Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lena1897
    01. Rujan 2023. 20:58

Moji Ping i Pong imaju po 1,5 kg, koji gram više ❤️ Ono sto mi kvari dozivljaj su Clexani jer su mi smanjili dozu sa 0,6 na 0,2 pa sad ja fantaziram kako se to moze odrazit , iako se trudim biti pozitivna :)  
    Usput mastam kako cu se odmah pocastit sladoledom od cokolade, cijelo porodicno pakovanje, cim nadam se sretno izadjemo iz bolnice nas 3. Valjda ce tada jos uvijek biti sladoleda 😄

Lena1897
    01. Rujan 2023. 21:04

A joj Jelusicka pa stvarno uvijek izgleda mora biti nesto da “žulja”. Cuvam ti fige na max da to bude dobro i navijam da te ostave u bolnici dok se to ne sanira, nek stalno posmatraju dok ne prodje. Ako nekako mogu da te utjesim je primjer za koji znam iz rata, kada su jednu meni blisku osobu šili koncem koji uopste nije bio medicinski i kao dijete se sjecam tih scena i kako je to upaljeno izgledalo. Sve doktori mogu popraviti!!!!! Eto na kraju je sve bilo dobro i ta osoba sada vjerovatno nikad i ne pomislja na te konce i upalu. Zagrljaj podrske. 

MomM.94
    01. Rujan 2023. 21:24

Jelušićkaa

MomM.94

Pozdrav cure. Da se i mi malo tu javimo. Mi smo super, Lara samo spava i papa, ja se dobro oporavljam, rez jos malo boli ali nista strasno. Evo i slikice moje pikulice:https://ibb.co/mH1xjhS
    Jelušičkabas mi je zao da se svd upalilo, nadam se da je danas bolje. 🤞
    Nivai mojoj je bio trbuscic manji za dva tjedna, evo rodila se u 37+4, sa 2650g. Sitnija je, ali super zdrava beba, tako da nemoj brinut.

Nažalost nije bolje. 2 puta dnevno idem na previjanje sve živo se upalilo, mlijeko bacam antibiotici na max. Pritiskaju i Režu mi svaki put iznova da ima gdje curiti ta tekućina. Čak su razmatrali da me ostave u bolnici pa ponovo operacije da otvore to da vide šta je. Znaci nemogu da dođem sebi od bolova…

Ajme ne mogu ni zamisliti kako ti je. Nadam se da budu to sto prije rijesili, pa da mozes uzivati sa svojom bebom. Drzi se. 
    Sto se tice robice, imam samo par bodija 50 i to joj je taman, u 56 jos pliva, makar 56 iz pepca su joj oke, nisu tolko veliki. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Niva
    01. Rujan 2023. 21:50

hvala svima na odgovorima i sto ste me smirile :) 
    Svjesna sam da stres samo odmaze, ali bas je tesko ne stresirat se kad vidis i vlastitu ginekologicu da radi paniku, vidit cemo sto u bolnici kazu na sljedecoj kontroli, nadam se da smo dobili bar nesto na kilazi i da ce bit sve ok :)

lalaland1991
    01. Rujan 2023. 22:19

MalaG 💪🤗😇
    Ana26 da citala sam na ljetnim bebama vise puta da bude tako. Ja idem u utorak. Upravo prohodala 4.5km 💪😁 mozda ne docekamo utorak hihi

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Latica1111111
    02. Rujan 2023. 00:13

Jelušićkaa

MomM.94

Pozdrav cure. Da se i mi malo tu javimo. Mi smo super, Lara samo spava i papa, ja se dobro oporavljam, rez jos malo boli ali nista strasno. Evo i slikice moje pikulice:https://ibb.co/mH1xjhS
    Jelušičkabas mi je zao da se svd upalilo, nadam se da je danas bolje. 🤞
    Nivai mojoj je bio trbuscic manji za dva tjedna, evo rodila se u 37+4, sa 2650g. Sitnija je, ali super zdrava beba, tako da nemoj brinut.

Nažalost nije bolje. 2 puta dnevno idem na previjanje sve živo se upalilo, mlijeko bacam antibiotici na max. Pritiskaju i Režu mi svaki put iznova da ima gdje curiti ta tekućina. Čak su razmatrali da me ostave u bolnici pa ponovo operacije da otvore to da vide šta je. Znaci nemogu da dođem sebi od bolova…

😔😔nadam se da ce cim prije krenuti na bolje 🙏

10/22 💔 13+tt
    👨‍🦱35🙋🏻‍♀️34

Artemida1990
    02. Rujan 2023. 05:59

Imas vremena, posebno ako su trudovi na vecem razmaku ili ih uopce nemas. Znam vise primjera gdje su zene porodili 12 do 24h nakon puknuca vodenjaka. Smiri se, sve ce biti okej.
    Javi kako si i sto se dogadja. Drzim fige 🤞

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Saraa12
    02. Rujan 2023. 08:03

Jesi stigla u bolnicu? Imas vremena prvorotka si, budi bez brige i panike i javi nam se 😊🥳

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

teich95
    02. Rujan 2023. 08:03

Jagoda01

Curee, imal ijedna budnaa, meni puko vodenjak prije 15 min, evo me na putu al za bolnicu udaljenu 3 sata, pricacu vam o tome,
    Imam li vremena stic do bolnice, kad li krr u trudovi i ostalo, jansetresem jedva vam pisem

Samo polako, nemam situacije s vodenjakom ali nekom odmah krenu trudovi nekon nakon i vise sati.. Sretno,javi nam se 🥰❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Tinchy09
    02. Rujan 2023. 08:49

Hvala cure na odg.za odjecu😁😁
    ...
    Jagoda01, sretnooo!🤞🏼🤞🏼
    ...
    Sad se povlacim necu vam vise smetati😄😘

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.