Lily hvala puno. Također iste želje ti želim i svim curama ovdje.
Stavila bi stiker ali ne znam koji link treba kopirati.
Pozdrav cure,
Pratim vas od trenutka pozitivnog testa, pa sam se konačno odlučila pridružiti jer vidim da se trudnice tu jako dobro razumiju. Termin je 19.9.
Možda mi možete pomoći u mojoj znatiželji. Bila sam na prvom pregledu u osmom tjednu i sve je savršeno u redu. Beba je tu, otkucaji se čuju. Međutim u jednom trenu doktor je zastao i rekao ovo je možda stijenka maternice, a možda i nije. Ja se odmah poplašila, mislila da imam neku cistu ili miom. I pitam ga šta to znači. Pa me on pitao imam li blizanaca u obitelji (imala je baka po mami i tatina teta). I nije siguran je li tu stijenka ili je možda druga gestacijska vrećica i da ćemo to saznati na sljedećem pregledu za mjesec dana.
Sad mene zanima je li itko imao takvu situaciju da se ispostavi tek kasnije da nije samo jedna beba. Meni se čini nekako nerealno da su dvije, jer sam ja samo jednu vidjela :D
Pipi predivna priča. Uvijek mi je toliko drago čuti kada žena ostane prirodno trudna nakon IVF-a, to je dokaz koliko je priroda čarobna i nepredvidljiva.🤗 Iskreno ti želim da te do kraja prati uredna i školska trudnoća i bez komplikacija.🥰🤗
Vezano za trakicu, idi na https://tickerfactory.com/ te na dio 'pregnancy' i prati korak po korak. Na kraju kopiraš BBCode u svoj potpis i to je to 🤗🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pipi, dobrodošla! Drago mi je da ti se desilo lijepo čudo 🥰
Teich, super da je bolje...
Mamasc, dobrodošla 😄 ne bih znala odgovor na tvoje pitanje, možda netko zna više ovdje...
Nego....mene pere paranoja od danas jer nemam izrazenu mučninu. Cure koje ste sad vec 9, 10. tjedan, dal su vam simptomi dolazili i odlazili? Nakon missed ab zadnji put, ne mogu se smirit uopće.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Mimica sretno an pregledu i pošalji slikicu. Ja sam najvjerovatni je na pregledu 21.2. I jedva. Čekam da mi ukine utrogestan 😂
Pipi, dobrodošla! Drago mi je da ti se desilo lijepo čudo 🥰
Teich, super da je bolje…
Mamasc, dobrodošla 😄 ne bih znala odgovor na tvoje pitanje, možda netko zna više ovdje…
Nego….mene pere paranoja od danas jer nemam izrazenu mučninu. Cure koje ste sad vec 9, 10. tjedan, dal su vam simptomi dolazili i odlazili? Nakon missed ab zadnji put, ne mogu se smirit uopće.
Ma meni je non stop tako malo sise bole malo ne bole. Ostalih simptoma ja svakako nikad nisam ni imala (mučnine povraćanje žgaravica). Ali vidim da mi je malo trbuscic iskočio 🤩 sve je to ok.
Nove curke dobro došle ee 😘😘
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme a evo danas sam se odlučila registrirati da mogu pisati jer nekako je lakše sve kad dijeliš sa ljudima koji razumiju jer prolaze sve isto. Do sada sam pratila temu potpomognuta oplodnja. Moja priča je ovakva: dugo godina želimo dijete i svih tih godina nije ne ništa dogodilo. Nismo bili opterećeni jer smo bili nekako u putovanjima i poslovima i kao čovjek si misli, dogodit će se kad Bog da. Onda prođu godine… i tako prošle godine konačno odlučili na potpomognutu te sam u 11 mj bila na svom prvom stimuliranom postupku u Vinogradskoj. Radi godina preskočila sam inseminaciju (39 god). Postupak je bio neuspješan, prokrvarila sam prije vađenja BETE. Onda je trebalo pričekati malo da se tijelo odmori i idući postupak je bio planiran za veljaču međutim evo u 1. mj ostala sam prirodno trudna. Našoj sreći nema kraja ali istodobno sam toliko u stresu i strahu da li će sve biti ok što mi se manifestira u tome da ne mogu spavati i da nisam baš sva svoja, kaže muž da sam zamišljena i da malo pričam što je čudno za mene :)
Uglavnom, trudna sam 7 tjedana i prošli tjedan sam bila na svom prvom pregledu. Sve je bilo ok i čulo se srčeko ali idući pregled je tek za mjesec dana što mi se čini jaaako daleko. Od simptoma nisam imala puno toga, na samom početku kada mi je trebala tek doći menstruacija me užasno bolila glava. Nemam bolne cice, niti su narasle :( jedino imam lagane grčeve i to gotovo svaki dan. Nisu to jaki grčevi da bi posegnula za tabletom da nisam trudna ali nisu ni ugodni pa me nekad znaju uplašiti. Nadam se da je to normalno. Sve mi je novo, iako imam dosta godina ali evo prvi puta sam ostvarila trudnoću i nadam se da će biti sve dobro. Termin mi je 6.10.
Uglavnom evo pozdravljam sve cure ovdje, buduće mame i pišemo si
Daa ispočetka su ti menga bolovi stalno bili tu dok mi se maternica nije razvukla 😂 onda na par tjedana je stalo ništa. Evo tek sad ponovo počeli bolovi ali već je vrijeme da izađe maternica iz karlice pa je to sigurno i uzrok ✌️ polako možda dođu drugi simptomi možda i ne. Ja sem ponekad bolnih grudi ostalo nemam ništa. Radim na poslu normalno krećem se.
Jelušićkaa, hvala,valjda je to normalno onda...poludit ću do ponedjeljka 😄 Ja koristim crinone gel umjesto utrića, imam ga još dosta tjedana za koristit, a muka mi je već sad od njega. 😆
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, nisam stigla pročitati sve što ste napisale jutros, to ću kasnije.
Samo da javim da je na ultrazvuku sve dobro, beba raste, 12+3 smo po ultrazvuku, nuhalni nabor je uredan, i sve ostalo što se može vidjeti je ok. Izvadili smo krv za kombinirani pa ćemo vidjeti što dalje nakon toga, po preporuci doktora.
Za utjehu svima koji nemaju puno simptoma, evo ja nisam uopće dosad imala mučnine niti žgaravicu niti išta osim umora i sve je ok. Tako da očito je to sve normalno
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Nove cure dobrodosle, baš nas ima već lijepo 🥰👶🤞
Neka nam je svima uredna i školska trudnoca 💫
Mimica odlične vijesti 😍🌺
👣 Curka 2018. ❤