Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MomM.94
    12. Siječanj 2023. 15:57

Meni je ovo 3 trudnoca. Imam sina od 6godina, prosle godine u 2.mjesecu sam imala rupturu maternice u 22tt i izgubila bebu. 😇 
    Jako se veselimo ovoj bebi, samo se nadam da bude sve dobro. ❤️
    I ja sam takoder jako umorna i zadnjih dva dana bi se samo zavukla pod deku, i spavala. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• lana065
    12. Siječanj 2023. 16:08

amarenna

Meni je moj ginekolog sve lijepo pokazao, objasnio. Rekao je da je za 6+1 Nije točno bila ovulacija u dan i to je to. Apsolutno sve uredu i nema nikakve brige. 💖

Da meni takoder pise u nalazu da je za 6 + 1 , sad mi je lakse,hvala❤

• iva234
    12. Siječanj 2023. 16:50

Pozdrav svima,
    Imam jedno pitanje i da vidim dali je koja od vas bila u takvoj situaciji.
    1.01 smo imali nezasticeni odnos i tada po kalendaru sam bila dan nakon ovulacije( srednja mogućnost trudnoće) , inace radimo bebi.
    10 dana nakon mi se pocelo javljat nekakvo oskudno krvarenje, koje je znatno manje od menstruacije pa me zanima dali bi to moglo biti implatacijsko? Menstruaciju bi trebala dobiti za 2 dana ,a ja vec 3 dana pomalo krvarim ,skoro nista s obzirom kakvu menstruaciju inace imam..sta vi mislite sta bi to moglo biti ? 
    Hvala

MomM.94
    12. Siječanj 2023. 17:24

Jagoda01

missBlond

Jagoda01

Ja sam jucer imala prvi pregled, 23 dana nakon oplodnje. To je 5+3 mada mi doktorica ne rece koji sam tjedan. Samo me isprepadala rekla da imam cistu na lijevoj strani od 40mm i da cu je morat operisat cim se porodim, a tu istu cistu mi vidjela prije godinu i par mj. i rekla da ce puci, nije mi nista dala da pijem, tako da mijenjam doktoricu. Jucer sam cijeli dan preplakala. To je ukratko kako prodje

Svakako potrazi drugo misljenje
    I nadam se da ce s bebi bit sve ok♥️
    Ja proteklih tj dana smedjarim i jucer sam dobila duphaston kao terapiju. I uz to pijem novalac

Evo i meni pocelo pomalo smeđe jucer i danas, ne znam dal da cekam novi pregled kod druge doktorice sljedece sedmice, pa tek onda da pitam dr sta da se radi, ili sutra preko telefona kad se budem narucivala, a nikad kod ove dr nisam bila pa ce rec sta me pitas preko tel, ne poznam te…sve neki problemi…

Mislim da bez obzira sto te ne poznaje bi ti trrbala rec da dodes na pregled jer si ipak trudna.

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MissBlond
    12. Siječanj 2023. 17:41

Jagoda01

missBlond

Jagoda01

Ja sam jucer imala prvi pregled, 23 dana nakon oplodnje. To je 5+3 mada mi doktorica ne rece koji sam tjedan. Samo me isprepadala rekla da imam cistu na lijevoj strani od 40mm i da cu je morat operisat cim se porodim, a tu istu cistu mi vidjela prije godinu i par mj. i rekla da ce puci, nije mi nista dala da pijem, tako da mijenjam doktoricu. Jucer sam cijeli dan preplakala. To je ukratko kako prodje

Ja proteklih tj dana smedjarim i jucer sam dobila duphaston kao terapiju. I uz to pijem novalac

Evo i meni pocelo pomalo smeđe jucer i danas, ne znam dal da cekam novi pregled kod druge doktorice sljedece sedmice, pa tek onda da pitam dr sta da se radi, ili sutra preko telefona kad se budem narucivala, a nikad kod ove dr nisam bila pa ce rec sta me pitas preko tel, ne poznam te…sve neki problemi…

Bolje ne cekaj, nije taj iscjedak nista opasno ali bolje da ti da terapiju pa smedjarenje prestane do uzv 😁😁 

👨🏼26
    👩🏼26
    👩‍❤️‍👨 22.10.'15
    🤰❤️

MissBlond
    12. Siječanj 2023. 17:56

Jagoda01

missBlond

Jagoda01

missBlond

Jagoda01

Bolje ne cekaj, nije taj iscjedak nista opasno ali bolje da ti da terapiju pa smedjarenje prestane do uzv 😁😁

E tako cu onda☺️

Javi svakako sto ce rec ☺️☺️ ja pijem duphaston 3x1 i evo danas je znatno manje nego juce, po mojoj procjeni sutra bi trebalo prestati 

👨🏼26
    👩🏼26
    👩‍❤️‍👨 22.10.'15
    🤰❤️

MissBlond
    12. Siječanj 2023. 17:56

Zene jel pijete kakve vitamine ? ☺️

👨🏼26
    👩🏼26
    👩‍❤️‍👨 22.10.'15
    🤰❤️

• mmmm1
    12. Siječanj 2023. 18:11

missBlond

Zene jel pijete kakve vitamine ? ☺️

Ja Novalac uzimam

MissBlond
    12. Siječanj 2023. 18:25

I ja uzimam novalac, i ostavlja mi nekako "željezni" okus po jeziku 🤢

👨🏼26
    👩🏼26
    👩‍❤️‍👨 22.10.'15
    🤰❤️

amarenna
    12. Siječanj 2023. 19:13

Ja pijem elenatal, novalac mi nije pasao

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.