Ja taman sa pregleda ..malecka ima 3100
Danas mi je radio zadnji test tj bris
i evo sad san dosla doma sve me peče i boli dol🤯
nemogu otic normalno na wc popiskit se kolko peče
Ja taman sa pregleda ..malecka ima 3100
Danas mi je radio zadnji test tj bris
i evo sad san dosla doma sve me peče i boli dol🤯
nemogu otic normalno na wc popiskit se kolko peče
I meni tako isto bilo kad su mi uzimali bris, bas sam ovdje o tom pisala, kaze mi tad dr, jadna ti, kako ces ti prezivjet porod kad te ovo boli…i boljelo je bas i kad sam kuci dosla…
.
Ja prijavljujem potpuni prestanak krvarenja jucer, 30. dan… Da li sad ocekivat M posto dojim, pojma nemam…
- usput da kazem da beba nije kakila 5 dana, a prije je svaki dan po 5x dnevno, ako koja ima kakav savjet, dobrodosao je…
.
Sretno svim curama koje ocekuju porode, kolko me sjecanje sluzi to su Flowerson, MalaG itd❤️
Ako vec nisi probaj masazu stomaka u smjeru kazaljke na satu, topla kupkica i nogicama kruzenje prilikom svakog presvlacenja. Ako nista ne pomaze ovde babice preporucuju mlijecni secer ili laktulozu ali to uz dogovor s ljekarom. Mojoj pomogne sto joj mjerim temperaturu rektalno, rekla mi babica da moram svaki dan i poslije se odmah ukaki i to bas puno. 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Joj jagoda meni je to isto neki strah da se ne zacepi. Sad je trenutno na hippu i dajem joj komoraca 2 puta dnevno onako malo u flasicu. Vruće je izgubi se tecnost nek pričaju strucnjaci ko šta oče da ne treba davat tekućine ja sam ono po starinski. I stvarno kaki 2 puta dnevno i fino govance da izvines 😂 kasasto. Usput i za grceve dobro.
Kiki moguće da je skok na to sam zaboravila..
pereca zasto svaki dan ? Neki razlog ili onako
E ne znam, nema razloga, moja L je zdrava, ali to je ovde praksa tako mi babica rekla da radim, ja izmjerim, L se ne buni, ne reaguje neugodno, inace ja ne bih je dzaba mucila.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cure bebe su vam preslatke! 🤗🚼❤️
I mi se sve više približavamo terminu i strah je sve veći.
Imam par pitanja ako mi možete pomoći :
1. Koje pelene koristite za bebe?
2. Koje dude i bočice su najbolje?
3. Da li da kupim izdajalicu za bolnicu ili čekam?
4. Da li koristite jastuk ispod bebine glave?
5..... Imam još 1000 i 1000 pitanja doduše...
Hvala. 🤗
14.02. ZM🩸
20.3. ➕✅
🎀 It's a GIRL!!!👧🏻❤️21.11.❤️
❤️𝓞𝓾𝓻 𝓰𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮𝓼𝓽 𝓵𝓸𝓿𝓮.❤️
...
🤰🏻37
👨🏻34
Cure bebe su vam preslatke! 🤗🚼❤️
I mi se sve više približavamo terminu i strah je sve veći.
Imam par pitanja ako mi možete pomoći :
1. Koje pelene koristite za bebe?
2. Koje dude i bočice su najbolje?
3. Da li da kupim izdajalicu za bolnicu ili čekam?
4. Da li koristite jastuk ispod bebine glave?
5….. Imam još 1000 i 1000 pitanja doduše…
Hvala. 🤗
Kobra samo hrabro pa da nam se pridruzis uskoro 😍
Pelene koristim violetine i hafu. Navece stavim hafu posto su mi vece za broj da ne propisa. Imala je i neće gizmo ma sve joj pasu.
Duša i bocica su mi MAM i sasvim zadovoljna paše joj taj oblik.
Izdajalica bilo kakva obaveznooooo prije ne cekaj da ti se ne zacepi dok ti kupis ovo ono.. Ja sam imala rucnu Wee i sasvim dovolj a a jeftina
Da jastuk koristim skroz ravni ko da ga i nema samo da ne leži svugdje i na svacemu.
Kobra zelim ti lijepu trudnocu jos malo sto je ostalo i da porodjaj prodje super. ☺️
1. Pelene Pampers Premium i Baby Love, isprobavam trenutno. Hipp sam probala ali nisam nesto zadovoljna, jer je propiskila jednom. Pampers mi za sad najbolje.
2. Mam bocice i dudu, prihvatila ih je lijepo. Za Mam flasice uzimam sisaljku broj 0 jer se sa vecim zagrcava.
3. Ja sam imala Medela rucnu spremnu jer sam kad je mlijeko nadoslo imala kvrge i beba nije dovoljno jako sikila. Planiram sad uzeti elektricnu.
4. Jastuk ne koristim, samo u kolicima imam tetra pelenu malo deblju kao jastuk.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Kobra
Pampers premium, zadnjih tjedan dana nsm promoce al mislim da nije do pelena neg se pimpek okrene gore i jednostavno se zapisa po trbuhu.
Bocice bibs staklene, zadovoljna.
Izdajalicu imam Medela elektrucnu i super je (izdajam se od 4.dana 24h dnevno jer mali odbija sisu). Iduci put bih ju uzela i u bolnicu i odmah se krenula izdajati ako beba ne vuce dovoljno da sprijecim mastitis (iako, mislim da i s izdajanjem rano treba bit oprezan da ne dođe pak do prenapunjenosti).
Jastuk se kao ni ne smije koristit, nama je patronazna rekla da ispod uzglavlja madraca zarolamo deku i tako podignemo uzglavlje.
Al evo on zadnjih 10 dana vise ni ne zeli zaspat na ravnom nego samo na meni ili u cacoonu. Tj mozda nekad i bi zaspao al nemamo snage isprobavat
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Evo da i ovdje javim da je 2.10. U 15:18 rođena Aria, 49 cm duga i teska 3500 grama. Porod je bio dug i težak, završilo je sa hitnim carskim, beba i ja smo u redu. ❤️ Danas očekujemo odlazak kući. 🥰 https://ibb.co/VMmqn6z
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji