evo curke što duže budete doma to bolje, jer ste doma slobodne kretati se, čučati, trčaati što god V odmaže od boli u tom trenu, dok se u bolnici većinom leži.
Trudovi najbolje najbolje na svake 3 minute i onda u bolnicu, jer ćete imati dosta vremena pogotovo prvorotke, stvarno nam prvi put traje sve najduže...
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Meni su oba puta kidali vodenjak, drugi put sam cekala duže doma, nisam se dala u bolnicu dok nije počelo podosta bolit pa došla otvorena 6 prstiju , išlo sve brzo Bogu hvala rodila za sat i pol, al je porod bio puno bolniji od prvog, a sad kak bude treći put 🤭 neću se opet dat u bolnicu dok god ne zagusti 😁
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Meni su oba puta kidali vodenjak, drugi put sam cekala duže doma, nisam se dala u bolnicu dok nije počelo podosta bolit pa došla otvorena 6 prstiju , išlo sve brzo Bogu hvala rodila za sat i pol, al je porod bio puno bolniji od prvog, a sad kak bude treći put 🤭 neću se opet dat u bolnicu dok god ne zagusti 😁
tako i ja, nedam se došla isto 5 i pol prstiju otvorena, brzo na 7 u rađaonu, i nije trajalo tako dugo, tako da nedam se od doma..🤣 ali opet u drugu ruku, tako bi probala epi, da rodim ko gospođa 🤭
2015g 💜
2020g 💙
2023g 💙
Baš kao netko tko će roditi prvi put, bojim se da će me obuzet strah i da ću odmah jurit u bolnicu prerano. Svakako očekujem da ćete vi koje ćete roditi prije pisati ovdje o svojem iskustvu pa se možda ohrabrim i naučim još nešto, prepoznati sto je sto. Kad ništa ne znaš, onda je i strah veći.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kod puknutog vodenjaka moja dr kaze ako je voda bistra da se imas vremena otusirati obrijati i polako u bolnicu. Kod samo trudova ja sam trpila 7-8sati i dosla u bolnici s 6cm i u roku 2h rodila.. A jutros sam se probudila jer sam sanjala da mi je pukao vodenjak ali nisam bila u terminu,pa sam se pribudila malo u soku 😮💨🫣 psiha je cudo,a bas sam jucer pricala s muzem da me samo strah prijevremenog poroda
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Baš kao netko tko će roditi prvi put, bojim se da će me obuzet strah i da ću odmah jurit u bolnicu prerano. Svakako očekujem da ćete vi koje ćete roditi prije pisati ovdje o svojem iskustvu pa se možda ohrabrim i naučim još nešto, prepoznati sto je sto. Kad ništa ne znaš, onda je i strah veći.
Naravno, zato smo tu, da si olakšamo u svemu koliko god je to moguće. 💖
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Da prijavim novi simptom, desavalo mi se vec ovih dana al nikad kao maloprije, to je da ne mogu fino disat, sreca pa je napolju hladno izletim na prozor, dlanovi mi se oznojise u sekundi, pocela plakat od straha…
Eto, a danas usla u 3. tromjesecje, valjda ne bude ovako do kraja
Jel si mjerila tlak,secer? Nije mi je nikad tako sta desilo da nemogu disati. Meni se desi da mi se zacrni pred ocima, oblije me znoj i pocnem se trest..
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ženice drage! Od srca vam svima hvala na svakoj toploj riječi i podršci! Užasno puno znači pročitati toliko lijepih želja od potpuno nepoznatih osoba. Svaka rečenica mi je zasuzila oko, ali i dala snage za dalje.🤗❤️❤️❤️
.
Za one koje su pitale jesmo li radili prenatalne testove - nismo do sada. Kad smo bili u bolnici prošli tjedan su mi izvadili krv za Harmony tako da čekamo rezultate, ali smo suprug i ja odlučili napraviti i amniocentezu ukoliko bi bilo potrebe. Odlučili smo se strpiti ta dva tjedna do idućeg pregleda, odmarati, šetati i papati, i naravno nadati se najboljem. 🙏🤗🙏 Prošli tjedan mi je bio baš užasan, i osjećala sam se totalno beskorisno i samo najgori scenariji su mi prolazili kroz glavu. Ali malčice sam se skulirala i odlučila prepustiti situaciju Višim silama u ruke - pa što bude. I onda sinoć, me malac toliko jako udario da je i suprug osjetio udarac i to mi je dalo toliko vjere, snage i vjetra u leđa. Nadam se i stvarno vjerujem da će sve završiti pozitivno, a malac je malac jer ni mama nije velika. 🤭🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ženice drage! Od srca vam svima hvala na svakoj toploj riječi i podršci! Užasno puno znači pročitati toliko lijepih želja od potpuno nepoznatih osoba. Svaka rečenica mi je zasuzila oko, ali i dala snage za dalje.🤗❤️❤️❤️
.
Za one koje su pitale jesmo li radili prenatalne testove - nismo do sada. Kad smo bili u bolnici prošli tjedan su mi izvadili krv za Harmony tako da čekamo rezultate, ali smo suprug i ja odlučili napraviti i amniocentezu ukoliko bi bilo potrebe. Odlučili smo se strpiti ta dva tjedna do idućeg pregleda, odmarati, šetati i papati, i naravno nadati se najboljem. 🙏🤗🙏 Prošli tjedan mi je bio baš užasan, i osjećala sam se totalno beskorisno i samo najgori scenariji su mi prolazili kroz glavu. Ali malčice sam se skulirala i odlučila prepustiti situaciju Višim silama u ruke - pa što bude. I onda sinoć, me malac toliko jako udario da je i suprug osjetio udarac i to mi je dalo toliko vjere, snage i vjetra u leđa. Nadam se i stvarno vjerujem da će sve završiti pozitivno, a malac je malac jer ni mama nije velika. 🤭🤗❤️
Dat će Bog da bude sve uredu 💙 neke bebe su jednostavno manje...i moji su bili mali....🙏🙏😘😘
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
MalaG, samo hrabro i neka ti tvoj bebac da snage. Nadam se da će ti agonija straha uskoro završiti, kako cure kažu, ne mora značit da je išta loše, a doktori imaju dužnost upozoriti ukoliko im je nešto sumnjivo, tj. ukoliko postoje odstupanja koja su oni u medicini naučili da treba dodatno provjeriti. Budi jaka za svog sinčića ❤️
Jagoda, jesi imala ikad u životu napadaje panike? Ja sam imala par puta i baš me podsjeća na ovo kako si opisala...samo što bih ja izgubila uz to sva osjetila u nogama i probljedila ko krpa. Ne znam može li trudnoća trigerirati napadaj panike, meni je obično okidač bila neka fizička povreda gdje bih se poprilično ozlijedila i vidjela svoju krv...skroz ludo, znam.
Teich, i ja se bojim prijevremenog poroda i da se ne počnem otvarati prerano...al zato si to i sanjala, mozak se igra s našim strahovima i željama.
Amarenna 🤗❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji