Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    21. Lipanj 2023. 17:35

kiki13

Jos jedno meni 'divno' saznanje, a to je da u rađaoni i sobi nema klime, radi beba (logicno) 🥵 znaci muka mi je od vrucine samo dok mislim na to hshaha
    I sad na alliexpressu trazim neki rucni ventilator… Plus trebat ce mi 10 presvlaka ocito hahaha 😅

Uh uzas, ja pretprošlo ljeto rađala pod maskom sva sreća pa bilo 18 sati i rodila u 19:55 🙈 🥵

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• MomN.93
    21. Lipanj 2023. 17:49

Čovječe, ujutro dok sam vas čitala bili smo ispod 700 stranica, sad nađem vremena da napišem nešto a ono već novih 5 stranica 😂 pa krenimo 🙈 
    DarkIvy ja također vodim trudnoću od početka u Petrovoj i tamo sam radila anomaly i ja recimo nisam bila zadovoljna. Trajao je možda kakvih 7,8 min, ekran skoro da mi nisu ni okrenuli. Radio mi ga je Goluža i još je bila specijalizantica. Cijeli vrijeme je on njoj govorio vidiš ovo, vidiš ono i da nisam pitala jel mogu i ja vidjeti svoje dijete vjerojatno mi nebi okrenuli ekran. I plus toga sliku s uzv nisam dobila nikakvu. Tako da smo mi otišli i privat u Bolanču, mogo je i muž samnom i dobili brdo slika. Ja sam radila s 20 tj. 
    Jagoda i teich mi smo tu negdje s danima, naš malac je danas bio 1475 gr 
    Teich znam da je teško mirovati uz dijete doma, ali znaš i sama da trenutno nemaš drugog izbora. Klima na Max i ispred Tv 💪💪 
    Amarenna svaka čast za listu i ažurnost ♥️
    Što se tiče bočica, ja sam za sad uzela samo jednu za ono just in case. Uzeli smo aventovu natural response plastičnu koja imitira dojku i mlijeko ide samo dok dijete aktivno povlači, znači ko da sisa. Baš sam danas pričala s jednom curom, ja to evo nisam znala, kaže da im u rodilištu daju dohranu dok ti ne nadođe mlijeko pa kao dobro je imati jednu dozu kod kuće, ali nabolje pričekati da vidiš koju dohranu koristi bolnica i onda nju kupit. Tako da će muž imati zadatak da to riješi nakon poroda. Također mi je savjetovala neki jastučić s košticama trešnje, da se njima pokazao jako dobar za grčiće, uz kapi naravno. 
    Izdajalicu mislim da neću odmah kupovat, pokušat ću dojiti, ako neće ići, ode muž u dućan 😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• MomN.93
    21. Lipanj 2023. 17:50

Komentar mi je bio predugačak, pa moram u 2 dijela 😂 
    Danas bili na kontroli. Dečko ima 1475 gr, kaže doktorica da po svim mjerama odgovara tt u kojem se nalazim. S obzirom na moju inzulinsku i DG gestacijskog koju su mi dali, pikam se svaki dan i mjerim šećere pa sam primjetila da su mi počeli skakati šećeri sad u zadnjem tromjesečju pa sam smanjila ugljikohidrate i rezultat toga je sa sam od zadnje kontroler prije 3 tjedna pala za kilu, tako da sam sad na +4,5. Ali s obzirom da bebač dobro napreduje, nitko ništa ne govori. Tako da ne znam tko je bio pisao za kilažu, dokle god se beba dobro razvija, mislim da nema mjesta panici. 🙂 Cervix mi je i dalje uloživ za vršak jagodice prsta, mirujem kolko mogu, ali jbg moram skuhati, počistiti itd. A s obzirom da mi se taj nalaz ne mijenja već 2 mjeseca, očito mogu izgurati. 😂 
    Evo baš sad pripremam ledeni vjetar, sutra muž ima rođendan. Inače mi je tlaka peči ledeni jer dok svaku koru ispečem, to potraje ali baš mi se nekako jede a sutra idealna prilika tako da ću se počastiti s jednom kriškom. 
    Raspisala se jesam, nadam se da sam pohvatala sve zaostatke 😂 želim vam ugodan produženi vikend onima koji spajaju i koje su otišle na more. A one koje su ostale doma (kao ja 😂) nadam se da vam klime dobro rade. Šaljem puse i zagrljaje svima ♥️

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Jelušićkaa
    21. Lipanj 2023. 19:54

Nego zeneee nisam se pohvalila  prije nekih 3 tjedna mi je bio prvi keks 😅😅. Nakon 6 mjeseci. majko moja ko na iglama. Čim udem u 9 mjesec vala ima da navalim na muza da to potakne sve da krene a da me nije strah 🤣🤣

• Djajip
    21. Lipanj 2023. 21:02

Jelušićkaa

Nego zeneee nisam se pohvalila prije nekih 3 tjedna mi je bio prvi keks 😅😅. Nakon 6 mjeseci. majko moja ko na iglama. Čim udem u 9 mjesec vala ima da navalim na muza da to potakne sve da krene a da me nije strah 🤣🤣

Mogu misliti, mi smo sinoc nakon 3 sedmice i hip hop hurej, a gdje 6 mj.

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

amarenna
    21. Lipanj 2023. 21:54

Joj ja bi stalno skakala po mužu da oprostiš,  al ne mogu,  di ćeš po ovoj vrucini još 🤣🤣🤣🤣 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    21. Lipanj 2023. 22:17

I je bi bome ali jbga opet zabrana sexa do daljnjeg 🤣 vidim mm nesto ni nesmeta ta zabrana i ovako ga pocelo bit strah  cim mi je stomak narastao 🫣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

MalaG
    21. Lipanj 2023. 23:19

MomN.93 super bebač napreduje.🤭🤗
    .
    Što se tiče jastučiča za grčeve - imate za kupiti taj sa košticama trešnje u Mulleru. Mislim da je cijena 20ak €. Izgleda vam kao medo, a unutra ima taj umetak sa košticama. Njega zagrijete u mikrovalnoj na 2-3minute, vratite u medu i spreman za korištenje. Mene spasio za menga grčeve. 🙏🙏 https://ibb.co/xsy8pjL

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Saraa12
    22. Lipanj 2023. 08:04

Nama je za grčiće jedino pomogla pravilna upotreba BioGaia kapi za grčeve :)
    Ali vjerujem da je i ovo baš super stvar :)

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

MalaG
    22. Lipanj 2023. 08:33

Saraa12

Nama je za grčiće jedino pomogla pravilna upotreba BioGaia kapi za grčeve :)
    Ali vjerujem da je i ovo baš super stvar :)

Ovaj jastučić je super za menga grčeve, ali stvarno ne znam koliko je učinkovit kod bebinih grčića.😔
    Imam ga doma, pa ga možda i probam ako zatreba, ali nebi ga išla kupovati samo za bebu jer ne možeš biti siguran da pomaže. A BioGaia i sl.pripravci ipak imaju neku dokazanu učinkovitost.

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.