Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Premija
    25. Ožujak 2024. 09:45

MiNi1324

Evo i nas!

Bili na pregledu i ginekologica je jako zadovoljna sa mjerama. Nuhalni, nosna kost, leđa, glava ma sve je tip top zasad kaže. Zasad se jako dobro razvija, ali kaže da je jaaaaako nemirna beba. Da će biti veselo kad počinjem osjećati udarce ako i dalje tako nastavi.
    A ja, ja sam smršavila tri kile bez mučnina, povračanja ili gađenja neke hrane. Kako, ne znam ni sama. Kaže ginekologica da ako se to tako nastavi da ću morati uzeti b kompleks za trudnice jer nebi smjela gubiti na kilaži, već ili ostati na istoj ili dobivat.

Ejj, baš mi je drago. Nadam se da si se sada smirila. 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    25. Ožujak 2024. 09:47

sanya123

Premija

sanya123

Ja sam sad ponovila betu, za svaki slucaj, mislite da trebam jos ponoviti prije pregleda 11.4.? Nalaz ce biti ujutro pa cemo vidjeti. U pon je bilo oko 260 uz 3 dana prije ocekivane M. Ili da jednostavno sad ako je sve dobro u miru cekam pregled 11.4. meni vrag nece dati mira, imat cu osjecaj da moram još koji put vidjet da li se i dalje dupla.

A ne znam što napisati, ja sam svoju dr pitala kad sam ostala trudna da li da odem vaditi betu posto je bilo i spontanih kod mene, pa je rekla da pričekam prvi pregled. Tako da ja nisam išla. E sad beta ako se pravilno dupla je naravno dobar znak da je s trudnoćom sve ok. Ali beta ne pokazuje vanmaterničnu ni neke druge probleme tako da je uzv najbolji pokazatelj. Ako nemaš nikakve loše simptome tipa krvarenje ili baš baš jake grčeve, pričekaj pregled.

U ponedjeljak beta 296 a jučer 2.347,86….. Rađeno različitim metodama jer sam radila u 2 različita labosa. Iako piše da se te 2 metode ne mogu uspoređivati, čini mi se da se ok dupla i mislim da ću samo čekat pregled.

Super je nalaz bete. Sada samo čekaj pregled da konačno odahneš 🙂

• Premija
    25. Ožujak 2024. 09:50

Mama3put

Pozdrav svima!
    Ako bude sve u redu ovo će biti moja četvrta trudnoća.
    U utorak imam prvi pregled 😊

Pozdrav! Čestitke 🤗 I sretno 🍀

Melodie
    25. Ožujak 2024. 09:56

Ja bila na pregledu. Sljedeci pregled 15.4. Sve je super 7+3 san sad i plod tocno tome odgovara. zumanjcana je tu, srce kuca ko ludo. Eto ga tojeto zasad :D

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• Premija
    25. Ožujak 2024. 09:58

I ja sam naduta svaki dan od početka trudnoće, nekad više nekad manje, pogotovo navečer. Pošto inače imam skroz ravan trbuh bez grama sala, sad mi već iskoči, ali najviše zbog nadutosti. 
    Što se imena tiče, imam neke svoje želje, ali još moramo odlučiti suprug i ja da se svidi oboma.

• Premija
    25. Ožujak 2024. 09:59

Melodie

Ja bila na pregledu. Sljedeci pregled 15.4. Sve je super 7+3 san sad i plod tocno tome odgovara. zumanjcana je tu, srce kuca ko ludo. Eto ga tojeto zasad :D

Super, baš mi je drago 🤗

• MiNi1324
    25. Ožujak 2024. 11:46

Daa, smirila sam se skroz! Sad je okej😃

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Arianne
    25. Ožujak 2024. 12:18

nora3001

I meni se vidi stomak iako sam ga malo imala i prije ali sad je vas okrugli i tvrd te se neda uvuc🙂
    Sto se tice zatvora znam s vremena na vrijeme ako nisam obavila nuzdu tri dana,koristim cepic.Pocinje me grcit i onda mislim da je bebica a u stvari su puna crijeva.Cula sam da pomaze mljeveni lan ali nisam probala.

Ajde dobro, onda nije samo meni. Negdje oko 14 tjedna mi je iskocio.

Ma pijem ja i lanene i druge sjemenke i donat i sljive. Koje cepice pijes?
    Pitat cu ja ginekologa na pregledu za savjet.

It's a boy 💙

nora3001
    25. Ožujak 2024. 13:29

Arianne

nora3001

I meni se vidi stomak iako sam ga malo imala i prije ali sad je vas okrugli i tvrd te se neda uvuc🙂
    Sto se tice zatvora znam s vremena na vrijeme ako nisam obavila nuzdu tri dana,koristim cepic.Pocinje me grcit i onda mislim da je bebica a u stvari su puna crijeva.Cula sam da pomaze mljeveni lan ali nisam probala.

Ajde dobro, onda nije samo meni. Negdje oko 14 tjedna mi je iskocio.

Ma pijem ja i lanene i druge sjemenke i donat i sljive. Koje cepice pijes?
    Pitat cu ja ginekologa na pregledu za savjet.

Eva qu adult su cepici
    Prirodni ne piju se😊
    Idu u guzu

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• Arianne
    25. Ožujak 2024. 15:59

Imala sam danas pregled, sve ok, beba odgovara tjednima.
    Iduci pregled je 15.04.

Pitala sam ginekologa za taj zatvor, i isto je spomenuo bas te Eva q cepice.

It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.