Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    23. Lipanj 2023. 21:31

Teich super, bravo 💞💞 samo neka je sve uredu 🤗
    Pikulica znam točno o čem pričaš...doslovno tako je i meni uzas...zgaravica mi stvara najveće probleme u trudnoći doslovno 🥶

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• pikulica
    23. Lipanj 2023. 21:39

amarena ja ne znam sta je gore, one mucnine i povracanje 4 mjeseca, il sad ova zgaravica, uz to skracen cerviks pa lezi i miruj, bokove vise ne osjecam od bolova..uz to sve jos i ove vrucine i sparine,naotecenost,vodenost... kad mi netko kaze blazeno stanje 😤😤😤 ubijam pogledom 😆😆 jedva cekam kraj 9mjeseca da rodim 😂😂

teich95
    23. Lipanj 2023. 21:39

Pikulica Amarenna suosjecam se sve sto i pomogne pomogne na sat dva, uzas vise povracam od nje nego u pocetku trudnoce.. U prosloj T zadnjih 6tj je bio uzas od zgaravice i povracanja.. Svi su govorili suti beba ce imat kosu,je imao je kosu kad se rodio ali i ta zgaravica me udarala u mali mozak zadnje tromjesecje a i sad se pocelo ponavljati..Sad mi trenutno zna ublaziti i bas mi pase hladan vocni jogurt pred spavanje.. 🙂

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    23. Lipanj 2023. 21:47

Uzas...još ove vrućine...proći će i to, al treba izdržati 🙈 ufff jedva čekam da rodim 🤣🤣🤣🤣

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• pikulica
    23. Lipanj 2023. 21:54

Teich iss ja na jogurt ne mogu ni pomislit.. od same pomisli me peče.. nista kiselo,nista slatko, nista previse zacinjeno.. taman kad pomislim ajde od ove hrane mi je dobro, vec sutradan kad ju pojedem umirem od bolova.. ima da mala ima kosu do guzice kad se rodi 😂

Flowerson 🌸
    23. Lipanj 2023. 22:07

MalaG, neka ste tražili drugo mišljenje, vjerujem da će sve biti ok ❤️
    Lena, čestitam 😄
    Cure, žao mi je za žgaravice, ja ih nemam i nadam se da ih neće ni bit 🤞 prvo tromjesečje me psihički i fizički uništilo, zahvalna sam da sam dobila malo predaha...

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• pikulica
    23. Lipanj 2023. 22:12

I ja sam se nadala,bar su mi svi tak pricali, drugo tromjesecje je super..sama uzivancija.. ja ne znam dal sam spojila tjedan dana da sam se dobro osjecala.. rekla mi je frendica ...ti bas "uzivas" biti trudna 😂😂😂 bas uzivam..krizam dane na kalandaru do kraja 9 mj

• Marulek
    23. Lipanj 2023. 22:51

MalaG

Kikihvala ti puno ❤️❤️❤️ ne, nema riječi utjehe u trenutnoj situaciji. Suza suzu goni.😔 Nije spominjala koliko raniji porod već sve ovisno o situaciji. Nadamo se da do njega doći neće i da ćemo dogurati što dalje, ali opet, spremni smo i na najgore.😔💔🙏🙏❤️
    Mimica bebač je za 2tj manji nego bi trebao biti po datumu zadnje M. Spomenula sam doktorici i da je sekina mala isto tako bila manja cijelu trudnoću i da je moguće genetski, ali obzirom da je bila IVF trudnoća i točno se znaju datumi začeća i svega, genetika im nije odgovor.🙄🤦‍♀️ Guramo dan po dan i nadamo se doći što dalje.🙏🙏 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
    Amarenna trenutna procjena je 440g, a kao trebao bi biti oko 600-650g. Raste, to je bitno. Tješi me što je tako aktivan i to mi daje snagu da vjerujem da će naš borac izdržati sa mamom što dulje, ali teško je. Užasno. Ma nedaj Bože nikome da prolazi kroz ovakvo nešto.🥺😪💔 Hvala ti puno!❤️❤️❤️
    .
    Svjesna sam da nas moraju pripremiti na najgore, i spremni smo na najgore, ali se nadamo najboljem.🙏🙏🙏 Ali taj njen komentar "Trenutno je aktivan i srce kuca, ali je dosta manja beba i moguće da u ponedjeljak srce neće kucati…" te jednostavno ubije. Da ne kažem da me uopće strah ponedjeljka i povratka na kontrolu. Jer samo očekujem to najgore.😪💔🥺

Ja sam laik, ali ne kužim zašto je isključeno to da je ovulacija bila kasnije i da je s bebom sve ok, tj da razvoj ne kasni, nego je u skladu s pravim trajanjem trudnoće. Pogotovo jer je nipt ako se dobro sjećam pokazao sve redovno i ako beba iz tjedna u tjedan napreduje proporcionalno i uvijek kasni za 2 tjedna. 
    Je li rađen anomaly scan, kakva je situacija s organima, jel sve na svom mjestu, ima sve elemente?

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• Marulek
    23. Lipanj 2023. 23:14

Kao i u svemu u životu, najbitnije je otpustiti strah od lošeg ishoda kada nemamo utjecaj na ishod. Jednostavno pustiti kako bude bude, slušati naše tijelo, jer ono zna najbolje što želi, što može i što mu treba, bolje od svih doktora.
    Osvijestiti dosadašnji napredak i sve što je naše tijelo prošlo za ovakvo iznimno stvaranje novog života i biti mu zahvalno.

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

Jelušićkaa
    24. Lipanj 2023. 07:01

amarenna

Pikulica ja koristim reflustat , pomogne na par sati 🥵
    MalaG sretno u nedjelju i čekamo dobre vijesti 🙏💕
    Teich jel uspijevaš mirovati? Kako se osjećaš? 😇
    Jelušićka kako si ti? 🤗

Hvala na pitanju ja sam spojila tjedan dana da mi nije ništa  značajno da sam dobro 😂😂 vrućine znaci tabani gore to mi je najgore. Ali prezivjet ce se.
    Danas sreća malo kiša spremam se za svatove i frizuru šminku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.