Amarenna i MomN.93 isto i ja, u planu je samo kombinirani. Vade krv i na tom? O Bože, koliko krvi nam uzmu… kks posebno, krvna grupa posebno, pa opet to vađenje za kombinirani… pa još ako imaš problema sa štitnjačom, ajde i to. Mah. 🤷🏻♀️🤣
Ja još nosim trapke, zasad se ništa ne kuži osim navečer kad me baš neobično napuše, baš svaku večer isto. 🙈🙈
BabyBoy 💙
Evo iskreno o tim testovima koji koštaju kao suho zlato, kao netko ko je radio 2 godine u ginekološkoj ambulanti i to poluprivatnoj, mogu vam reći da ti testovi ne mogu pokazati ništa osim genetskih promjena na kromosomima i razne sindrome. Najvažnije je da ne mogu pokazati srčane mane, bubrežne mane itd.. neke fizičke poteškoće koje mogu zakomplicirati stvar, znači on se plati i mi se pouzdamo a ustvari ne može nam pokazati sve i biti 100 posto siguran da je beba u potpunosti zdrava. Mislim ne želim vam ubijat nadu itd.. ali realno ne može pokazati ništa osim genetskih grešaka i sindroma kod beba.
My boy 20.12.2020. <3
05.01.2023. +
Osjećam se tako glupo kad iskreno kažem istinu, ali ne mogu više slušat kako nas obmanjuju samo jer eto i njima se plati da prodaju koji test.
Ne kažem ja da su ti testovi loši ili da nisu pouzdani, ali fiziološke probleme ne otkrivaju.
My boy 20.12.2020. <3
05.01.2023. +
Osjećam se tako glupo kad iskreno kažem istinu, ali ne mogu više slušat kako nas obmanjuju samo jer eto i njima se plati da prodaju koji test.
Ne kažem ja da su ti testovi loši ili da nisu pouzdani, ali fiziološke probleme ne otkrivaju.
Nema ti sta biti glupo svatko ima pravo da kaze sta zeli a pogotovo da radi sta zeli i misli da je najbolje za nju/njega nebitno. Ja iskreno nisam za nikakve dodatne testove ako trudnoca tece u redu,pogotovo placati tolike novce za testove koji mogu biti tocni a i nemoraju. A nije mi toliko ni bitno da saznam spol u 12tj kad i na obicnim ultrazvucima se vidi oko 16-17tj. Nismo tu da se prepiremo oko stavova nego da djelimo iskustva i slusamo i bodrimo jedna drugu.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Evo iskreno o tim testovima koji koštaju kao suho zlato, kao netko ko je radio 2 godine u ginekološkoj ambulanti i to poluprivatnoj, mogu vam reći da ti testovi ne mogu pokazati ništa osim genetskih promjena na kromosomima i razne sindrome. Najvažnije je da ne mogu pokazati srčane mane, bubrežne mane itd.. neke fizičke poteškoće koje mogu zakomplicirati stvar, znači on se plati i mi se pouzdamo a ustvari ne može nam pokazati sve i biti 100 posto siguran da je beba u potpunosti zdrava. Mislim ne želim vam ubijat nadu itd.. ali realno ne može pokazati ništa osim genetskih grešaka i sindroma kod beba.
Potpuno se slažem. ✌️ Negdje sam to već pisala u mojoj sredini to nije praksa i ne poznajem nikoga tko je radio ijedan test takvih vrsta. Svi živi zdravi.
Monika to mi je baš užas kad moraš toliko čekati.😔 Nadam se da ćeš možda ranije dobiti termin i da sve bude uredu!🤞🤗🥰
Vezano za testove - baš sam proučavala neki dan različite testove i raspravljala sa mužem što bi. Svjesni smo da je to skupi sport, ali računam da ću biti mirnija što se tiče tih nekih stvari i iz tog razloga bi ih voljela odraditi. A vidjet ćemo kako će trudnoća dalje ići pa u hodu odlučiti hoćemo li i koji odraditi. 🤷♀️🤷♀️
Ženice, meni danas katastrofa dan. Ujutro se probudila gladna ko vuk, doručkovala i od tad stalne mučnine. Povratila sam sinoć, danas srećom nisam, ali mi se želudac diže na sve mirise hrane. Popodne odspavala 2 sata koliko me satrao umor, a opet me probudila mučnina. 🤢🤢
Baš kažem mužu - nek budu prisutne i do kraja ako treba, samo da sve bude dobro na kraju. Sve se preživi!💪😉
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ja ne bih radila nipt prvenstveno zato što netko grabi bogatstvo na tome, na nečemu što bi trebalo biti svima dostupnije. S druge strane, da ne napravim ni jedan test i da se, ne daj Boze, na kraju ispostavi neki problem, sebe bih krivila. Ne znam, mislim da ću radit onaj najosnovniji model.
MalaG, vjerujem ti... Ne želim bit nezahvalna, al danas sam emotivna i plače mi se od mučnina. Umorna sam ko pas i dalje, al na to ne stignem ni mislit od mučnina. Probudim se i lijepo mi je, kroz sat vremena krene mučnina i ne pušta cijeli dan. Jedem u nadi da će ublažiti muku, al ne pomaže. Mrzim povraćanje, u par navrata je bilo kritično, al sam uspjela obuzdati nagon. Baš je teško..a sise me bole i kad se slučajno okrznem. Nije ni čudno da sve to utječe jako na emocije.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Lijepi pozdrav ženice...
Danas sam radila test i pozitivan je (bila je svijetla crta ) za 3 dana mi ne treba doci m...Ovo mi je druga trudnoća..
Imate kakav savjet kad najbolje da zovem gin? Sa prvim sam odma no sad bi pricekala jer je jos rano...
MalaG znam kako ti je i ja od sinoć povraćam i danas nije bolje smrdi mi valjda sve osim naranči ,ali neću se žaliti a nifi i ja mislim raditi iz istih razloga ali onaj osnovni paket
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Flowerson ajme znam. Sinoć smo gledali film i ja sam cmizdrila na svaku pizdariju. 🤦♀️ Grudi su za sad dobro, ne bole. To je valjda jedino što još nije izraženo.
Blue ma sve ćemo preživjeti, samo da sve bude dobro na kraju.💪🙏🙏🙏
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji