one se zapravo moraju otopit u ustima. Ali nisam jos probala jer mislim da bi mi to zbog mojih kronicnih tegoba stvarno bilo bez rezultata.
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Pozdrav zene, nisam se duze oglasavala
Ja imam katastrofalne mucnine. Jedan dan ne povratim nista, pa onda dva sve. Stalno cekam taj mirni period trudnoce. Napisale ste gore za koka kolu. Ja je podnosila nisam i sad kako povracam stalno imam želju za njom i pomaže mi bar kratkotrajno. Mirna sam kada vidim da nisam jedina koja u drugom tromjesecju se bori sa mucninama.
Drago mi je da ste kada se sve zaokruzi dobro i vase bebe ❤️
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jutro, evo da javim jucer na pregledu se vidi gestacijska ali je prazna. Ici cu vadit betu danas pa opet u petak da vidimo dupla li se
Jutro, evo da javim jucer na pregledu se vidi gestacijska ali je prazna. Ici cu vadit betu danas pa opet u petak da vidimo dupla li se
Sa 6 t je i moja bila prazna pa sam isla nakon tjedan dana i bilo sve uredu👌
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Sortiraj odgovore