Pozdrav drage moje trudnice,juce na pregledu sve ok,eh mene zanima rece mi dr na sl.pregledu vadim to za secer kako vec hehe,je li se ne treba to jutro nista jesti i piti u 10 mi je termin,kako to izgleda,nesto cu popiti kako sam razumjela,hvala vam
Marulek, isto sam imala borbu s e coli prije par godina, mene je spasila d manoza i ostat ću joj vjerna ako mi se to ponovi. Jel imaš kakve simptome? Mene je uvijek peckalo dok mokrim i morala bih često na wc.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav drage moje trudnice,juce na pregledu sve ok,eh mene zanima rece mi dr na sl.pregledu vadim to za secer kako vec hehe,je li se ne treba to jutro nista jesti i piti u 10 mi je termin,kako to izgleda,nesto cu popiti kako sam razumjela,hvala vam
Neznam zasto tako kasno mi smo sve isle u 7-8ujutro na prvo vazenje i ono je nataste, onda se popije 2dcl glukoze i imas jos dva vađenja prvo nakon sat vremena drugo nakon dva sata.. Nadam se da ces lako podnjeti 🤞🤞💕
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Neznam zasto tako kasno mi smo sve isle u 7-8ujutro na prvo vazenje i ono je nataste, onda se popije 2dcl glukoze i imas jos dva vađenja prvo nakon sat vremena drugo nakon dva sata.. Nadam se da ces lako podnjeti 🤞🤞💕
Moj dr krece sa radom od 9 ja sam u Njemackoj,kad kazes nadan se da cu podnjeti dobro,sad me vev panika hvata heheheh je li tako gadno 😬😬
SelmaD ja sam super podnjela,ali ima cura kojima bude lose. Ali mislim da su cure s teme koje su vec obavile sve dobro podnjele 😊 ponesi knjigu ili slusalice pa gledaj nesto na mobitelu da brze vrijeme prođe,dosada je nagora ta 2h 🤣🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Bok cure nisam baš uključena u forum, ne stignem puno od malene, zanima me ima li koja iskustva sad sam u 28 tjednu i cerviks mi je smekšan i uloživ za pola prsta, doktor kaže da nije strašno ali mi je dao utrogesteron, ima neka iskustva sa time?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Bok cure nisam baš uključena u forum, ne stignem puno od malene, zanima me ima li koja iskustva sad sam u 28 tjednu i cerviks mi je smekšan i uloživ za pola prsta, doktor kaže da nije strašno ali mi je dao utrogesteron, ima neka iskustva sa time?
Vjerujem da si puno aktivna s obzirom na curicu, ali trebala bi malo smanjiti tempo...mirovati koliko možeš i piti terapiju.
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hvala vam svima na savjetima, svakako hitam po dmanozu, odmah u petak nakon Oggt, možda mogu i ranije, ali neuka sam pa iz straha da mi to ne povisi šećer od simptoma imam samo pojačan miris urina ako dulje vrijeme ne mokrim, nemam nikakvo peckanje i slično.
Ima ih tona na tržištu, ne znam je li svejedno od kijeg proizvođača ili ima nekih razlika u koncentraciji i sl.?
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Ako si u njemackoj ne moras ici na taste, ja sam normalno doruckovala. Ovdje je malo drugacije, ako nisi sigurna nazovi svog dr pa pitaj za svaki slucaj 🌞
Prijavljujem i hemeroide 😁 Blazeno trece tromjesecje 🤣 i da, majica u kojoj spavam mi nakon 2 noci bude potpuno zaflekana od mlijeka. Cak sam uspjela jedno jutro istisnuti malu kapljicu, bilo je prozirno.
I dugo zelim pitati, ima li netko osjecaj natecenosti dolje? Npr kad piskite i zaustavljate mokracu, malo zaboli, kao npr nakon sexa? 😂
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Sortiraj odgovore
Najstariji