OMomN.93
Za sad radim, ali uz poštedu 😁 planiram izdrzat do sljedeceg pregleda koji ce bit tek za 4 tjedna
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Ja sam jucer imala prvi pregled, 23 dana nakon oplodnje. To je 5+3 mada mi doktorica ne rece koji sam tjedan. Samo me isprepadala rekla da imam cistu na lijevoj strani od 40mm i da cu je morat operisat cim se porodim, a tu istu cistu mi vidjela prije godinu i par mj. i rekla da ce puci, nije mi nista dala da pijem, tako da mijenjam doktoricu. Jucer sam cijeli dan preplakala. To je ukratko kako prodje
Svakako potrazi drugo misljenje
I nadam se da ce s bebi bit sve ok♥️
Ja proteklih tj dana smedjarim i jucer sam dobila duphaston kao terapiju. I uz to pijem novalac
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
OMomN.93
Za sad radim, ali uz poštedu 😁 planiram izdrzat do sljedeceg pregleda koji ce bit tek za 4 tjedna
Ja imam u planu pričekati pregled 20.01. da se uvjerim da je sve ok i onda mi nakon toga ostanu još 4 smjene do kraja mjeseca i odoh na go pa na komplikacije.
Naravno, ako će biti potrebe ići ću i ranije jer ne želim riskirati
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Ja imam u planu pričekati pregled 20.01. da se uvjerim da je sve ok i onda mi nakon toga ostanu još 4 smjene do kraja mjeseca i odoh na go pa na komplikacije.
Svakako javi kako ce proci pregled ☺️☺️
Ja sam imala prvi pregled u ponedjeljak, vidjela sam malu mrvicu kako titra 😍
Zene jel vam ovo prva trudnoca ?
👨🏼26
👩🏼26
👩❤️👨 22.10.'15
🤰❤️
Svakako javi kako ce proci pregled ☺️☺️
Ja sam imala prvi pregled u ponedjeljak, vidjela sam malu mrvicu kako titra 😍
Zene jel vam ovo prva trudnoca ?
Meni da 🙂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
I meni je prva. Jel jos netko strasno umoran i malaksao? Ja bih vec danima samo spavala
It’s a girl 💞
Meni je četvrta trudnoca, imam curicu i dečka, nažalost 3 trudnoca je bila neuspješna blighted ovum.. i meni se jaaaako spavaa 💤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Vec sam pisala da sam prosle sedmice imala smedji iscjedak nakon pregleda, javila se doktorici i rekla mi da pijem Duphaston 3x1.
Sve se bilo smirilo i danas prokrvarim, odem hitno kod druge doktorice na pregled i hvala Bogu sve je uredu, srce kuca kod bebe. Propisala mi je inekcije (3x) za cuvanje trudnoce, Duphaston 2x1, Buscopan po potrebi i da mirujem.
Ali nije mi rekla zasto sam krvarila... Ja sam bila u nekom soku od svega sto se desilo pa nisam puno ni ispitivala sta bi moglo bit, bilo mi je drago jer je sve uredu sa bebom. Kontrola mi je za sedam dana.
Vec sam pisala da sam prosle sedmice imala smedji iscjedak nakon pregleda, javila se doktorici i rekla mi da pijem Duphaston 3x1.
Sve se bilo smirilo i danas prokrvarim, odem hitno kod druge doktorice na pregled i hvala Bogu sve je uredu, srce kuca kod bebe. Propisala mi je inekcije (3x) za cuvanje trudnoce, Duphaston 2x1, Buscopan po potrebi i da mirujem.
Ali nije mi rekla zasto sam krvarila… Ja sam bila u nekom soku od svega sto se desilo pa nisam puno ni ispitivala sta bi moglo bit, bilo mi je drago jer je sve uredu sa bebom. Kontrola mi je za sedam dana.
Bitno da je bebica uredu.💖🙏 da nije možda bio neki hematom? Čudi me da nije rekla. Što više miruj i pij terapiju trebalo bi stati krvarenje
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
I meni je prva. Jel jos netko strasno umoran i malaksao? Ja bih vec danima samo spavala
I meni umor prevladava 😴
Sortiraj odgovore
Najstariji