Amarenna hvala na pomoći 😘
lalaland1991 isto stanje i kod mene, navečer napuhana kao da sam u 5 mj.. +koristim i ja utrogestane.
Želim nam svima dobar tjedan, izdržimo, dugo smo ovo “blaženo” stanje čekale 🥰 😇😍
BabyBoy 💙
Cure evo mene..prvi pregled tek 17.03😞.. moja ne prima ranije..tek sa 8 tjedana punih da se sve kao lijepo vidi..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
MissBlond kako to misliš čekaš nalaze? Iskreno ja sam mislila da nuhalni nabor kažu odmah na ultrazvuku 🙈 da se ništa ne čeka dodatno
Drzavna bolnica, kaj da drugo kazem 😂
Rekli su mi da je N.N. 0,7mm kad sam pitala dal je to normalno odgovorio mi je "nemam pojma, valjda je, bumo vidjeli kaj bude kompjutor izracunal" nakon tog sam isla na vadenje krvi, i tamo su mi rekli da ce nalaze poslat k mojoj ginekologici.
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Ja se inace napuhujem od glutena i mlijecnog, al imam osjecaj da se sad na 10+0 napuhujem jos jace. Tak da nvcr izgledam jako trudno (al samo donji dio trbuha). Uopce nznm kak cu primijetit razliku kad fkt bude pocetak trudnickog trbuha. M9rat cu pazit kaj jedem da ne budem napuhnuta 🤣
Da, jos sam i na utrogestanima pa mislim da se i od njih napuhuje..
I da, jedva izdrzim par sati u trapericama.
Ima netko sutra uzv?🥰
Ja 👖 više ni ne nosim. Jednostavno mi smetaju 😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Missblond
Kužim, ti si išla na kombinirani probir, pa će ti sad iz svih tih podataka izračunat vjerojatnost za kromosomske anomalije.
A nuhalni je dobar gledajući ovako zasebno
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Missblond
Kužim, ti si išla na kombinirani probir, pa će ti sad iz svih tih podataka izračunat vjerojatnost za kromosomske anomalije.
A nuhalni je dobar gledajući ovako zasebno
Da,da na kombinirani sam isla.
Nadam se da je malena mrvica zdrava ☺️ al svakako cu nazvat sutra, prekosutra da provjerim nalaze
Hvala ti ☺️
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Cure evo mene..prvi pregled tek 17.03😞.. moja ne prima ranije..tek sa 8 tjedana punih da se sve kao lijepo vidi..
To i je privatno.. ova moja preko hzzo me naručila tek 20.03🙄.. da nema ništa prije u popodnevnim satima,jer ja sam na poslu do 16h..
Ne znam evo,tko će izdržati do tada😪
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
I ja sam naručena na kombinirani probir u 12 TT, kako to izgleda?
Pričali su mi i o NIPT testovima, ali nisam se još odlučila što ću. Kakva su vaša razmišljanja o tim testovima i hoćete li ih raditi?
Vani žene na uzv idu 3-4 x max… nas tu čačkaju non stop 😬
BabyBoy 💙
Kombinirani probir vidiš krv i rade uzv , mjere nuhalni nabor. Što se tiče ostalih testova ja neću ići. Ali vidim da sve više žena se odlučuje na to. 😊
Meni se trbuh vidi kad se najedem 🤣🤣 inače imam malo trbuscica, ali hlače mi strasno smetaju već
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I ja sam naručena na kombinirani probir u 12 TT, kako to izgleda?
Pričali su mi i o NIPT testovima, ali nisam se još odlučila što ću. Kakva su vaša razmišljanja o tim testovima i hoćete li ih raditi?
Vani žene na uzv idu 3-4 x max… nas tu čačkaju non stop 😬
Ja ću samo na kombinirani, ako će on biti uredu, neću ići ništa dalje..
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji