Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    13. Veljača 2023. 20:38

ivòo12

Lijepi pozdrav ženice…
    Danas sam radila test i pozitivan je (bila je svijetla crta ) za 3 dana mi ne treba doci m…Ovo mi je druga trudnoća..
    Imate kakav savjet kad najbolje da zovem gin? Sa prvim sam odma no sad bi pricekala jer je jos rano…

Dobroo došla 🤩🤩
    Da još je dosta rano ionako se ne bi vidjelo ništa. Možda da sacekas jedno 10 dana da ti zakasni pa da se naručiš. Naravno ako možeš dočekati ali budući da je druga trudnoća mislim da neće biti problema u 6 tj. otici. Sretno! 

• Zvoncica88
    13. Veljača 2023. 21:04

Cure, tek kroz par dana cu se naruciti za pregled. Volim djecu ali nisam mislila da cu imati svoje, dok nisam upoznala muza i evo me presrecna :))) ali ne znam nista mnogo o trudnoci sem sto procitam pa sam tako procitala da se trudnoca racuna od prvog dana zadnje mjesecnice.  Sto bi znacilo da sam trudna vec mjesec dana? 

• ivòo12
    13. Veljača 2023. 21:30

Jelušićkaa

ivòo12

Lijepi pozdrav ženice…
    Danas sam radila test i pozitivan je (bila je svijetla crta ) za 3 dana mi ne treba doci m…Ovo mi je druga trudnoća..
    Imate kakav savjet kad najbolje da zovem gin? Sa prvim sam odma no sad bi pricekala jer je jos rano…

Dobroo došla 🤩🤩
    Da još je dosta rano ionako se ne bi vidjelo ništa. Možda da sacekas jedno 10 dana da ti zakasni pa da se naručiš. Naravno ako možeš dočekati ali budući da je druga trudnoća mislim da neće biti problema u 6 tj. otici. Sretno!

Hvala ti puno ❤️

MalaG
    14. Veljača 2023. 00:03

Zvoncica88

Cure, tek kroz par dana cu se naruciti za pregled. Volim djecu ali nisam mislila da cu imati svoje, dok nisam upoznala muza i evo me presrecna :))) ali ne znam nista mnogo o trudnoci sem sto procitam pa sam tako procitala da se trudnoca racuna od prvog dana zadnje mjesecnice. Sto bi znacilo da sam trudna vec mjesec dana?

Tako je, da. Obzirom da se ne može sa sigurnošću potvrditi kada se dogodila oplodnja, trudnoća se računa od prvog dana posljednjeg ciklusa. 🙂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

poisonivy2604
    14. Veljača 2023. 06:44

Suosjećam sa mučninama i bolnim grudima  ja sam jučer zvala ginekologiju za termin pregleda i nakon što mi se napokon javila sestra rekla je da će me nazvati za 15 min i nije me više nazvala  znam da ima vremena ali sam nestrpljiva baš...utorkom i četvrtkom nema nikoga kod nas na ginekologiji, tako da sutra ujutro zovem opet..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Flowerson 🌸
    14. Veljača 2023. 07:06

ivòo12

Lijepi pozdrav ženice…

Dobrodošla! 😊
    Pa možeš zvat da dogovoris neki termin, ne treba te prerano naručit.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Danubis90
    14. Veljača 2023. 08:01

Bila sam malo prehladjena zato me nije bilo al sad je bolje, uz to sam imala bas jake mucnine... Vadila sam krv da bih proverila krvnu sliku jer sam oduvek se mucila sa anemijom i na moje iznenadjenje krvna slika odlicna. Devojke imam jedno pitanje kad se vadi otprilike krvna grupa?

• ivòo12
    14. Veljača 2023. 08:02

Kakve vi simptome imate ....Mozda ce ludo zvucati ali ja sam odma osjecala da sam trudna bila je ovulacija i nakon toga grcevi mens bolovi umor i evo jucer potvrdila 

• MomN.93
    14. Veljača 2023. 08:06

Danubis90

Bila sam malo prehladjena zato me nije bilo al sad je bolje, uz to sam imala bas jake mucnine… Vadila sam krv da bih proverila krvnu sliku jer sam oduvek se mucila sa anemijom i na moje iznenadjenje krvna slika odlicna. Devojke imam jedno pitanje kad se vadi otprilike krvna grupa?

Mene su poslali odmah nakon prvog pregleda s 8 tjedana

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Danubis90
    14. Veljača 2023. 08:07

ivòo12

Kakve vi simptome imate ….Mozda ce ludo zvucati ali ja sam odma osjecala da sam trudna bila je ovulacija i nakon toga grcevi mens bolovi umor i evo jucer potvrdila

Ja kad sam radila test kasnilo mi je 5,6 dana i nisam imala nikakve simptome. Imala sam i ja grceve al sam mislila da su to menstrualni. E tek posle pozitivnog testa sam osecala mucninu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.