Mimica, super da je sve dobro!❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Drage cure, čitam vas već neko vrijeme a evo danas sam se odlučila registrirati da mogu pisati jer nekako je lakše sve kad dijeliš sa ljudima koji razumiju jer prolaze sve isto. Do sada sam pratila temu potpomognuta oplodnja. Moja priča je ovakva: dugo godina želimo dijete i svih tih godina nije ne ništa dogodilo. Nismo bili opterećeni jer smo bili nekako u putovanjima i poslovima i kao čovjek si misli, dogodit će se kad Bog da. Onda prođu godine… i tako prošle godine konačno odlučili na potpomognutu te sam u 11 mj bila na svom prvom stimuliranom postupku u Vinogradskoj. Radi godina preskočila sam inseminaciju (39 god). Postupak je bio neuspješan, prokrvarila sam prije vađenja BETE. Onda je trebalo pričekati malo da se tijelo odmori i idući postupak je bio planiran za veljaču međutim evo u 1. mj ostala sam prirodno trudna. Našoj sreći nema kraja ali istodobno sam toliko u stresu i strahu da li će sve biti ok što mi se manifestira u tome da ne mogu spavati i da nisam baš sva svoja, kaže muž da sam zamišljena i da malo pričam što je čudno za mene :)
Uglavnom, trudna sam 7 tjedana i prošli tjedan sam bila na svom prvom pregledu. Sve je bilo ok i čulo se srčeko ali idući pregled je tek za mjesec dana što mi se čini jaaako daleko. Od simptoma nisam imala puno toga, na samom početku kada mi je trebala tek doći menstruacija me užasno bolila glava. Nemam bolne cice, niti su narasle :( jedino imam lagane grčeve i to gotovo svaki dan. Nisu to jaki grčevi da bi posegnula za tabletom da nisam trudna ali nisu ni ugodni pa me nekad znaju uplašiti. Nadam se da je to normalno. Sve mi je novo, iako imam dosta godina ali evo prvi puta sam ostvarila trudnoću i nadam se da će biti sve dobro. Termin mi je 6.10.
Uglavnom evo pozdravljam sve cure ovdje, buduće mame i pišemo si
Hej, drzim fige da prođe sve u redu.!!
Jel si dobila kakvu terapiju?
Ja od kad koristim sve moguće preparate sam nekako sigurnija i imam više vjere da je to to.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Hvala svima na dobrodošlici, nekako mi je ljepše pisati nego samo čitati
mene nitko baš nije pripremio na potpomognutu ili općenito na trudnoću u smisli preparata. Ono što sam počela piti prije sad već nekih 5, 6 mjeseci je vitamin c, d i cink, prenatal i pila sam macu prah jer sam pričajući sa prijateljima, kolegicama doznala da su neke uz pomoć mace ostale trudne. da li je istina ili ne, ne znam ali ja sam to krenula piti jer više nisam znala što da radim a da ostanem trudna. Moram napomenuti da muž i ja nismo imali dijagnozu osim što sam imala miom kojeg sam u međuvremenu i operirala ali svi nalazi su mi bili dobri, u srednjim granicama vrijednosti. Tako da sam pila macu i prenatal od novalaca i c, d i cink. Nakon što sam saznala da sam trudna prestala sam macu (ne znam zašto jednostavno se bojim da sad ne naškodi) ali sam nastavila ostale vitamine plus prenatal. Uvela sam si sok od cikle svako jutro.
Od doktora nisam dobila nikakve preporuke samo sam dobila utrogestan vaginalno kojeg stavljam dva puta dnevno. I od kad njega stavljam mislim da mi je krenuo umor, baš se nekako poklapa tajming. Danas me recimo nenormalno glava boli ali eto treba izdržati (na poslu sam )
Cure, nisam stigla pročitati sve što ste napisale jutros, to ću kasnije.
Samo da javim da je na ultrazvuku sve dobro, beba raste, 12+3 smo po ultrazvuku, nuhalni nabor je uredan, i sve ostalo što se može vidjeti je ok. Izvadili smo krv za kombinirani pa ćemo vidjeti što dalje nakon toga, po preporuci doktora.
Za utjehu svima koji nemaju puno simptoma, evo ja nisam uopće dosad imala mučnine niti žgaravicu niti išta osim umora i sve je ok. Tako da očito je to sve normalno
Bas mi je drago da je sve u redu 🥰🥰🥰 ocemo dobiti slikicu s uzv-a?
Mi smo onda tu negdje ☺️ meni je danas 12+5
Ja sam danas otisla po nalaze od kombiniranog probira, rezultat rizika je manji od granične vrijednosti pa nam je isto psihicki puno lakse☺️
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Missblond vjerujem da ti je lakše sad kad su došli rezultati. Pretpostavljam da nećete ići na dodatne pretrage, nipt?
https://ibb.co/W5Wc3yw
Evo jedna slika u 3d.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Missblond vjerujem da ti je lakše sad kad su došli rezultati. Pretpostavljam da nećete ići na dodatne pretrage, nipt?
Evo jedna slika u 3d.
Jaoooooo😍😍😍😍 medo mali ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Evo jedna slika u 3d.
Ajme ovo je predobro, vidi se i pupcana. Imas jos koju 3d slikicu?
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Mimica, slikica je predobra
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson, ja imam mucnine gotovo svaki dan. Ali prošli tjedan je bilo par dana bez njih. Pa su se prebacile s jutra na cijelo poslijepodne, pa su onda na večer i noć. Sad su opet jutri. Uglavnom se stalno nešto mijenja. Mislim da se ne trebas brinuti
Sortiraj odgovore
Najstariji