Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    11. Lipanj 2023. 14:41

Jelušićka zao mi je zbog bakice 💔 slazem se sa curama, mislim da ti se nakupio stres i manifestiralo se tako… cuvaj se i drzi nam se! 😘😘

BabyBoy 💙

Flowerson 🌸
    11. Lipanj 2023. 15:14

Jelusicka, žao mi je za baku i za muku koju prolazis :(  vjerujem da ćeš bit ok i da su bolovi i privremeni...
    Evo jutros obavila kupovinu namirnica, sad kuhala i jedva dočekala malo prilec kako me pritisak dolje rastura 😓 ne znam dal bih se trebala javit nekom za kontrolu, dal je to normalno i može li bit povezano s ceviksom .. baš stresno. A mala nonstop udara, pitam se kad spava. Možda mi je zato i pritisak dolje.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Saraa12
    11. Lipanj 2023. 15:51

Flowerson 🌸

Jelusicka, žao mi je za baku i za muku koju prolazis :( vjerujem da ćeš bit ok i da su bolovi i privremeni…
    Evo jutros obavila kupovinu namirnica, sad kuhala i jedva dočekala malo prilec kako me pritisak dolje rastura 😓 ne znam dal bih se trebala javit nekom za kontrolu, dal je to normalno i može li bit povezano s ceviksom .. baš stresno. A mala nonstop udara, pitam se kad spava. Možda mi je zato i pritisak dolje.

Jelušićka, također mi je jako žao, pazi se i čuvaj 😔
    meni je cijelo vrijeme pritisak dole, i to je normalno, isto tako mi je bilo i u drugoj trudnoći neki dan je bokji, neki malo lošiji, sve će to proći...:)

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

Jelušićkaa
    11. Lipanj 2023. 15:51

Hvala vam cure💔
    Nadam se da ce bit okej s bebicom ssve. Kontrola je sljedeći ponedjeljak ako izdrzim dotle. Uzela sam apaurin od 2mg pa pit ću jedan ujutru jedan navece i mirovat full.

Jelušićkaa
    11. Lipanj 2023. 15:53

Kontam nije samo meni valjda pritisak dole ko da ce izletit svaki čas. I menstrualni bolove po par dana nije u intervalima nego ono kontantno boli.
    Cure koje ste radale pretpostavljam da to nisu kontrakcije?

Flowerson 🌸
    11. Lipanj 2023. 15:59

Saraa, hvala ti, umirila si me ❤️ postalo mi je teško bit dugo na nogama, pa čak i sjediti, baš moram leć da mi bude bolje. A počelo me sigurno povezano s tim boljeti nisko u leđima.
    Jelusicka, očito je pritisak normalan...meni nisu više to kao menga bolovi, nego baš pritisak, opterećenje, zatezanje..tako bih prije opisala. A čisto sumnjam da ima to ikakve veze s kontrakcijama..mislim da bi bol bila puno jača, bol koja dovodi do zabrinjavanja i razmišljanja o odlasku na hitnu. Moramo se očito i smirit ponekad ukoliko nelagoda/bol nisu jaki.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lily123
    11. Lipanj 2023. 17:20

Pozz žene, mene isto zna ulovit lagani pritisak dolje nakon dužeg hodanja ili čišćenja stana, baš osjetim da moram stat i predahnut. Ali prođe vrlo brzo, vjerujem da je povezano s tim kretanjima, nekako sve radim kao i prije, a tijelo govori da malo olabavim jer ipak imam malog podstanara pa trebam pripazit  Meni doktorica svaki put provjeri cerviks jer uzv radi i vaginalno i preko trbuha, ali sad na anomaly scanu mi u bolnici nisu ništa mjerili, koliko ja znam. Pregled je bio orijentiran samo na bebu pa je valjda to normalno… vjerujem da će mi sad na sljedećem pregledu doktorica pogledat i dolje sve.
    I da, ja napokon malo pronjuškala kolica i otišla pogledat, nekako sam si zapikirala Maxi cosi zelia 3 kolica pa ako netko ima nešto pozitivno ili negativno o njima, slobodno pišite  mogu reći da mi je glava skoro eksplodirala od količine informacija nakon gledanja tih kolica, lakše mi je bilo auto kupit, nego kolica  a tek cijene… s obzirom na naš standard, cijene su toliko pretjerane da ne znam šta bi rekla, stvarno se maksimalno trude da nam otežaju imanje djece haha. 

• pikulica
    11. Lipanj 2023. 20:46

kiki13

Pikulica drzimo 🤞 da bude sve ok i da ce ti sutra stogod pametno reci
    Kalalala glavno da je s bebom sve ok, a moguce je da je nekakav hematom kojeg nisu vidili 🤷 sigurno te to brine, ali ako dva doktora nisu bila zabrinuta bit ce to ok 🙏
    Momtobe supeer za nalaz!
    Lana pa di ste?! 🙈 Sad kad vidim vas skoro bez trbuscica mislim se pa di su te bebe, a i ja sam bila takva 😅 brzo zaboravis nakon sto se zaokruzis hahaha
    Mene malo poceo bolit drob navecer kad hodam. Onako s donje strane pupka di je najispupceniji. Nadam se da je to normalno, mozda je vec posta malo tezi pa zateze. Sinoc sam setala i prekrizila ruke ispod droba ko neka baba da ga malo pridrzim pa mi je bilo lakse 🤣😅

Hvala 🥰

• MomN.93
    11. Lipanj 2023. 21:37

Jelušićka žao mi je zbog bake, probaj stvarno s normabelom možda će ti biti bolje i psihički i fizički. Drži se 🙏

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

La_Lupa
    11. Lipanj 2023. 21:54

Da prijavim kako sam s veeeelikim guštom popila jedan hladni radler 🤭🤭 🙃🙃

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.