Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vesna2103
    13. Siječanj 2023. 12:37

Pozdrav svima!
    Pridružujem se temi. Trenutno sam trudna 6tj 6d, termin mi je 2.9. :))) Ovo mi je prva trudnoća, dugo željena, imam 39 godina. Na prvom pregledu bilo je sve u redu. Ono što mene muči je to što se od jučer poslijepodne osjećam sasvim dobro (dotada... strašan umor, žgaravica, podrigivanje, bolne grudi, nedostatak teka) i sada naravno imam paranoje kako nešto ne daj Bože nije u redu. Može li mi netko "iskusniji" reći je li normalno da simptomi tako variraju? Ne krvarim niti bilo što slično. 

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• Vesna2103
    13. Siječanj 2023. 12:42

Ja sam čekala prvi pregled na kojem mi je ginekolog propisao folacin. Drugo ništa ne pijem.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

• Vesna2103
    13. Siječanj 2023. 12:47

Mi smo rekli zasada samo roditeljima i to nakon prvog pregleda na kojem je potvrđena trudnoća, ovih dana ćemo braći i sestrama, vjerojatno ću uskoro morati i šefu na poslu i to je to zasada. 

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

MissBlond
    13. Siječanj 2023. 13:17

Vesna2103

Mi smo rekli zasada samo roditeljima i to nakon prvog pregleda na kojem je potvrđena trudnoća, ovih dana ćemo braći i sestrama, vjerojatno ću uskoro morati i šefu na poslu i to je to zasada.

Mi smo isto za sad samo roditeljima i šefu rekli 😁 
    Šefu iz razloga da ne ocekuje previse od mene 😅 dokle cu moc cu radit,kad vise nece ic,caoo. 

👨🏼26
    👩🏼26
    👩‍❤️‍👨 22.10.'15
    🤰❤️

• Vesna2103
    13. Siječanj 2023. 13:34

missBlond

Vesna2103

Mi smo isto za sad samo roditeljima i šefu rekli 😁
    Šefu iz razloga da ne ocekuje previse od mene 😅 dokle cu moc cu radit,kad vise nece ic,caoo.

Da, tako i ja razmišljam, da bih mu morala uskoro reći, da me malo poštedi, ali jako čudno...iako sam vidjela bebicu i čula otkucaje ja kao da i dalje ne vjerujem kako sam trudna. Naime, uvijek sam zamišljala kako ću ako ikada budem trudna, valjda biti toliko nemoćna, da ću samo povraćati i ležati, a ono, ništa od toga.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

Mimica91
    13. Siječanj 2023. 14:02

Evo i ja se prijavljujem ovdje. Danas sam 7+2 i termin mi je 30.08, ali radije bi bila na ovoj temi jer su tamo na ljetnima svi već daleko u trudnoći.
    Da se nadovežem na Vesnu. Meni simptomi variraju od dana do dana. Jedan dan sise, bole žgaravica, umor. Drugi dan sise ništa ne bole, super se osjećam. I onda opet počne sve, i tako u krug. 
    Mučnine nemam 🤷 pa me to malo nekad brine, ali sve je bilo u redu na pregledu prije 3 dana, pa valjda je ok 🤷

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• MomN.93
    13. Siječanj 2023. 14:07

Vesna2103

Pozdrav svima!
    Pridružujem se temi. Trenutno sam trudna 6tj 6d, termin mi je 2.9. :))) Ovo mi je prva trudnoća, dugo željena, imam 39 godina. Na prvom pregledu bilo je sve u redu. Ono što mene muči je to što se od jučer poslijepodne osjećam sasvim dobro (dotada… strašan umor, žgaravica, podrigivanje, bolne grudi, nedostatak teka) i sada naravno imam paranoje kako nešto ne daj Bože nije u redu. Može li mi netko "iskusniji" reći je li normalno da simptomi tako variraju? Ne krvarim niti bilo što slično.

Znam kako ti je. 
    Ja isto zadnjih par dana razmišljam da li je sve ok jer osim povremeno umora, nemam nikakvih drugih simptoma. 
    Čekam taj petak da dođe i da obavim pregled

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Vesna2103
    13. Siječanj 2023. 15:21

Hvala cure puno! Lakše mi je kada znam kako i vama simptomi nisu konstantni. Npr. dosada nisam skoro mogla jesti, imala sam dojam kako mi čaša vode donese žgaravicu. Danas pak tamnim sve pred sobom  moram se pokušati opustiti, jer sam puna nekih strahova za bebu. Sretno svima 

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

amarenna
    13. Siječanj 2023. 20:48

Jagoda01

Meni danas idalje ide pomalo smedje, zvala privatnike niko nece danas da me primi, evo javljam vam se iz doma zdravlja, dobila inekciju progesteron mislim da se zove, i duphaston3x1 da pijem. Boli ova inekcija haos, jedva sjedim..
    Ugl kad sam ih nazvala rekose mi da odma dodjem i kontrola za 6 dana

Baš sam razočarana kad čujem da ne žele primiti, k tomu još i privatnik koji se plaća. Bit će sve uredu 🙏🤞❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    13. Siječanj 2023. 22:00

Jagoda01

Meni danas idalje ide pomalo smedje, zvala privatnike niko nece danas da me primi, evo javljam vam se iz doma zdravlja, dobila inekciju progesteron mislim da se zove, i duphaston3x1 da pijem. Boli ova inekcija haos, jedva sjedim..
    Ugl kad sam ih nazvala rekose mi da odma dodjem i kontrola za 6 dana

Zalosno je to sto rade.. Cuvaj se i pazi,bit ce sve uredu. 🤞🤞

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.