Kosu za sad nisam farbala a vec mi je vrijeme, odugovlacim, ali kontam da cu izrastak ofarbati nekom laganijom farbom, a ostalo tamo kad izadjem iz prvog trimestra. Nokte lakiram i kontam da uradim pedikir trajnim lakom. Sminkam se, nesto manje ali ipak da. 🌺
Ribu jedem pecenu jednom nedeljno, ostalo mi se sve gadi. Tune, susi i nepecene ribe ne smiju u trudnoci. Salate jedem samo kod kuce dobro opranu ili u restoranima koji su provjereni. Doktorica mi rekla posto nemam imunitet protiv toxoplasmoze da moram paziti.
Jedem povrca, orasastih plodova, piletinu, ali tu i tamo jedem picu ili slatkise. Uglavnom umjereno. Izbirljiva sam, dosta toga mi se gadi ali opet sam stalno gladna 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cure dal je koja na komplikacijama? Ja sam radila do 16.01. i dalje sam na komplikacijama. Sad mi je firma platila za cijeli prvi mjesec i hzzo mi je uplatio od 16.01. do kraja mjeseca isto naknadu. Nije mi bas jasno sad .
Ja jesam, i isto isplata danas bila.
Cure dal je koja na komplikacijama? Ja sam radila do 16.01. i dalje sam na komplikacijama. Sad mi je firma platila za cijeli prvi mjesec i hzzo mi je uplatio od 16.01. do kraja mjeseca isto naknadu. Nije mi bas jasno sad .
Firma ti je trebala isplatiti do zadnjeg dana do kojeg si radila, tako su i meni jer sam dobila umanjeno nego inace, a hzzo ti isplacuje onda od prvog dana koplikacija pa do kraja mjeseca.
Firma ti je trebala isplatiti do zadnjeg dana do kojeg si radila, tako su i meni jer sam dobila umanjeno nego inace, a hzzo ti isplacuje onda od prvog dana koplikacija pa do kraja mjeseca.
Onda su se malo zajeb 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
https://ibb.co/4WJmWdD
Evo moje male duse. 🐻♥️ Porasli smo na 2.71cm. 👏 Kretanje i srcana aktivnost su tu. ♥️ Isla sam zbog iscjetka, nasla mi je gljivicu, kaze da nije nista strasno, ali da moramo zaljeciti.
Drugi problem koji sam imala je da sam u dva navrata imala kao braon koncice u iscjektu zbog cega sam se zabrinula. Doktorica kaze da imam jedan rascjep oko 3 mm debljine, koji se vidi i na slici, ali ona je to tako rekla da je to nista, i da ce se to zatvoriti, da ne dizem tesko i ne naprezem se, inace sve ok, nije djelovala zabrinuto, kaze desava se. Je li imao neko nesto slicno? Umirilo me sto je ona tako opustena bila i nije to kao opasnost predstavila, a opet zena kao zena odmah mi u glavi crv sumnje 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Evo moje male duse. 🐻♥️ Porasli smo na 2.71cm. 👏 Kretanje i srcana aktivnost su tu. ♥️ Isla sam zbog iscjetka, nasla mi je gljivicu, kaze da nije nista strasno, ali da moramo zaljeciti.
Drugi problem koji sam imala je da sam u dva navrata imala kao braon koncice u iscjektu zbog cega sam se zabrinula. Doktorica kaze da imam jedan rascjep oko 3 mm debljine, koji se vidi i na slici, ali ona je to tako rekla da je to nista, i da ce se to zatvoriti, da ne dizem tesko i ne naprezem se, inace sve ok, nije djelovala zabrinuto, kaze desava se. Je li imao neko nesto slicno? Umirilo me sto je ona tako opustena bila i nije to kao opasnost predstavila, a opet zena kao zena odmah mi u glavi crv sumnje 😂
Joj preslatkoo, znaci sad je i moja bebica tu negdje 😍
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Prekrasno ❤😍
Bit će sve ok, samo ne dizati tesko i ne naprezati se
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Predivno!😍🤭 Super da bebica lijepo napreduje. Pripazi se i nemoj se naprezati!🤗🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pereca, predivno Hranim si dušu tim vašim prekrasnim slikicama sa uzv i maštam kako ću i ja to vidjet za 3, 4 tjedna...samo se molim da sve bude u redu 🙏
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pereca, predivnoHranim si dušu tim vašim prekrasnim slikicama sa uzv i maštam kako ću i ja to vidjet za 3, 4 tjedna…samo se molim da sve bude u redu 🙏
tako i ja, uživam gledati vaše mrvice kako rastu
Sortiraj odgovore
Najstariji