Benkina cestitaaamooo! bome ni ja nisam ocekivala prvu bebicu, super kilaza 🤩🤩 javi se kad stignes kako prolaze prvi dani 🙃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Djevojke zanima me ima li neko problem kao ja i sta ciniti? Naime kad lezim na ravnom, jednom ili na dva jastuka poslije par minuta dobijem pritisak u glavi i grlo me steze i muka mi dodje sva se preznojim. Cim sjednem bolje je i tako ima vec nekoliko dana a danas je bas izrazeno da ne zmam kako cu spavati, izgleda cu da presjedim noc. :( Beba mi je bas visoko osjecam je pod rebrima.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Pozdrav cure danas mi se desila prvi put jako čudna stvar za mene
probudila sam se te sam primjetila na lancunu gdje mi stoje grudi dvije mokre točke
te san stisnula grudi izlazi još dosta tekućine
jel to normalno? 26 tjedana sam trudna
Ko mi je naslutio gorušicu? 🤢
Uuuu, šta je ovo. Smirilo se nakon što sam popila jedno litar i po Prolom vode u 15 min. i morala sam ustati.
Uh fuj 😂 Mislim da mi je to od pistacija koje sam sinoc grickala u 2 ujutro. Mozda bi mi sada prijala nemasna skroz palenta onako s pavlakom i jogurtom, eto to mi naumpalo, iako pojma nemam smijem li (šećer + pada mi željezo).
Na Donatu piše da paze oni s bubrežnim bolestima kojih nemam al ipak mi ne treba zadrzavanje vode i visok pritisak.
A i kukovi me razvališe jer sam jučer šetala sat vremena i sjedila još toliko.
Dan za prespavat izgleda :D
Jopa to je normalno, meni ne ide nista, al frendici koja je trudna koliko i ja vec misecima curka to neko mliko ili sto je to vec 🙈
Nisam o tome ni razmisljala da moze da bude, a cula sam ranije za to, kad materica i beba stisnu suplju venu. Ja sam prvo skontala da se preznojavam i imam pritisak z glavi nakon nekog vremena lezanja, medjutim od juce je bas izrazeno, cim legnem odmah mi neugodno, ne mogu ni na desnoj strani lezati, ugusi me, samo lijeva. Provela sam noc na lijevoj strani, sad evo ukocena od kad sam ustala 😂
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Cure jutros oko 3h me probudila bas ostra bol u stomaku mislila sam evo pocelo je,međutim izgleda da sam umala 3-4 puno jace Bh,ali su bile bas bolne i nepravilnog razmaka. Zvala sam zamjenu moje gin jer je na god do 4.8 i sreca radi jutros od 7 rekla sam joj sta je bilo i kaze da ako se ponovi opet ta bol da dođem. Zasad od jedno pol 5 miruje s tim da je prisutan jak pritisak i kao da stalno osjetim boluckanje u njoj ili cerviksa ili neceg drugog neznam 😢 I da evo pijem kavu i malena je bas mirna inace me razvali na rano jutro od udaraca. 😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
E da i grudi su mi vec dva tri dana opet nabujale i desna me boli bas i sad je ona veca,kad sam se tusirala malo sam je masirala i kao "gnjecila" i bas puno kolostruma mi pocelo curit iz nje.. A iz ljeve izađe malo samo kad jebas stisnem.. Bas sam luda sad 🤯
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
teich najbolje onda, za svaki slučaj, otiđi kod ginekologa odmah sad ujutro, čisto da te smiri i da vidiš malenu. Vjerujem da je sve ok
Jagoda svakako reci doktorima sve što te muči, nemoj se nikad bojat toga i njihovog odgovora. Ne može biti gore od zanemarene boli koja može prerast u nešto gore i zakomplicirat situaciju (iako sam sigurna da je sve ok i da će sve na kraju biti dobro)
Držite se!
teich najbolje onda, za svaki slučaj, otiđi kod ginekologa odmah sad ujutro, čisto da te smiri i da vidiš malenu. Vjerujem da je sve okJagodasvakako reci doktorima sve što te muči, nemoj se nikad bojat toga i njihovog odgovora. Ne može biti gore od zanemarene boli koja može prerast u nešto gore i zakomplicirat situaciju (iako sam sigurna da je sve ok i da će sve na kraju biti dobro)
Držite se!
Kad si vec u bolnici reci im,cisto da se umiris. Ja pojela twix uz kavu i evo curka se probudila sad me rastura,😄 malo sam se smirila. Ali kako muz kaze ako opet osjetim bilo kakvu bol da idemo u bolnicu,tako ce i biti. A nadam se da nece vise 🙏🙂
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Mene uhvatila prehlada 😭
Moram kašljat, al nesmijem haha jer me odmah u trbuhu boli, sad pijem vec treci caj, nadam se da će proći.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji