Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    15. Veljača 2023. 20:52

Flowerson tak su i meni bile mucnine u tim prvim tjednima, jedan dan izrazene, drugi dan apsolutno nista, sve normalno. Tak da ne moras brinut, sve je to dobro. 
    Kikii ja danas vozim auto, i usred voznje sam htjela stavit u rikverc. 😄 I jos puno situacija blesavih, tako da je i to definitivno simptom trudnoce.
    teich puno puta sam se uvijerila da nam je zdravstvo u banani. Brzo oozdravite. 🤞
    Jeelušička ja u prvoj trudnoci popucala po trbuhu dosta, nije pomoglo ni mazanje ni nista, jednostavno mi je genetika takva jer je i mami tak. Nadam se da ce tebi ostat na toj jednoj.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaG
    15. Veljača 2023. 21:06

MamaŠČ dobro nam došla.🤗želim ti urednu i školsku trudnoću.🤞🤗
    Flowerson evo meni danas mučnina nije toliko izražena, gotovo da je i nema, dok je jučer bila prisutna cijeli dan. Isto sam se odma zapitala što se događa i jel sve u redu, ali čitajući da ima svakakvih iskustava sam se malo smirila, nadam se da si i ti. Bit će sve u redu!🥰🤗
    Mimica super da je sve dobro.🤗 Predivna slikica.😍😍
    Kiki13 sretno sutra. Sigurna sam da će sve biti dobro.🥰🤗
    Popsicle dobro nam došla. Želim ti urednu i školsku trudnoću te bez komplikacija.🤞🙏🤗
    Jelušićka ja sam već krenula, preventivno, mlijekom za tijelo mazati područje trbuha i bokova nakon svakog tuširanja. 🤭 Paše mi za cirkulaciju, a i za elastičnost kože.
    Teich95 ajme, baš mi je žao.🥺 Pij puno toplog čaja, sa medom i limunom, popij si Lupocet ili što imaš, i otuširaj se u čim toplijoj vodi - stari recepti uvijek djeluju. Što se bebe tiče, ona je na sigurnom i nemoj zbog toga dodatno brinuti. Probaj se što više odmoriti i nadam se da će ti sutra već biti bolje.🤗❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• ivòo12
    15. Veljača 2023. 21:46

Cure, koliko kg ste dobile u trudnoci?

Jelušićkaa
    16. Veljača 2023. 07:31

Jagoda01

Jelušićkaa

https://ibb.co/XSgfpCT
    🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Ovo jučer nisam mala na stomaku!? Vrijeme je da se krene mazat

Meni je ovo bas slatko za vidjet, nekako znak da sve ide kako treba🤗 ja se ne bih puno zabrinula da isto vidim, mada se ponekad, skroz rijetko, mazem nekim ljubicastim musom iz dm-a stomak, a grudi istog brenda, krema u tubi.

Pa je malo sam se iznenadila odkud ovako rano ali dobro 😂 danas pravac DM

amarenna
    16. Veljača 2023. 08:07

Teich brz oporavak vam želim, nadam se da će proći čim prije, što više odmarajte 🤞❤
    Jelusicka ajme, već,  meni je baš slatko vidjeti , svakako nadam se da neće izbijati više od mazanja 🙂 
    Što se tiče kila baš me zanima kakva je situacija kod mene jer imam baš jake mučnine i povraćam skoro svako jutro 🙈 u prvoj trudnoći sam dobila 18 kg , u drugoj samo 6, a sada mi se čini da ću to unatoč svemu premašiti koliko moram jest non stop 🤣

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• ivòo12
    16. Veljača 2023. 08:22

Sinoc mi je samo odjednom se pojavila bol u stomaku i trajala je neko vrijeme...Je li bilo kojoj od vas isto tako?
    28. Idem tek na prvu kontrolu 

Flowerson 🌸
    16. Veljača 2023. 08:23

ivòo12

Sinoc mi je samo odjednom se pojavila bol u stomaku i trajala je neko vrijeme…Je li bilo kojoj od vas isto tako?
    28. Idem tek na prvu kontrolu

Ako misliš na menga grčeve, to je normalno na početku...

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lily123
    16. Veljača 2023. 08:34

Već vidim da su meni strije suđene, imam ih još od puberteta, nekako sumnjam da će me preskočit, ali ću se mackat, šta se može. Vagala se još nisam, nadam se da neću natući puno. 
    Meni ujutro više ne treba alarm, mučnina me fino probudi taman na vrijeme. Mrzim što i dalje moram na posao haha, osjećam se očajno, a tu kolege svako malo netko časti nekom hranom, cugom, a meni se želudac diže… ne znam do kad ću moći izbjegavat i nalazit opravdanja, najradije bi im rekla da sam trudna i da me puste na miru 

Flowerson 🌸
    16. Veljača 2023. 08:43

Lily123

Već vidim da su meni strije suđene, imam ih još od puberteta, nekako sumnjam da će me preskočit, ali ću se mackat, šta se može. Vagala se još nisam, nadam se da neću natući puno.
    Meni ujutro više ne treba alarm, mučnina me fino probudi taman na vrijeme. Mrzim što i dalje moram na posao haha, osjećam se očajno, a tu kolege svako malo netko časti nekom hranom, cugom, a meni se želudac diže…ne znam do kad ću moći izbjegavat i nalazit opravdanja, najradije bi im rekla da sam trudna i da me puste na miru

Bome, ja sam rekla šefici i bila je puno razumijevanja, sad radim od kuće i puno mi je lakše. U ovakvom stanju mi je bilo užasno ić u firmu, da ne govorim da mi je ujutro teška muka probudit se. 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

lalaland1991
    16. Veljača 2023. 09:32

Cure kojima je jako mucno i tesko vam je raditi,  zakaj ne odete malo na bolovanje samo na konto mucnina? Proglasite u firmi da imate koronu i doma 2 tjedna da dođete sebi, pa se vratite..
    Ili kao Flowerson, reci sefici.
    Ipak smo u 21.st, trebalo bi biti vise razumijevanja nego prije...

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.