Imam i ja izljeve nečega, a pojačano mi je ako nosim neki teret, kao znam u teoriji da ne smijem nositi teret, ali nemam osjećaj koliko smijem, pa nekad vjerojatno pretjeram (vreća robice i opreme sam se nanosala zadnjih tjedana). Nekidan sam na hitnu išla jer sam mislila da mi curi plodna voda, odmah nakon pišanja čim sam se obukla je bio pljus i gaće potpuno mokre, nikakve sluzi ni mirisa. Vjerojatno me malac taman opandrčio po mjehuru pa je izletio dio mokraće, ne znam što drugo zaključiti, jer su na hitnoj radili testove i pregledavali, kažu plodna voda nije..
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Baby predivna slikica! 😍🤭 Super sa bebica lijepo napreduje!☺️
.
I ja također imam pojačani iscjedak. Ponekad je osjećaj baš kao da sam se upiškila, ali često osjećaj bude puno gori od realne situacije.😂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
I ja imam iscjedak u zadnje vrijeme, bez ikakvog mirisa, valjda je to normalno u ovim tjednima skužila sam da mi je trbuh odjednom narastao i da mi jako nelagodno na desnoj strani kod rebara, kao da je sve nagurano na tu stranu nekak, stalno se moram ispravljat kod držanja, ne mogu više bit pogrbljena vrba. I umor, tjeram se da hodam svaki dan, a jučer kad sam došla iz šetnje, jedvaaa sam se popela uz stepenice… samo sam se urušila na kauč i ostala tako ležat
A super slikica 🤗
Prijavljujem i ja pojačani iscjedak cijelu teudnoću, uzasmijenjqmgaćice 3 puta dnevno fakat mi je bed, ko da sam se upiškila 🤦♀️🤭
Joj ja isto imam pojačan isjecadak. Dobila vaginalete
ma meni je sve okej, radila i briseve i sve, ali eto jednostavno je tako
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
A super slikica 🤗
Prijavljujem i ja pojačani iscjedak cijelu teudnoću, uzasmijenjqmgaćice 3 puta dnevno fakat mi je bed, ko da sam se upiškila 🤦♀️🤭
Joj ja isto imam pojačan isjecadak. Dobila vaginalete
ma meni je sve okej, radila i briseve i sve, ali eto jednostavno je tako
I ja sam radila briseve,i urinukulturu i kks i sve je dobro. Ali eto,isjecadak i vaginalete moram sad koristiti 12dana
I ja imam pojačan iscjedak i dobila dns vaginalete ,ali vidim da nas dosta ima isti problem
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Baby bebica jee prekrasna 🥰
A s iscjetkom i pustanjem sam se davno pomirila kao i da su mi dnevni ulosci najbolji frendovi 🤣
.
Pa ajte cure novu turu slikica da vidimo mi te trbuscice koliko su porasli 🥰👶❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
uh lakše mi je kad vidim da nisam jedina. Tenks cure 😘 jedva cekam kontrolu u ponedjeljak da vidim jel sve ok
meni je sutra kontrola i nadan se da ću saznati sta je napokon🥰
muci me jedan problem..ima par dana desna noga mi je tolko natekla da ja nisam mogla stati na nju dva dana ...osjećala sam se ko da je slomljena
danas je sve normalno Al noga je jako natečena od viška vode a liva nista
pa jel to normalno da je samo jedna noga puna vode i punoooo veća od druge ?
Pozdrav svima, nova sam u svemu ovom pa nemojte zmajerit ako nesto kiksam 🙈
Trudna sam 27+2 i ginekolog me nakon jucerasnje kontrole uputio da se narucim u neku od bolnica na ultrazvuk. Molim savjet i misljenje od iskusnijih mama, da li s tim pregledom zapocinje moje vodenje trudnoce u toj bolnici i samim time moram tamo ici i rodili ili? I molila bih iskustva koju bolnicu odabrati za porod, radi se o Zagrebu.
Hvala svima 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji