Cure kako ste danas? ☺️
Evo mene od jutra žiga u jajniku ali nekako to propisujem rastezanju i sirenju
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Cure kako ste danas? ☺️
Evo mene od jutra žiga u jajniku ali nekako to propisujem rastezanju i sirenju
Ja odradila jutarnju smijenu na poslu, sad se osjecam bas umorno, i mucnina me muci par dana. Gladna sam, najedem se i onda mi je cijeli dan muka. 🙄
I mene tu i tam žiga jajnik ali to je sve normalno. 🙂
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ni meni simptomi nisu konstantni i to me malo brine. Jedan dan mi je muka i grudi su mi bas napete, onda drugi dan ni mucnine ni nista. Jedino su mi od jucer osjetljivi desni, citala sam da je i to jedan od simptoma, jel jos nekome tako?
It’s a girl 💞
Tako i ja , gladna, najedem se i onda muka cijeli dan. Zna me i zgaravica mučiti.
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I meni je prva. Jel jos netko strasno umoran i malaksao? Ja bih vec danima samo spavala
I meni umor prevladava 😴
Curke i kod mene umor i glavobolje, povremeno mucnine...no osjecaj umora je bas iscrpljujuc
Ni meni simptomi nisu konstantni i to me malo brine. Jedan dan mi je muka i grudi su mi bas napete, onda drugi dan ni mucnine ni nista. Jedino su mi od jucer osjetljivi desni, citala sam da je i to jedan od simptoma, jel jos nekome tako?
Meni desni izgledaju kao da su nateceni, promjenila sam pastu za zube (sad imam curaprox) pa se nadam da se to ic na bolje 😁
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Bori li se itko sa glavoboljama kao ja (skoro svaki dr dan) i kako ublažite bol?
Ima li koja od vas bolove u trbuhu, iznad pupka recimo s pritiskom nekakvim?
Mene svaka 2,3 dana zna boliti tako
Ja sam isto imala problema s desnima ovaj tjedan , ko da mi je bilo iziritirano, upaljeno.. no brzo je prošlo.
Ja nemam mučnine, žgaravicu ali zato umor, Bože sačuvaj.
I još uvijek povremeno pritisak, grčevi u donjem dijelu trbuha kao da ću procuriti
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Bori li se itko sa glavoboljama kao ja (skoro svaki dr dan) i kako ublažite bol?
Na svu sreću ne, s obzirom da inače patim od migrene i jedino što mi pomaže je Maxalt ili kombinacija Ketonala i Normabela, a sad to stvarno nebi htjela piti .
Pribojavam se samo da me ne uhvati gospođa migrena jer ne znam što ću
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji