Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    22. Lipanj 2023. 14:45

MalaG uh, toliko mi je tesko ovo citati, ne znam ti reci rijeci utjehe, ali znam da je odlican znak to da je bebac tako aktivan i da se stalno javlja svojoj mami - od pocetka pokazuje svoj karakter i stav borca i mogao bi ovu bitku iznijeti kao pravi heroj i pokazati svima koliko veliko junacko srce ima, vjeruj i nadaj se samo najboljem. Znam da je tesko ali nemoj dozvoliti da ti negativne misle udju u glavu, misli pozitivno i samo to, nista drugo. ♥️ uz tebe smo, drzi nam se, biti ces mi u mislima i molitvi ove nedjelje i zelim da nam u ponedjeljak javis samo sretne vijesti s pregleda!! 😘😘😘😘 
    -
    Cure, ja sam se malo preselila na more pa slabije tipkam, nocas sam citala, imala sam hrpu zaostataka… sve sam pomisala, ali sam zapamtila da moram poslati broj Flowerson da me ubacite u ovu grupu sto ste oformile 😇😇 super ideja… 
    Kupam se svaki dan, jedino sam blago receno sokirana koliko manje mogu biti aktivna kroz dan i koliko se nikako ne suncam i koliko mi ne pase biti na suncu… bas budem umorna i onda osvijestim trudnocu i postanem svjesna u kojem sam razdoblju, a umori me i presvlacenje nakon svakog izlaska iz mora, aliiii more mi bas pase 😍
    -
    😘😘ljubim vas sve😘😘

BabyBoy 💙

lalaland1991
    22. Lipanj 2023. 14:57

MalaG jako mi je zao kaj to prolazite. Saljem virtualni zagrljaj.
    Ne znam hoce li ti pomoci, al ima jedna mama na fejsu kojoj su otkrili da joj curica ima srcanu manu u 20.tjednu i davali joj jako male sanse, a evo ima vec godinu dana i za sad je cak izbjegla i operaciju. Zove se Ivana Stulic, bavi se inace pozitivnom psihologijom tako da je pisala o svemu tome kroz postove na fejsu.

Npr https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02jKn7nTpXznjUNDkUCccm4JMwUARuhr4m6t6QjcAemR3S7YdTDaRjosZYjrPFr5MSl&id=100050914214961&sfnsn=mo

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Pipi11
    22. Lipanj 2023. 15:14

MalaG baš sam se šokirala kad sam pročitala tvoj post 😢 
    Ali moraš vjerovati, vjeruj i moli. Kad je tako aktivan bebač ja isto mislim da je borac i da će se on izboriti za svoj život ali on osjeća tebe i moraš biti jaka i vjerovati. Drži se, ne mogu ni zamisliti što prolaziš...jako mi je žao ali nekako vjerujem u dobar ishod🙏🙏🙏 čuvaj se i samo pozitivne misli💜

Saraa12
    22. Lipanj 2023. 15:21

MalaG, sve će biti u redu samo vjeruj u to 🙏
    uvijek daju najgore prognoze i baš nekada kao sa strašne bez razloga, tako su i mene sa prvim djetetom. 
    Samo misli pozitivno i nemoj dati da te pokoleba i najmanji strah, jer na kraju sve uvijek bude u redu, ako nije u redu nije kraj ❤️💪😊

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Flowerson 🌸
    22. Lipanj 2023. 16:07

MalaG, tvoj post me rasplakao! 😢😢😢 Ma može i raniji porod samo nek ne spominju prestanak rada srca, evo to je stvarno najgori mogući scenarij o kojem stvarno ne želim ni razmišljati...ja i dalje vjerujem da je sve ok jer beba raste, znam da ti je grozno i stresno, al budi jaka i šalji pozitivne vibre svojoj bebi. Nadam se stvarno da će beba bit dobro i da ćete daleko dogurati, ne mogu slušati o tim crnim scenarijima nikako... šaljem ti veliki hug ❤️❤️❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    22. Lipanj 2023. 16:53

mala G cesto i oni griješe u svemu pa tako i u tome. Ako je i manja bebica ako se i prije rodi sve moze zavtsiti dobro. Nadamo se i uz tebe smo da se sve dobro završi 💝💞💞 budi jaka 

• Djajip
    22. Lipanj 2023. 16:53

MalaG doktori i grijese.
    Ne daj se❤️
    Ja znam da vecina tolerise +/- 2 sedmice. Mozda jos neko misljenje? Grlim

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

Laura108
    22. Lipanj 2023. 18:24

MalaG

Hej ženice, evo nas sa pregleda. Vijesti su i dobre i loše.🙄🥺 Bebač je bio toliko aktivan da su ga jedva uspjeli poloviti (a ja nisam uopće spavala cijelu noć koliko se ritao i tulumario). Narastao je, proporcionalno, ali dr nije baš zadovoljna situacijom. Rekla mi je da svakako očekujem raniji porod, ako do njega dođe, jer također možemo i očekivati da bebaču prestane srce kucati obzirom da je manji. 😪 Idući tjedan u ponedjeljak idem opet u bolnicu na mjerenje protoka, a u četvrtak opet na UZV. I dalje ostajem doma, na bolovanju, makar se sad već osjećam kao biljka, bez volje i želje za ičime. Svjesna sam da time ne pomažem bebaču, ali teško mi je skupiti snage za dić glavu i razmišljati pozitivno.😪🥺💔

Jako mi je zao ovo procitati. 😪 saljem svu pozitivnu energiju i mislimo svi na tebe da bude sve okej i da borac njima pokaze koliko je jak! Super sto je tako aktivna!
    Od prijateljice prijateljica je rodila u 7 mj trudnice blizanke, sve je uredu sada s njima, prave velike cure, prerasle su vrsnjake. Uvijek ima puno nade za sve. Drzim ti fige, drzi se, koliko god mozes salji bebi svu ljubav i pozitivnu energiju.. drzi se 💛

Lily123
    22. Lipanj 2023. 18:43

MalaG toliko mi je žao što ovo prolaziš, ne mogu ni zamisliti koliko je teško čuti takvo nešto…  Jedino što možeš je moliti i moliti i vjerovati da će sve biti dobro. Moć molitve je ogromna. I ako ćemo iskreno, ti doktori stalno fulavaju gramažu beba, stalno čitam i po forumima i po fejsu kako su isprepadali jadne žene, tipa jednoj rekli da joj je beba presitna, nije dobro, a mali se na kraju rodio sa skoro 4 kg. Dok god on pomalo napreduje i raste, ja vjerujem da će sve biti dobro na kraju. Toliko je ružno reći na ovakav način za kucanje srca, kako mogu biti toliko okrutni prema drugom malom ljudskom biću… ovo me baš dotuklo. Razgovaraj s bebicom, mazi trbuh, pjevaj mu, puštaj muziku, oni to sve osjete i sigurna sam da neće odmoći.  

MalaG
    22. Lipanj 2023. 18:47

Ženice drage, od srca vam svima hvala na predivnim riječima utjehe i ohrabrenja! Toliko ste tople i divne, a niti se ne poznajemo i to stvarno puno cijenim! 🤗❤️ Koliko god sam se smirila, suze su navrle na oči čitajući svaku vašu poruku. 🥺❤️
    Ne preostaje nam drugo nego koračati dan po dan, biti jaki, pozitivni sa nadom i vjerom da će sve biti dobro na kraju! A puno je lakše gurati dan po dan uz ovakvu podršku!❤️❤️❤️ 
    .
    Jagoda u pravu si, da. U Irskoj smo i cijeli zdravstveni sustav je poprilično neobičan i teško je naviknuti se na njihov način razmišljanja. Ali moramo to prihvatiti, nema nam druge.🙄🤷‍♀️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.