Meni je danas sluzbeno najgori dan trudnoce,sve sto sam probala pojest odmah sam i povratila.. Gladna a nemogu nista da jedem,pocelo me toliko bolit ispod rebara da se nisam mogla ispraviti,suprug me odnjeo u krevet sad pokusavam dvopek grickat bar nesto da pojedem jer se bas bojim za bebu. Zvali hitnu ginekolosku kazu da ako nepocnem jesti do sutra navece da dođem dat ce mi infuzije.. Bas me strah ☹️☹️
Sretno da se čim prije smiri 🤞🌺
Ne brini bebici neće biti ništa, pij vode pomalo da ne dehidriraš❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Pozdrav svima! 😀
Dobrodosle nove trudnice, bas mi je drago sto nas je sve vise 💐 Ja se jos uvijek borim s gljivicama, na prvu terapiju nisam reagirala, danas sam bila opet kod dr i dobila novu, napravila je i kratki uzv, sve je uredu, mrvica raste, mahala je rukicama i nogicama i imamo 4,13cm 😍👶
Teich, ako se nastavi obavezno odi na infuziju, kao sto su ti i cure rekle, bebi nece nista biti a tebi ce biti puno lakse, drzim fige da sto prije prodje 🤞
Flowerson ja sam isto u timu kiseli kupus 🙈
Curama koje imaju preglede ovih dana sretno 🍀
I molim vas, moze li mi netko reci kako da stavim trakicu u potpis? 🙈
Meni je danas sluzbeno najgori dan trudnoce,sve sto sam probala pojest odmah sam i povratila.. Gladna a nemogu nista da jedem,pocelo me toliko bolit ispod rebara da se nisam mogla ispraviti,suprug me odnjeo u krevet sad pokusavam dvopek grickat bar nesto da pojedem jer se bas bojim za bebu. Zvali hitnu ginekolosku kazu da ako nepocnem jesti do sutra navece da dođem dat ce mi infuzije.. Bas me strah ☹️☹️
Meni je tako bilo u prvoj trudnoci puna 3/4 mjeseca sto god pojedem to i povratim samo sam vodu pila...i samo odjednom naglo prestalo
Pozdrav svima! 😀
Dobrodosle nove trudnice, bas mi je drago sto nas je sve vise 💐 Ja se jos uvijek borim s gljivicama, na prvu terapiju nisam reagirala, danas sam bila opet kod dr i dobila novu, napravila je i kratki uzv, sve je uredu, mrvica raste, mahala je rukicama i nogicama i imamo 4,13cm 😍👶
Teich, ako se nastavi obavezno odi na infuziju, kao sto su ti i cure rekle, bebi nece nista biti a tebi ce biti puno lakse, drzim fige da sto prije prodje 🤞
Ideš na https://www.tickerfactory.com/
Pratiš što trebaš popuniti i na kraju kopiraš BBcode i na svom profilu ga zalijepiš u potpis.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav svima! 😀
Ak oces probaj jos ovo (to su savjeti koje sam ja dobila):
- izbaci kvasac i secer iz prehrane
- izbaci dnevne uloske
- jedi kiselo zelje ili pij rasol
- uvedi si probiotik, npr biorella daily
- izbaci intimne sapune i peri se dolje mjesavinom sode b. i vode
Eto, ja ih se rijesila tako.. lijekovi mi za to u zivotu nisu pomogli 😏
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ee curke, vidim da vas vecinu muce mucnine, i meni je bilo isto do 10tt, sad nisu tak strasne, imam averziju prema nekoj hrani ali uglavnom nista strasno.
Mi bili jucer na pregledu, veliki smo 4cm, i razmahali se rukicama i nogicama, bas je bilo divno za vidjet. 🥰🥰🥰
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Jutro svima 💐
Floweson, hvala uspjela sam 🙈
Lalaland hvala na savjetima 🥰 meni je ovo prvi put da imam gljivice i nisam znala da ih je tako tesko unistiti 🙄
Ako netko danas ima pregled, sretno!! 🍀
Strašno, želim ti da ti brzo prođe i da možeš uživati u trudnoći.
Dobila sam termin za pregled 27.02., tada ću biti 6+4. Dva dana prije mi starija slavi 7. rođendan, ne znam kako ću izdržati da nikome ne kažem
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
MomM.94, baš lijepo, drago mi je!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ee curke, vidim da vas vecinu muce mucnine, i meni je bilo isto do 10tt, sad nisu tak strasne, imam averziju prema nekoj hrani ali uglavnom nista strasno.
Mi bili jucer na pregledu, veliki smo 4cm, i razmahali se rukicama i nogicama, bas je bilo divno za vidjet. 🥰🥰🥰
Joooj prekrasnooo😍😍
Ja ću izludit još 9 dana do pregleda 🤣
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji