Od uzbuđenja sam objavila post prije nego sam ga dovršila pisati
Sve je u redu prošlo, beba je 10,1 mm.
Sljedeći pregled mi je 5.4., a do tada moram obaviti hrpu pretraga.
Ni ja bas ne cvjetam 😂
Mene probava muci, pokusavam olaksati sa prehranom, ali ne ide bas najbolje…bar su mucnine prestale, tj jos nekad osjecam muku, al ne povracam 🥲
Vidim da se mi pratimo i po danima i simptomima 😁
Probava će me uništiti..i također muka povremeno ali puno manje, samo što stalno jedem pa je plus već krenuo 😅
I osvjestila sam danas da me hormoni očito peru, nervozna sam Bože sačuvaj, PMS style, samo čistim i onda dramim da stalno čistim i da su mi dani isti. + pečenje kolača 🤣🤣😏
Ni ja bas ne cvjetam 😂
Mene probava muci, pokusavam olaksati sa prehranom, ali ne ide bas najbolje…bar su mucnine prestale, tj jos nekad osjecam muku, al ne povracam 🥲
Vidim da se mi pratimo i po danima i simptomima 😁
Probava će me uništiti..i također muka povremeno ali puno manje, samo što stalno jedem pa je plus već krenuo 😅
I osvjestila sam danas da me hormoni očito peru, nervozna sam Bože sačuvaj, PMS style, samo čistim i onda dramim da stalno čistim i da su mi dani isti. + pečenje kolača 🤣🤣😏
Meni su isto hormonalne promjene strasne….jedan tren sam super i smijem se, drugi tren mogu plakat, pa onda neka nervoza… i tako u krug 😂
Jucer me muz pitao “pa nece to valjda tako do kraja trudnoce biti?!”😂😂😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Što smijem pit za glavobolju ? 🤔
Mislim da mozes lekadol, bar ja to pijem kad me glava zaboli 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Od uzbuđenja sam objavila post prije nego sam ga dovršila pisati
Sve je u redu prošlo, beba je 10,1 mm.
Sljedeći pregled mi je 5.4., a do tada moram obaviti hrpu pretraga.
Čestitam
♥️
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Danas mi je endokrinolog ipak rekao da je sve uredu sa stitnjacom i da ne trebam nikakvu terapiju tako da sam sretna.
I dalje imam cjelodnevne mucnine od kad krenem jesti dok ne zaspim.Kao neku slinu koja se sve vise stvara nakon sto jedem.
Prati me i zatvor ali to mogu prezivjeti.Energije imam.Pocela sam osjecat ako dugo stojim na jednon mjestu bol u krizima.
super sto netrebas nista 💪❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Danas sam imala drugi pregled i vidjeli smo kucanje srca!! Ja sam oduševljena i ne mogu doći k sebi
super za pregled 💪❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
nisu se javile kaća i merima od 4. i 16.3 i marta od danas??
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Evo da se ja javim... isla danas na pregled 6+0. Vidi se gestacijska, ali nista drugo. U srijedu se nije ni ona vidila. Doktor nije bas nesto odusevljen. Kao trebalo bi se viditi do sad al da dodem opet za tjedan dana😒
Evo da se ja javim… isla danas na pregled 6+0. Vidi se gestacijska, ali nista drugo. U srijedu se nije ni ona vidila. Doktor nije bas nesto odusevljen. Kao trebalo bi se viditi do sad al da dodem opet za tjedan dana😒
Nemam primjere da ti dam, mozda ovdje ima koja sa slicnom situacijom, a na kraju dobrim ishodom. Znam da ti nije lako sada cekati i sto tog ti se vjv vrti po glavi. Ali probaj ostat pozitivna, optimisticna, nadat se najboljem... Svi navijamo ovdje za tebe i bebicu 🙏 mozda i je 6+0 rano, za koji dan se može vidjeti. Drzi se!
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore