dobro jutro drage cure,
divno je vidjeti od svake od vas napredak, pogotovo slike sa ultrazvuka, predivno
meni od simptoma, osim umora od kad dođem s posla i grčeva, ništa drugo. sve je ok osim što sam se udebljala tri kile čak a piše u prvom tromjesečju ne bi trebalo uopće dobiti na kilaži.
Kako ste vi s prehranom, da li ste izbacili neke namirnice ili jedete sve normalno? ja sam i prije relativno zdravo jela tako da nisam baš nešto promijenila osim što ne jedem ribu (a obožavam je) iako sam čitala da kao mogu tipa srdele koje sam i većinom jela a opet s druge strane mi mama govori stalno da imaju živu i neka ne jedem.
I još me zanima što mislite o farbanju kose o trudnoći? inače stavljam pramenove i ne znam kako bi izdržala cijelu trudnoću sa izrastom hehe, da li je to istina ili mit? čitala sam puno i ne znam, nisam pametna. baš me zanima vaše mišljenje
Pozdrav svima. Pridružujem se temi. 💕 i nadam se da ću se još dugo družiti s vama.
Prošle godine u 4 mjesecu imala missed ab u 9 tjednu, nakon toga do 11 mjeseca nismo ni pokušavali, bila sam loše… imam autoimunu bolest i astmu.
Jučer obavila pregled, srce kuca (iako je plod samo 3mm). Procjenila je 6 tjedana i termin 6.10.
Sljedeći uzv 7.3 🙏🏼
imamo isti termin i meni je idući ultrazvuk drugi tjedan u 3 mj i treba to dočekati.
želim ti kao i svim curama ovdje urednu i školsku trudnoću
dobro jutro drage cure,
divno je vidjeti od svake od vas napredak, pogotovo slike sa ultrazvuka, predivno
meni od simptoma, osim umora od kad dođem s posla i grčeva, ništa drugo. sve je ok osim što sam se udebljala tri kile čak a piše u prvom tromjesečju ne bi trebalo uopće dobiti na kilaži.
Kako ste vi s prehranom, da li ste izbacili neke namirnice ili jedete sve normalno? ja sam i prije relativno zdravo jela tako da nisam baš nešto promijenila osim što ne jedem ribu (a obožavam je) iako sam čitala da kao mogu tipa srdele koje sam i većinom jela a opet s druge strane mi mama govori stalno da imaju živu i neka ne jedem.
I još me zanima što mislite o farbanju kose o trudnoći? inače stavljam pramenove i ne znam kako bi izdržala cijelu trudnoću sa izrastom hehe, da li je to istina ili mit? čitala sam puno i ne znam, nisam pametna. baš me zanima vaše mišljenje
Trudim se jesti zdrave namirnice, ali nisam izbacila i ono što bih trebala...tipa kiflice, pizze, burgere. A danas ću jest inćune za večeru i jako se veselim. Mislim da se plava riba smije jesti, al naravno, ne svaki drugi dan. Riba je svakako poželjna u trudnoći, pogotovo losos.
Za farbanje kose ne znam što bih ti rekla jer se ne farbam, al recimo ne lakiram više nokte jer to navodno nije dobro u trudnoći. Izbjegavam ono bez čega mogu, a potencijalno može naštetit trudnoći.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ni ja ne odustajem od bojanja kose i trajnog laka na noktim 💅🏻💖
Samo koristim boju za kosu bez amonijaka.
Što se tiče ribice, jedem normalno kao i inače, pogotovo ovu sitniju ribicu, srdelice, manulice, trljice… 🌊🌊🌊
Jedino što će mi faliti od zabranjene hrane je sushi 🙃
BabyBoy 💙
znači srdela dapače, to mi je drago jer je obožavam i sad kako je bio lovostaj nisam je dugo jela. Čitala sam za velike ribe, tunu pogotovo tako da to ne mislim jesti. dobro je čuti iskustva.
ima i neki lak za nokte u mulleru koji je kao prirodan, za trudnice.
ovo za masažu stvarno nisam znala. baš si mislim koliko toga i vjerojatno ne znam ali zato mi je super što više pričati i čuti iskustva. oko mene manje više većina ima već veću djecu tako da osim vas nemam u blizini aktualnih trudnica.
Pozdrav, ja se farbam i dalje mada sam sad ispočetka malo duže čekala na farbanje. Tek cu sutra se o farbati nakon mjesec i pol. i nokte imam tako da ne mislim da to nešto utječe.
Djajip bitno da je sve uredu.🤗🤗
Tkočekatajidočeka ako će pomoći, i meni se uglavnom grčevi javljaju navečer i kroz noć, dok se tijelo smiri. Nadam se da će ti danas biti lakše!🤗
Flowerson hvala ti draga! Javim se čim dođem doma 🤗🥰
Pipi11 trudim se jesti što zdravije mogu, samo što su mi krenule mučnine unazad cca tjedan dana, a kad mi dođe zlo posegnem za slanim krekerima jer mi to najviše paše. Makar bi baš to trebala izbjegavati - ups.😂 Što se tiče ribe, slobodno se do 3 puta tjedno jede riba sa niskim udjelom žive, ali bez obzira na to, ja ju ne jedem jer mi miris izaziva povraćanje. Uzimam dodatno suplemente Omege-3 uz prenatale jer mi je to ipak sigurnija opcija.😅
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Djaip najbitnije je da srceko kuca i da je sve u redu,uvijek kazu da su odstupanja normalna jer nitno nemoze znati kada se desilo zacece 😊
MalaG sretnoo 🙏💕
Tkočekatajidočeka ja sam 11tj i i dalje imam grceve,stim da sad kao da osjecam vise rastezanje nego same grceve 🙂
Ja sam danas bolje nepovracam vise i nemam temperaturu,polako se sve smiruje kroz par dana proci ce i ta dosadna korona 😮💨 sin je isto bolje jos samo kaslje
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Cure dal je koja na komplikacijama? Ja sam radila do 16.01. i dalje sam na komplikacijama. Sad mi je firma platila za cijeli prvi mjesec i hzzo mi je uplatio od 16.01. do kraja mjeseca isto naknadu. Nije mi bas jasno sad .
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Djaip najbitnije je da srceko kuca i da je sve u redu,uvijek kazu da su odstupanja normalna jer nitno nemoze znati kada se desilo zacece 😊
MalaG sretnoo 🙏💕
Tkočekatajidočekaja sam 11tj i i dalje imam grceve,stim da sad kao da osjecam vise rastezanje nego same grceve 🙂
Ja sam danas bolje nepovracam vise i nemam temperaturu,polako se sve smiruje kroz par dana proci ce i ta dosadna korona 😮💨 sin je isto bolje jos samo kaslje
Odlično da ste bolje, nadam se da će ubrzo proći skroz 🙏❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji