Žene zanima me da li vi imate rutinu?
Kad pomislim da sam je uhvatila sutra dan sve nizbrdo i ništa vise ne vrijedi. Ponekad vise nema reda ni jedenja ni spavanja ma ništa. Navece i preko dana isto dva djeteta različita. 😢
Pokušavam da bude rutina neka, ali baš kao što kažeš, jedan dan to vrijedi, drugi dan već pada u vodu. Jedino šta nam drži rutinu je njegovo buđenje u 7, pol 8 ujutro 😂😂😂
Što se tiče jedenja, to pogotovo nemamo rutinu jer ga dojim na zahtjev. Nekad su to veći razmaci, nekad manji
Osobno smatram to problemom dojenja jer ti nikad ne znaš koliko je on pojeo. A puno puta mi se zna desiti da traži cicu i većinom se kako bi rekla tješi na cici. I rutina koje se držimo je kupanje navečer u 8 i nakon toga klopa i spavanac
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Žene zanima me da li vi imate rutinu?
Kad pomislim da sam je uhvatila sutra dan sve nizbrdo i ništa vise ne vrijedi. Ponekad vise nema reda ni jedenja ni spavanja ma ništa. Navece i preko dana isto dva djeteta različita. 😢
Pokušavam da bude rutina neka, ali baš kao što kažeš, jedan dan to vrijedi, drugi dan već pada u vodu. Jedino šta nam drži rutinu je njegovo buđenje u 7, pol 8 ujutro 😂😂😂
Što se tiče jedenja, to pogotovo nemamo rutinu jer ga dojim na zahtjev. Nekad su to veći razmaci, nekad manji
Osobno smatram to problemom dojenja jer ti nikad ne znaš koliko je on pojeo. A puno puta mi se zna desiti da traži cicu i većinom se kako bi rekla tješi na cici. I rutina koje se držimo je kupanje navečer u 8 i nakon toga klopa i spavanac
Ma i na flasiici isto per dana jede isto onda tri manje pa jedan pun vise pa pet dana pola mlijeka ostavi. Jede na svaka 3 sata ali ni to nije pravilo jer jede nekad i na sat i na dva. A nedo bog otic negdje prosetat ili negdje u goste tek onda se poremeti sve 😂😂
Jagoda eh jos na to sve dodam grceve nema onda sve poludi od nje do mene kako ljuljam ko luda 😃🤣
Mame koje ostajete same s bebama dajte savjet kako se organizujete. Ja i moja L smo vec nedelju dana same od 06 do 18h, tata mora da radi, a prijatelja i porodice u blizini nemam. Sva sreca meni rana od epiziotomije nije bolna i relativno sam dobro fizicki. Problem je samo ujutro bih rado na wc, istusirala se, doruckovala, a moja cerkica je jos uvijek mali priljepak i voli da je nosam. Kad uspije zaspati bude vec podne tada je uspijem spustiti u gnjezdo, ali do tad sam ja vec gotova citavu noc borba, dojenje i onda prijepodne opet. Nema neki ritam jos pa je zato nezgodno. Tata se trudi napravi mi dorucak i flasice njoj pripremi ali ja ne mogu to stici pojesti 😂 da li da kupim Baby Bjorn pa sa mnom moze dok se tusiram ili doruckujem ili je rano za to. Nekad je uspijem u maramu staviti i nositi ali to sve na kratko. Rado bih cula iskustva druhih mama. ☺️
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca ukratko navece svu noc spava.
Oko 19 sati zaspe budi se na svaka 3 sata jede podrigne i samo je spustim u krevetic i spava tako čitavu noć do pola 7 kad ustane.
Onda peremo guzi nekad i kompler tijelo. Slijedi hranjenje i mazenje ili leži pa joj pricam do nekih pola 9 i odspava po sata ja pozurim kavu popit.
Ustaje pinovi jede i od 10 do 1 nekad i do 2 spava poslije jede i izkazimo vani sat dva. Ulazimo u kuću ponovo jede nekad zaspe nekad ne sat dva bude budna. Poslije ponovo jede i zaspe oko 19 sati i to je to onda spavanje i jedenje čitavu noć..
Uglavnom glavni posao (rucak cisenje kupanje ) obavljam od cc 10-13 sati. To je neka hajmo reč rutina koju kaooo imamo. Ali nekad se i to zna poremetit ali je većinom ovako.
Ali nekad stvarno bude nervozna čitav dan na meni provede nekad tako mirna bude da hoće lezat. Jedino sto sam uvela da je preko dana u dnevnom a krevetic sluzi isključivo za noć. I blaga lampa uvijek upaljena da je vidim.
https://ibb.co/b2CMp8M
Platila 7 maraka 🤣
moja jos spava sa svojom dekicom pa sam joj kupila ovog zeku.
Kiki bas me nasmija 😂 ali tvoja bebana je super kad je tako.
Jelusicka ja bih rekla da ste se vi super uhodale. 👍👍👍👏 citala sam malo, kazu bebe tek od 3 mjeseca negdje mogu da sticu rutinu, mozda zato ima dana kad jos nije tako sve po planu, ali zvuci mi super.
Jagoda super je ako spava 3 sata, moja nazalost ima jako razlicite faze, nekada pola sata, nekad sat, nekad 3 sata. I tesko zaspiva, zato ja ne stizem nista 😂
Moja curica je spavala bas lijepo, medjutim zadnjih dva tri dana ima problem za zaspivanjem, uglavnom kad se probudi dojim je, zatim presvucem pelenu, ako treba operemo guzu i onda dobije jos flasicu ako je gladna i zaspi ali samo ako je nosamo i mazimo moze da zaspi Zadnjih dana upadne u nemir, ne place, ali sva je umorna a ne moze da zaspi. Ja se bas namucim s njom dok zaspi.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pereca šta misliš da i ti svojoj krpu nades kakvu pa probaj. Da je ne utopljavas previše možda je nervozna zbog toga? Izvodis li je vani na zrak? Malo vjezbice da izbaci zrak. Mislim ovo su prijedlozi samo možeš pokušat.
Pereca šta misliš da i ti svojoj krpu nades kakvu pa probaj. Da je ne utopljavas previše možda je nervozna zbog toga? Izvodis li je vani na zrak? Malo vjezbice da izbaci zrak. Mislim ovo su prijedlozi samo možeš pokušat.
E na zrak ne idemo svaki dan, ali planiramo. 👍 juce smo se izvozali bas 2 sata vani bilo super. Krpicu moram kupiti, pa cu probati. Vjezbice radimo i masiram stomacic. Ali isprobacu sve. Kad se bas uznemiri pomogne joj da je skinem u pelenu i polegnem meni na grudi. Hvala na savjetima probam sve. 🙏
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
E na zrak ne idemo svaki dan, ali planiramo. 👍 juce smo se izvozali bas 2 sata vani bilo super. Krpicu moram kupiti, pa cu probati. Vjezbice radimo i masiram stomacic. Ali isprobacu sve. Kad se bas uznemiri pomogne joj da je skinem u pelenu i polegnem meni na grudi. Hvala na savjetima probam sve. 🙏
Moguce i da je nekakav skok pa je nervozna i da prode za par dana 🙏
I ja imam osjecaj da je ona vec "poskocila" 😂 jer primjetim i da ona drugacija, paznja je duza i kad je budna pocela je da nesto "guguce". Vidjecu, njje meni nista tesko, samo da se malo organizujem.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji