Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    16. Veljača 2023. 09:36

Nažalost, kod mene u firmi je situacija takva da je moja šefica dala otkaz i sad je onaj period između traženja nove osobe i zaposlenja iste pa iskreno ne znam kome bi se obratila… da je ona tu, odmah bi joj rekla i pobjegla na bolovanje bez beda. Ovako mi je baš zeznuto, ali nekako ću preživjeti ovaj tjedan pa nešto iskombinirati za idući tjedan da ostanem, nadam se…

Mimica91
    16. Veljača 2023. 14:12

Kiki kako je bilo na pregledu?

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Matea@m
    16. Veljača 2023. 14:17

Dobar dan svima,
    Imam pitanje jedno... Imala sam spolni odnos krajem 12.mj, 3 dana nakon plodnih dana, bez zaštite... U 1.mj mi je kasnila menstruacija ali sam prokrvarila i trajala mi je jako kratko... Sada u 2.mj mi je kasnila 8 dana i napravila sam test za trudnoću i jaaaaskoooo slabo se vidi druga crta ali se ipak vidi ali jako tanko i slabo... Prokrvarila sam opet ali sam čula da postoji i "lažna menstruacija" a i čula sam priče gdje su žene neke imale menstruaciju cijelu trudnoću... Pa evo, zanima me vaše mišljenje 😁

Jelušićkaa
    16. Veljača 2023. 14:23

Matea@m

Dobar dan svima,
    Imam pitanje jedno… Imala sam spolni odnos krajem 12.mj, 3 dana nakon plodnih dana, bez zaštite… U 1.mj mi je kasnila menstruacija ali sam prokrvarila i trajala mi je jako kratko… Sada u 2.mj mi je kasnila 8 dana i napravila sam test za trudnoću i jaaaaskoooo slabo se vidi druga crta ali se ipak vidi ali jako tanko i slabo… Prokrvarila sam opet ali sam čula da postoji i "lažna menstruacija" a i čula sam priče gdje su žene neke imale menstruaciju cijelu trudnoću… Pa evo, zanima me vaše mišljenje 😁

Izvadiš betu i riješena dilema.. ✌️Sretno

Jelušićkaa
    16. Veljača 2023. 14:24

Kiki čekamo rezultate pucaaj. I slikicu naravno 🤩🥰🥰

Lily123
    16. Veljača 2023. 14:38

Matea@m

Dobar dan svima,
    Imam pitanje jedno… Imala sam spolni odnos krajem 12.mj, 3 dana nakon plodnih dana, bez zaštite… U 1.mj mi je kasnila menstruacija ali sam prokrvarila i trajala mi je jako kratko… Sada u 2.mj mi je kasnila 8 dana i napravila sam test za trudnoću i jaaaaskoooo slabo se vidi druga crta ali se ipak vidi ali jako tanko i slabo… Prokrvarila sam opet ali sam čula da postoji i "lažna menstruacija" a i čula sam priče gdje su žene neke imale menstruaciju cijelu trudnoću… Pa evo, zanima me vaše mišljenje 😁

Po meni, u slučaju kašnjenja od 8 dana, crta bi trebala biti jako vidljiva, ali je uvijek moguće da je došlo do kasnije ovulacije i samim time bi dolazak menstruacije kasnio. A krvarenje koje imaš je standardno kao menstruacija ili je onako oskudnije, tek toliko? Pokušaj napraviti još jedan test sutra ujutro pa vidi šta će reći test.
    Ne znam koliko ti je dostupna beta, vjerujem da nije posvuda to tako jednostavno izvaditi, ali je najpouzdanija, koliko sam skužila 

MalaG
    16. Veljača 2023. 14:42

Matea@m

Dobar dan svima,

Ukoliko je odnos bio u 12om mjesecu i tada je došlo do oplodnje i trudnoće, druga crta na testu bi trebala biti dobro vidljiva obzirom da bi Beta-HCG trebala biti poprilično visoka. Najbolje je otići u laboratorij i izvaditi betu pa će situacija biti jasnija. 😉

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Pereca333
    16. Veljača 2023. 15:11

Cao djevojke. Kod mene je za sad sve u redu, 10. sam nedelja, mucnine su malo bolje, umor me i dalje muci. Posljednih par dana imam i probleme sa vrtoglavicom, uhvati me crnilo pred ocima kada je vruce, posebno uvece. Zamaram se kao baba, dok posremim krevet vec moram sjesti da odmorim 😂 E sad sto me muci je izgleda imam neku gljivicnu infekciju, od prije tri dana imam peckanje, iscjedak, bolove u donjem dijelu stomaka- kao u besici. Sutra imam pregled u 12 neplanirani zbog tegoba pa cu vidjeti sta kazu. Ja se nadam da ce mi i ultrazvuk uraditi da vidim mog medicu 🥰 Ima li neka od vas iskustva sa gljivicnim vaginozama?
    Kako se inace drzite i fizicki a i psihicki? 🥰🌺

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

amarenna
    16. Veljača 2023. 15:51

kiki13

Cureee evo mee
    https://ibb.co/28jhtWX
    Sve je super, opet je veci za tjedan dana 🤣 (ja sam uvjerena da je musko, ne bude li morat cu se presaltat na zenski rod 🤣). Nuhalni je 1.1, nosna kost je tu, sve je u redu. Pokaza nam je i 👍https://ibb.co/SPgShhL
    Ne mogu od slatkoce 🥰 bas sam se iznenadila koja razlika u 2 tjedna. Zadnji put beba ko gumeni medvjedic a sad je prava beba. Mogu se i prstici izbrojati, mahao nam je, mice se stalno. Preeedivno 😍
    Sljedeci pregled tek za misec dana 🙈 najduze do sad .. doduse sljedeci tjedan radim nipt privatno pa ce i oni prije toga napravit uzv…
    Bas sam sretna 😄😄😄😄

Ajmeeee prekrasnooooo 🥰🥰 kako je lijepo i 👍 pokazao bebac 👶 baš je veliki već 😍😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    16. Veljača 2023. 15:55

kiki13

Cureee evo mee
    https://ibb.co/28jhtWX
    Sve je super, opet je veci za tjedan dana 🤣 (ja sam uvjerena da je musko, ne bude li morat cu se presaltat na zenski rod 🤣). Nuhalni je 1.1, nosna kost je tu, sve je u redu. Pokaza nam je i 👍https://ibb.co/SPgShhL
    Ne mogu od slatkoce 🥰 bas sam se iznenadila koja razlika u 2 tjedna. Zadnji put beba ko gumeni medvjedic a sad je prava beba. Mogu se i prstici izbrojati, mahao nam je, mice se stalno. Preeedivno 😍
    Sljedeci pregled tek za misec dana 🙈 najduze do sad .. doduse sljedeci tjedan radim nipt privatno pa ce i oni prije toga napravit uzv…
    Bas sam sretna 😄😄😄😄

Jao Kiki koliko me raznjezila slikica 🥰 prelijepo, mogu misliti sa lebdis po oblacima i neka ti tako ostane trudnoca lijepa 🥰🌺
    Za sad samo koristim Multy Gyn Gel koji mi je apotekarka rekla, pijem caj od brusnice, jer ne znam je li i urinarna infekcija, a sutra cu vidjeti sta ce mi reci i dati pa cu napisati, mozda nekome pomogne. Rekose mi svi da su trudnice sklone gljivicama. 🤷 kad smo slatke 😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.