Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saraa12
    13. Lipanj 2023. 09:24

evo da pokažem tu malu prasicu https://ibb.co/KqfVb8g 🤣🐇🐰

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• MamaŠČ
    13. Lipanj 2023. 09:41

MalaG, ne znam sjećaš li se, ja sam nedavno pisala kako je doktor na anomaly scanu vidio neke ciste na bebinom mozgu. Isto je bio početni šok i strah. Kako vrijeme prolazi, smirila sam se i shvatila da moja beba isto raste, lupka i spava kao druge. I da ja tu ne mogu ništa mijenjati. Od toga je prošlo mjesec i pol dana i nisam poduzimala nikakve dodatne pretrage jer sam sigurna da volim svoju bebu i da je zdrava. Evo sad idem s pregleda i ogtta, u bebi je 900 g, ima sve organe na broju i veselo se rita. Vjeruj mi da sam i zaboravila i pogledati na te ciste. Doduše one se ni ne mogu vidjeti na običnom uzvu, ali ja sam nekako uvjerena da je sve ok baš zato što mi zasad sve ide kako treba

• Marulek
    13. Lipanj 2023. 10:04

U Kiku kod Lesnine sam u nedjelju kupila hrpu zimske robice za bebe, na akciji su kompleti i pojedinačni dijelovi po 1euro (ispred dućana na vješalicama)

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• misscooking
    13. Lipanj 2023. 10:26

Ei žene. Ja upravo od doktora. Sve je u redu. Beba veća za tj dana. I da,izrastao nam visuljak tako da budu braća poludjela kad saznaju da im braco dolazi a ne seka💙. Uzv detaljni napravljen sve organe ima. Srce lijepo kuca 

• Lola1212
    13. Lipanj 2023. 10:26

Cure, jel vi brojite ili planirste brojati bebine pokrete? Sutra sam punih 28 tjedana i citam po netu da bi se trebali brojati pokreti… ja nju stalno osjecam, aktivna je, pogotovo navecer, a imam osjecaj da bi me to brojanje samo opterecivalo i strasilo. Sta vi mislite?

It’s a girl 💞

amarenna
    13. Lipanj 2023. 10:31

Misscooking bravo za odličan pregled i za visuljak 😁 💙 samo neka je sve ok to je najbitnije 😊
    Saraa baš je sladak zec 🥰 nema odmora uz dvoje djece 🤣🤣
    Lola pa nije baš da ih brojim, kako ti kažeš osjetim bebu jer je aktivna i kroz dan, a bome i kroz noć 🤣🤣 bitno mi je da ga osjetim da lupa, ako slučajno ne lupne duže vrijeme i zabrine me onda pojedem nešto slatko i na lijevi bok čekam da se javi, zasad je sve ok...neću brojati,  ali pratim....

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Saraa12
    13. Lipanj 2023. 10:36

misscooking, čestitam na otkrivenom spolu i urednom pregledu. 🤗🤭
    Lola1212, ja niti u jednoj trudnoći nisam striktno brojala pokrete, već se upoznate neke bebe su aktivnije, neke mirnije, ali bitno je da se kroz dan osjeti par pokreta u sat vremena kako kažu, ali eto moj gospodin se javlja tek poslije podne i navečer, jer ujutro većinom spava i ne osjetim tako često jutarnje pokrete, kažem svaka beba ima svoj obrazac ponašanja

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• misscooking
    13. Lipanj 2023. 10:42

amarenna

Misscooking bravo za odličan pregled i za visuljak 😁 💙 samo neka je sve ok to je najbitnije 😊
    Saraa baš je sladak zec 🥰 nema odmora uz dvoje djece 🤣🤣
    Lolapa nije baš da ih brojim, kako ti kažeš osjetim bebu jer je aktivna i kroz dan, a bome i kroz noć 🤣🤣 bitno mi je da ga osjetim da lupa, ako slučajno ne lupne duže vrijeme i zabrine me onda pojedem nešto slatko i na lijevi bok čekam da se javi, zasad je sve ok…neću brojati, ali pratim….

Hvala. Dobila vaginalete jer imam pojačan isjecadak i kao uloživa sam. Znači,samo odmaranje sad i uživanje. I traženje robice za bebu💙

• misscooking
    13. Lipanj 2023. 10:48

kiki13

Marulek imas na instagramu profil ma.ma.farmaceut i bas je neki dan bilo price o kremama za suncanje. Imas sve u naglascima… Ja trosim ovu neku iz dm-a koju imam 🤷 kakva je da je 😅
    Sara pa sretan ti rođendan i svaka cast! Pa i ti si jos prava mladica, a vec trece dite 🤭
    Lola mislim da je bitno da u 24h barem jednom cujes bebu… Ko bi se jos zamarao tim brojanjem, samo za izludit. A uostalom neznam ni kako bi to brojala 😅 jednom kad krene je party pa onda stane 🤷
    Miscooking znaci to je kod tebe 3. decko? Bravo 👏
    .
    Ja nocas samo s boka na bok, nikako spavat, pa mi vruce pa mi ledeno pa budna u 5. Na kraju se digla kad i muz i isla farbat zid hahaha i onda do 9 ofarbala zid i obavila kupovinu i opet dosadivanje… Bas sam sama sebi vec dosadna, al bolje i to nego ic na posa 🤣

Da,da. Kod mene treći dečko. I iskreno ,nekako sam bila kao razočarana,a opet sam odahnula jer je dečko. Nekako smo navikli na dečke u obitelji. Braća su imala pravo,stiže im braco. Ma nek je on meni živ i zdrav a kaj ima između noga stvarno nebitno. 💙😀😂

MalaG
    13. Lipanj 2023. 10:53

MamaŠČ

MalaG, ne znam sjećaš li se, ja sam nedavno pisala kako je doktor na anomaly scanu vidio neke ciste na bebinom mozgu. Isto je bio početni šok i strah. Kako vrijeme prolazi, smirila sam se i shvatila da moja beba isto raste, lupka i spava kao druge. I da ja tu ne mogu ništa mijenjati. Od toga je prošlo mjesec i pol dana i nisam poduzimala nikakve dodatne pretrage jer sam sigurna da volim svoju bebu i da je zdrava. Evo sad idem s pregleda i ogtta, u bebi je 900 g, ima sve organe na broju i veselo se rita. Vjeruj mi da sam i zaboravila i pogledati na te ciste. Doduše one se ni ne mogu vidjeti na običnom uzvu, ali ja sam nekako uvjerena da je sve ok baš zato što mi zasad sve ide kako treba

Sjećam se, da. 😔 Vjerujem koliko je i vama bio šok i strah. Baš mi je drago da trudnoća lijepo napreduje i bebica lijepo raste. Od srca ti želim da do kraja sve ide u svom smjeru i bez dodatnih šokova, komplikacija i raznih komentara!🤗❤️🙏 I nadam se da će rezultati OGTT-a biti dobri!😉🤞
    I nama na nalazu piše da se iznad mjehura nalazi neka kao cista, u principu šupljina ispunjena vodom, za koju ne znaju što je niti mogu vidjeti preko UZVa. 
    Kao što si rekla - mi ne možemo ništa mijenjati nego se nadati najboljem. Ja sam se isplakala, i kad mi dođe da plačem - plačem, ali svaki njegov udarac mi daje vjetar u leđa i vjeru da je sve dobro i da će sve biti dobro. Ako će biti potreban raniji porod, ha idemo, napravit ćemo sve za njega i da nam on bude dobro na kraju. Jer on je jedini bitan.🙏🙏

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.