Benkina cestitaaaam! Brz oporavak vam zelim i da sto prije uzivate skupa
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Benkina čestitke 😇😇😇 nadam se da se nudi previše napatila i da će s malenim biti sve uredu! 💙
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
MalaG puno sreće ti želim, nadam se da će na kraju sve biti dobro. Ipak je to maleni koji se više puta dokazao kao pravi borac
Već vidim da će mi zadnjih mjesec dana bit kao godina. Nekad mi nakon ručka sve toliko dođe do grla da bi se najradije ispovraćala. I mali se non stop namješta, stalno se premješta i upire, vruće mi je… danas sam mijesila neko glupo tijesto i morala sam sjest i odmorit jer sam se valjda previše napela. Jedva čekam deseti mjesec
Zene moje drage, da prijavim prvu bebicu rodjenu 27.07. u 12:45h, tezak 2780g i dug 51cm 🥰 🩵
Ja sam preko vikenda imala bolove i kontrakcije, u ponedjeljak me posalju u bolnicu, primala tokolizu koja je zaustavila kontrakcije, pa su mislili da mi curi voda (iako tad nije) i primim inekciju za sazrijevanje pluca. Mislila sam da je sve oke i da cu kuci ici jucer, medjutim beba je ipak zeljela vani. Danas su me pustili kuci, a beba je u inkubatoru, stabilno bez komplikacija, ali moraju ga nadgledat par dana.
Samo da vam pozelim srecu svima i cuvajte se, mirujte. 🍀❤️
Ajmeeee cestitaam...❤️❤️ Zelim da vam se bebac sto prije pridruzi kod kuce i da napokon uzivate.. Kilaza je ajme 🥰 Nadam se da si i ti dobro i da je porod prosao u najboljem redu,kad se oporavis malo slobodno nam prenesi svoje iskustvo (naravno ako zelis) ..❤️❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Benkina cestitam 🙏💪☺️🥳 Zelim da beban brzo dodje kuci, kilaza je super 👍
MalaG zelim ti srecu, vjerujem da ce sve biti uredno 🩷🙏
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Benkina, čestitam!!! Nisam očekivala da će netko od nas ovako rano rodit, al samo postajemo svjesne da se bliže naši termini ☺️ Zelim ti brz oporavak i da beban brzo bude kod svoje mame ❤️
MalaG, drži se, svi smo uz tebe i vjerujemo u lijep ishod ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Benkina čestitam!! Prva si rodila na jesenskim bebama 🥰 Super da je sve dobro prošlo.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Kakva divna vijest, Benkina ❤️ Čestitke, sve najljepse zelim!
Ajme pocelo je hehe
Je li to Kiki sljedeca? 😄❤️ Jašta je.
Benkina čestitam na bebici 🥰🥰
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Zene moje drage, da prijavim prvu bebicu rodjenu 27.07. u 12:45h, tezak 2780g i dug 51cm 🥰 🩵
Ja sam preko vikenda imala bolove i kontrakcije, u ponedjeljak me posalju u bolnicu, primala tokolizu koja je zaustavila kontrakcije, pa su mislili da mi curi voda (iako tad nije) i primim inekciju za sazrijevanje pluca. Mislila sam da je sve oke i da cu kuci ici jucer, medjutim beba je ipak zeljela vani. Danas su me pustili kuci, a beba je u inkubatoru, stabilno bez komplikacija, ali moraju ga nadgledat par dana.
Samo da vam pozelim srecu svima i cuvajte se, mirujte. 🍀❤️
Čestitam!! :):)
11/2023. curica
Sortiraj odgovore
Najstariji