Cure, evo dojave 😉😉😉
U lidlu grudnjaci za dojenje od pon
https://ibb.co/3Wyv4P1
I twistshake kod i besplatna poštarina. Kod njih se to rijetko dešava 😂😂
https://ibb.co/VgJXBV4
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Hej ženice, evo nas sa pregleda. Vijesti su i dobre i loše.🙄🥺 Bebač je bio toliko aktivan da su ga jedva uspjeli poloviti (a ja nisam uopće spavala cijelu noć koliko se ritao i tulumario). Narastao je, proporcionalno, ali dr nije baš zadovoljna situacijom. Rekla mi je da svakako očekujem raniji porod, ako do njega dođe, jer također možemo i očekivati da bebaču prestane srce kucati obzirom da je manji. 😪 Idući tjedan u ponedjeljak idem opet u bolnicu na mjerenje protoka, a u četvrtak opet na UZV. I dalje ostajem doma, na bolovanju, makar se sad već osjećam kao biljka, bez volje i želje za ičime. Svjesna sam da time ne pomažem bebaču, ali teško mi je skupiti snage za dić glavu i razmišljati pozitivno.😪🥺💔
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
MalaG baš mi je jako žao da prolaziš taj stres. Za koliko je bebač manji nego što bi trebao biti?
Što su rekli doktori na rezultate NIPTa. Je li to bar neki pozitivan znak da je s bebom sve u uredu ili oni inzistiraju na tome da bi trebala biti veća? Baš za ovakav slučaj još nisam čula ☹️ nadam se da će sve biti u redu na kraju
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
MalaG jako mi je teško ovo citati , ne mogu zamisliti kako se osjećaš, želim ti svu sreću, koliko je beba teška sada? Koliko je manji rast? Ipak raste, napreduje, slabije, ali gura...uh daj Bože samo da dođe bar na kilu i nešto sitno mislim da je onda već sigurno i da se rodi 🙏 uz tebe smo, šaljemo ti pozitivne misli, zagrljaje i samo piši šta god ako će ti biti lakše 🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kiki hvala ti puno ❤️❤️❤️ ne, nema riječi utjehe u trenutnoj situaciji. Suza suzu goni.😔 Nije spominjala koliko raniji porod već sve ovisno o situaciji. Nadamo se da do njega doći neće i da ćemo dogurati što dalje, ali opet, spremni smo i na najgore.😔💔🙏🙏❤️
Mimica bebač je za 2tj manji nego bi trebao biti po datumu zadnje M. Spomenula sam doktorici i da je sekina mala isto tako bila manja cijelu trudnoću i da je moguće genetski, ali obzirom da je bila IVF trudnoća i točno se znaju datumi začeća i svega, genetika im nije odgovor.🙄🤦♀️ Guramo dan po dan i nadamo se doći što dalje.🙏🙏 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
Amarenna trenutna procjena je 440g, a kao trebao bi biti oko 600-650g. Raste, to je bitno. Tješi me što je tako aktivan i to mi daje snagu da vjerujem da će naš borac izdržati sa mamom što dulje, ali teško je. Užasno. Ma nedaj Bože nikome da prolazi kroz ovakvo nešto.🥺😪💔 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
.
Svjesna sam da nas moraju pripremiti na najgore, i spremni smo na najgore, ali se nadamo najboljem.🙏🙏🙏 Ali taj njen komentar "Trenutno je aktivan i srce kuca, ali je dosta manja beba i moguće da u ponedjeljak srce neće kucati..." te jednostavno ubije. Da ne kažem da me uopće strah ponedjeljka i povratka na kontrolu. Jer samo očekujem to najgore.😪💔🥺
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Kikihvala ti puno ❤️❤️❤️ ne, nema riječi utjehe u trenutnoj situaciji. Suza suzu goni.😔 Nije spominjala koliko raniji porod već sve ovisno o situaciji. Nadamo se da do njega doći neće i da ćemo dogurati što dalje, ali opet, spremni smo i na najgore.😔💔🙏🙏❤️
Mimica bebač je za 2tj manji nego bi trebao biti po datumu zadnje M. Spomenula sam doktorici i da je sekina mala isto tako bila manja cijelu trudnoću i da je moguće genetski, ali obzirom da je bila IVF trudnoća i točno se znaju datumi začeća i svega,ne ci genetika im nije odgovor.🙄🤦♀️ Guramo dan po dan i nadamo se doći što dalje.🙏🙏 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
Amarenna trenutna procjena je 440g, a kao trebao bi biti oko 600-650g. Raste, to je bitno. Tješi me što je tako aktivan i to mi daje snagu da vjerujem da će naš borac izdržati sa mamom što dulje, ali teško je. Užasno. Ma nedaj Bože nikome da prolazi kroz ovakvo nešto.🥺😪💔 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
.
Svjesna sam da nas moraju pripremiti na najgore, i spremni smo na najgore, ali se nadamo najboljem.🙏🙏🙏 Ali taj njen komentar "Trenutno je aktivan i srce kuca, ali je dosta manja beba i moguće da u ponedjeljak srce neće kucati…" te jednostavno ubije. Da ne kažem da me uopće strah ponedjeljka i povratka na kontrolu. Jer samo očekujem to najgore.😪💔🥺
Iskreno i od srca mislim i nadam se da će stvarno biti sve najbolje pa makar i raniji porod samo da bude dobro 🙏 čekamo s tobom ponedjeljak i molim se za bebu i tebe i vjerujem da će biti sve uredu samo da je bebac manji ❤❤❤❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
MalaG strašno je to kroz što trenutno prolaziš 😥 drži se, dan po dan, sve smo ovdje uz tebe i vjerujemo da će ipak biti sve u redu ❤️
👩27👱♂️34
Termin 07.09./17.09.
Nifty ✅️
Babyboy 💙
Kikihvala ti puno ❤️❤️❤️ ne, nema riječi utjehe u trenutnoj situaciji. Suza suzu goni.😔 Nije spominjala koliko raniji porod već sve ovisno o situaciji. Nadamo se da do njega doći neće i da ćemo dogurati što dalje, ali opet, spremni smo i na najgore.😔💔🙏🙏❤️
Mimica bebač je za 2tj manji nego bi trebao biti po datumu zadnje M. Spomenula sam doktorici i da je sekina mala isto tako bila manja cijelu trudnoću i da je moguće genetski, ali obzirom da je bila IVF trudnoća i točno se znaju datumi začeća i svega, genetika im nije odgovor.🙄🤦♀️ Guramo dan po dan i nadamo se doći što dalje.🙏🙏 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
.
Svjesna sam da nas moraju pripremiti na najgore, i spremni smo na najgore, ali se nadamo najboljem.🙏🙏🙏 Ali taj njen komentar "Trenutno je aktivan i srce kuca, ali je dosta manja beba i moguće da u ponedjeljak srce neće kucati…" te jednostavno ubije. Da ne kažem da me uopće strah ponedjeljka i povratka na kontrolu. Jer samo očekujem to najgore.😪💔🥺
Ajoj bas mi je zao sto prolazis kroz ovo.. cekamo s tobom ponedjeljak i nadamo se da ce beba nastaviti ljepo rasti i da docekate malo bolje tjedne i vecu kilazicu.. Njihove rijeci stvarno znaju ubit covjeka,uz tebe smo sve. 😔❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
MalaG, tako sam tužna sada kad sam ovo pročitala, baš mi je žao, ali molim te nemoj se obeshrabrivati! Isplaci se ali nemoj da budes obashrabrena. Nisi ti nizasta kriva. Ja ti cuvam fige na najjace da to ipak bude dobro. ❤️
.
Baš mi je žao,ali vjerujem da je to maleni borac koji bude pravi fajter i da bude se rodio živ i zdrav. Znam da je jako teško biti pozitivan,nemam ništa pametno za reći,ali morate nekako smoči snage razmišljati da bude to dijete se rodilo živo i zdravo i da je veliki borac 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji