Dobrodosle nove cure. 😊
Kad planirate reci obitelji za trudnocu? Kod nas znamo samo ja i suprug, i necemo govorit nikom dok ne prode onih prvih 12 tt.
Zasada znamo samo suprug i ja. Nakon pregleda kad mi se potvrdi trudnoca i sve bude oke reci cemo obitelji,tako smo napravili i sa sinom. Prvu trudnocu smo rekli cim je test pokazao + ali sam izgubila nazalost bebu u 7tt pa nam je bio sok. Svatko ima pravo da odlucuje i radi kako zeli,ali nekako taj prvi pregled kad dobijemo slicicu i ispisanu prvu stranicu u trudnickoj knjizici postanemo mirniji i svijesni da nam dolazi malo cudo. 🥰
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Prijavljujem prve simptome od jucer, mucnina gotovo cijeli dan. Danas malo manje, ali evo opet me hvata. Danas 5+ 4 tt. Tjesim se da je to neki znak da sve ide kako treba.
It’s a girl 💞
Pozdrav svima, pridruzujem se grupi🤗 kakvih simptoma imate cure? Mene samo grudi i donji dio leda bole
Cao zenice 😁
Pridruzujem Vam se i ja ☺️
Po ZM 7+4, po uzv 6+4
Od simptoma proteklih 2 tjedna mucnine, i takodjer bol u grudima.
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Pozdrav cure.
Evo da se i ja javim kao nova ovdje.
Plusić smo ugledali 05.01. 🙂🙏 nakon godinu dana pokušavanja. ZM je bila 29.11. ciklusi su 32 dana.
Pregled nam je zakazan za idući petak, 20.01.
Od simptoma za sad je prisutan umor, teške i bolne cicke i povremeno pritisak kao da ću dobiti M.
Nadam se da će sve biti u redu. Javim se nakon pregleda 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Pozdrav cure.
Plusić smo ugledali 05.01. 🙂🙏 nakon godinu dana pokušavanja. ZM je bila 29.11. ciklusi su 32 dana.
Od simptoma za sad je prisutan umor, teške i bolne cicke i povremeno pritisak kao da ću dobiti M.
I meni je ZM bila 29.11., a prvi pregled isto 20.01. :)
It’s a girl 💞
Ja sam jucer imala prvi pregled, 23 dana nakon oplodnje. To je 5+3 mada mi doktorica ne rece koji sam tjedan. Samo me isprepadala rekla da imam cistu na lijevoj strani od 40mm i da cu je morat operisat cim se porodim, a tu istu cistu mi vidjela prije godinu i par mj. i rekla da ce puci, nije mi nista dala da pijem, tako da mijenjam doktoricu. Jucer sam cijeli dan preplakala. To je ukratko kako prodje
Draga Jagoda, jako mi je žao. Bit će sve uredu, sigurna sam, al ovo što neke žene moraju proci nije normalno. Jel rekla nešto za bebicu, sve je kako treba ? Drs se ❤️
Pozdrav cure.
I meni je ZM bila 29.11., a prvi pregled isto 20.01. :)
Ajme odlično.
Nego ženice, ne znam doduše kakvim poslovima se bavite ali da li ste već na komplikacijama/godišnjem ili radite?
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja danas bila na pregledu, sve je ok, srceko kuca, danas smo 6+4 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja danas bila na pregledu, sve je ok, srceko kuca, danas smo 6+4 🥰
Odlično 🙂🙂